Зняття валютного депозита без фото в 25 років
Курс валют в Таскомбанку
Сьогодні була дуже наприємна ситуація.
Прийшов зняти валютний депозит на суму 2500 доларів.
Надав паспорт, але фото в 25 років не було.
Згідно з постановою від 21 жовтня 2022 р. № 1202 я маю право не вклеювати фото до закінчення військового стану.
Але банк по факту мене примушує!!!
Як я можу зняти кошти???
Вклеювати фото / міняти паспорт на ID картку не збираюсь.
Ще телефонував до контактного центру.
З`ясувалося, що обмеження стоїть самим банком, уявляєте?
В мене є водійське посвідчення, закордонний паспорт, звичайний, все надам, ТАСКОМБАНК ПОВЕРНІТЬ МОЇ КОШТИ!!!
Нам прикро, що у Вас склалося негативне враження щодо обслуговування в ТАСКОМБАНКу.
Дійсно, дозволено встановлення ділових відносин з Клієнтом на підставі ідентифікаційного документу, строк дії якого закінчився або до якого своєчасно не вклеєна фотокартка в 25, 45 років в термін до 3 місяців з моменту настання події втрати чинності ідентифікаційного документу.
Встановлення ділових відносин з Клієнтом на підставі ідентифікаційного документу, строк дії якого закінчився або до якого своєчасно не вклеєна фотокартка в 25, 45 років більше 3 місяців з моменту настання події втрати чинності ідентифікаційного документу – заборонено.
Звертаємо увагу, що Ви можете отримати кошти за допомогою закордонного паспорту за умови, що рахунок було відкрито з використанням даного документу або звернутись до менеджера відділення для актуалізації даних, а саме зміни паспортного документу в системі Банку.