Комісія за повернення депозиту
Курс валют в Таскомбанку
Нам прикро, що у Вас склалося негативне враження щодо обслуговування в Таскомбанку.
Інформуємо, що після закінчення терміну дії депозитного вкладу кошти виплачуються на картковий рахунок.
Дійсно, отримання коштів в касі банку здійснюється відповідно до тарифів пакету послуг в якому обслуговується карта.
Відповідно до тарифів карток «success credit» / «success debit» плата за отримання готівки за рахунок власних коштів в касі Таскомбанку: до 50 000 грн на місяць не тарифікується, далі – 2% за кожне зняття.
Ознайомитись з тарифами можливо за посиланням — https://tascombank.ua/files/Taryfy_Kartka_Sucsess_Debit_01-04-2024.pdf
Можемо запропонувати відкрити дебетову карту Таскомбанку пакет послуг «Платівка» (картка Azure Card).
Отримання готівки в банкоматі будь-якого банку або касі Таскомбанку на території України здійснюється без комісії.
Ознайомитись з тарифами можливо за посиланням — https://tascombank.ua/files/Taryfy_Plat_vka_z_01.04.2024.pdf
Відкрити карту можливо самостійно в інтернет-банкінгу TAS2U, в розділі «Карти» — нова карта – відкрити віртуальну карту або, звернувшись безпосередньо у відділення банку з паспортом та ІПН.