Звернення до банку
- Vipclient07
- 25 березня 2025, 8:34
Це чуто що ви поклали дві звізди, це рекорд для Тасбанка. Рекомендую поміняти банк, останій час неадекватність банку зашкалює!
- Volodymyr Dozirtsiv
- 25 березня 2025, 11:29
Ви платили по номеру картки. це не зовсім легальний спосіб оплати і вернути такі кошти майже нереально. по номеру картки отримувача ідентифікуйте його банк і там подайте заяву про шахрайство
Курс валют в Таскомбанку
EUR | 44.65 | 45 |
Звернулася до банку, у мене запитали подробиці ситуації і повідомили, що зі мною зв’яжуться протягом 14 календарних днів. Я уточнила чи є ймовірність того, що мені повернуть кошти. Оператор відповіла ствердно «Звісно!».Минуло 7… тиша… Я подзвонила нагадати про себе. Інший оператор повідомив, що ще в роботі звернення. Я переуточнила про термін 14 кал.днів.і сказала, що ще залишилося 7 кал.днів. Розмову завершили на тому, що протягом останніх 7 кал.днів зі мною зв’яжуться для вирішення питання.
Закінчувався 14 день очікування і подзвонила втретє. І тут мене чекала несподіванка. Оператор повідомляє, що звернення моє перебуває в роботі. Я запитала який строк? Оскільки обіцяні 14 кал.днів минають? Мені не хотіли давати відповідь. Після того, як я почала обурювався і перепитала декілька разів про строк розгляду, я почула, що це займає до 30 кал.днів. До цього часу мені ніхто не дзвонив. Можливо потрібно з мого боку підтвердження достовірності ситуації, наприклад, скрін переписки, де шахрай-клієнт банку, вказує свій номер картки, але тиша…
Хотілося б розуміти чи взагалі існують реальні і актуальні терміни розгляду звернення? Чи кожного разу просто щось вигадують?
Я розумію, що я перевела гроші шахраю. І відповідальність лежить на мені.
Але я впевнена, що в цій ситуації може опинитися кожен. У банків існує процедура по подібних ситуаціях. І до банку я саме звернулася за допомогою. А складається враження, що питанням ніхто не займається. І я вже не впевнена, що буде повернення коштів, враховуючи ствердну відповідь оператора «Звісно».
По вашому зверненню вжито заходів відповідно до внутрішніх інструкцій банку. Звертаємо увагу, що розгляд питання встановлення факту шахрайства перебуває у компетенції правоохоронних органів та суду.
Всю інформацію, необхідну для розслідування цього інциденту, банк зможе надати на запит правоохоронних органів або суду.