Мінфін - Курси валют України

Це просто п«»«»ц!

Hubanova 10 жовтня 2024, 13:21
Одиниця — то навіть багато.
Сервісу — нуль.
Оператор в чаті — нуль. Ні відповіді, ні тим більш вирішення питання.
На жаль кредит в цьому «банку».
Сплачено увесь.
Заходжу у додаток — знову мінус.
І знову нараховано процент. На що він нарахований якщо все сплачено? Ніхто не знає, пишуть стандартну фразу «згідно договору».
Це просто повний пздц. Ніколи нічого не беріть і не відкривайте в цьому банку. Це гірше за будь що, я навіть не знаю з чим порівняти.
До того ж установа робить дуже мерзотно — зараховує платіж навмисно через 2−3 дні після оплати (при тому що оплата проходить через сайт банку, не переказом на картку), і за ці дня де сума кредиту мала б уже бути менше, нараховуєтся відсоток на ту, що була! Ай молодці!
За що ми відстоюємо, якщо свої просто дурять тільки так!
Таскбом банк — щиро бажаю вам загнутись!
Таскомбанк
16 жовтня 2024, 12:37
Добрий день.
Дякую за вашу думку! Нам шкода, що у вас залишилися такі враження.

Для того, щоб перевірити дану інформацію щодо заборгованості за кредитом, вкажіть, будь ласка, повністю Ваше ПIБ, ІПН, номер карти в форматі перші 6 та останні 4 цифри або номер договору в особисті повідомлення.
Інформуємо, що в чаті надається консультація за питаннями що не мають фінансового характеру.
Дійсно, в TAS2U наразі відображається для погашення тільки сума, яка підпадає під дію пільгового періоду. Банк вже працює над реалізацією відображення даної інформації в додатку, проте, на жаль, станом на зараз відсутні точні терміни реалізації даного функціоналу.
Ми щиро вибачаємось за незручності, які виникають через те що в за стосунку не відображаються відсотки. Наша команда вже працює над усуненням цієї проблеми, і ми докладемо всіх зусиль, щоб все працювало бездоганно.

Hubanova
Hubanova
16 жовтня 2024, 14:53
Ви взагалі розумієте, що кажете?
У вас не працює якийсь там функціонал — це так ви прикриваєте те, що просто виймаєте з кишень у людей стільки, скільки заманеться?
Я не розумію чого ви взагалі ще існуєте та чому у вас не відібрали ліцензію.
В жодній країні світу такого немає, це 100%.
Працює «банк», який відверто каже, що він приховує частину суми до сплати, щоб просто брати ще більше. При цьому це не збираються виправляти, оператори взагалі можуть собі дозволити просто не відповідати на повідомлення.
Я пропоную складати колективний судовий позов проти вас.
Matrasszvir
Matrasszvir
17 жовтня 2024, 15:36
Так мало того, що вони приховують повну суму до сплати по кредитам, так ще і по будь-якому картковому переказу списується комісія, хоча в квитанції відображається комісія 0!!! Навіщо це приховувати? Кого ви хочете обдурити?

Курс валют в Таскомбанку

Курс валют в Таскомбанку