Мінфін - Курси валют України

Встановити

Банк придумав, як вкрасти гроші кліентів у законний спосіб.

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Sl13 8 січня 2024, 1:10
Користуюсь карткою банку більше року. Дуже зручно — кешбек на кредитні кошти. Витрачаєш, потім гасиш в 0 і є кешбек. Зручно, що немає мінімальної суми для виводу кешбеку. І все було добре до кінця 2023 року. А там в мене залишився кешбек, я очікував, що прийде решта кешбеку і виведу його. Останній раз робив вивід 17.12.2023. А 1.01.2024 мій кешбек банк вкрав собі. (Вкрав законно з його точки зору.) До цього виводив, знав про умови, що якщо кешбек не виводити більше 3-х місяців, то він згорить. А тут згорів на 16 день. (так як 17.01 — я виводив, а 1.01 — згорів.) Звернувся у службу підтримки, там відфудболили, мол такі в нас умови і йди собі, а ми і далі будемо інших кешбеки обкрадати. Я попередив про те, що буду писати відгук на мінфін — так як поважаю репутацію банків, і думав, що у службі підтримки за неї теж хвилюються, але ні — там по барабану на репутацію банку і це дуже сумно, так як від репутації банку залишить його кількість кліентів і прибуток. По кешбеку тут гарні умови лише на аптеки і на комуналку, а решта — ні, в інших банках є кращі умови, і тепер я йду в інші банки, де точно знаю, що мій зароблений кешбек не вкрадуть. І Вам це раджу, з такими банками і з такими умовами, краще справ не мати!!!
Таскомбанк
Відповідь банку
8 січня 2024, 16:21
Добрий день.

Розуміємо Ваше незадоволення, при цьому зазначаємо, що дійсно, нараховані бонуси були списані Банком відповідно до умов бонусної програми.
Звертаємо Вашу увагу, що о 18:00 кожного першого робочого дня першого місяця кварталу (січень, квітень, липень, жовтень) Банк списує суму всіх Бонусів, що були Вам нараховані на Бонусний рахунок за період дії Програми, але не були виплачені через ІБ «TAS2U».
З офіційними умовами Програми «Заощаджуй на покупках з ТАСКОМБАНК» у Вас є можливість ознайомитись на офіційному сайті Банку https://tascombank.ua/ у розділі «Тобі» — «Картки» — обираєте пакет послуг, а якому оформлена Ваша карта — «Документи» (пункт 18).

Коментарі - 1

+
0
Sl13
Sl13
17 січня 2024, 14:16
#
Як на мене можна було прислати повідомлення, що ваш кешбек буде списаний 1.01 о 18:00. Так було б добре, як би банк поважав свою репутацію. Відбирати кешбек це вже дуже низько, це все одно, що в голодного хліб забрати. Ти виконав умови, щоб його зарахували, але щось сталося, захворів, мав нагальні справи, а в тебе без попередження забрали кешбек, я не знаю жодного банку, де б забирали кешбек (окрім Вашого), а користуюся послугами більше 10 банків, а про умови знаю для більш ніж 20. Я не певен, можу довіряти свої кошти такому банку з таким підходом, завтра з’явяться умови, що якщо не було руху коштів, протягом кварталу чи року, то банк має право забрати кошти собі. (і без будь-якого попередження). Шкода, бо мені подобався ваш додаток, було все зручно до цього моменту :(Сподіваюсь ви приберете ці шкідливі для репутації банку правила і зможете вижити при таків жорсткій конкуренції, де репутація банку — це все!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Таскомбанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.4 43
USD 39.4 39.95
Всі курси банку

Курс валют в Таскомбанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.4 43
USD 39.4 39.95
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Таскомбанк 💰 / Відгуки про Таскомбанку 📝 / Банк придумав, як вкрасти гроші кліентів у законний спосіб.