ВХІД
Повернутися

Заблоковані кошти

24.03 ТАС заблокував рахунки, після дзвінка в підтримку мені повідомили що сказати причини не можуть, їдьте до відділення, в моєму місті відділень немає, довелось їхати 100 км заради візиту. По приїзду мені повідомили що «Навіщо ви приїхали? Це вам izibank заблокував рахунок.» Я повідомив що в мене немає коштів в ізі банк, навідміну від ТАС, на що почув що вони нічим допомогти не можуть, треба звертатись в ізібанк. З ізі банком звʼязатись взагалі не можливо. Десь неділю мені знадобилось щоб вони мені відповіли. Станом на 31.03 кошти все ще заблоковані. Гірший досвід який тільки в мене був з банками.
Таскомбанк
6 квітня 2025, 15:44
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Звертаємо увагу, що izibank є окремим фінансовим проєктом, і обслуговування рахунків здійснюється на окремій лінії підтримки. Якщо блокування стосується рахунків izibank, будь ласка, звертайтеся до їхньої служби підтримки.

Якщо блокування стосується рахунків у ТАСКОМБАНКУ, рекомендуємо звернутися до нашої служби підтримки для вирішення питання. У разі повторення подібної ситуації у відділеннях нашого банку, рекомендуємо одразу, перебуваючи в відділенні, здійснити виклик до контакт-центру для оперативного врегулювання ситуації разом із співробітниками відділення.

Просимо вибачення за незручності, що виникли, і сподіваємося, що ситуація буде швидко вирішена. Якщо у вас виникнуть додаткові питання або необхідність у допомозі, ми завжди готові вам допомогти.

Illia Puliko
Illia Puliko
6 квітня 2025, 21:42
Рахунки заблоковані в ТАС банку, але в підтримці кажуть що заблоковані з ініціативи ізі банку і нічим допомогти не можуть
Vipclient07
Vipclient07
8 квітня 2025, 9:30
Люди неодноразово писали й повторюють: у Таскомбанку та Ізі Банку пішли дуже негативні тенденції. Масово блокують рахунки, а тепер ще й вводять комісію 20% за повернення заблокованих коштів. Це буде прописано в тарифах, і ви нічого не зможете зробити. Тому наполегливо рекомендую: забирайте кошти й закривайте рахунки. У мене вже всі знайомі, які мали рахунки в цих банках, вивели гроші та закрили рахунки. Вони й надалі масово блокуватимуть. Якщо вас заблокують, ви нічого не зможете вдіяти: гроші повертатимуть місяцями, а якщо й повернуть — то з мінусом у 20%.

Курс валют в Таскомбанку

EUR 47 48