Мінфін - Курси валют України

Встановити

Банк лояльний до власних помилок або «як налякати Клієнта без Хелоувіну»

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
olgaTur15 28 жовтня 2023, 16:22
Відділення за адресою: Одеса, вул. Пушкінська, 54
Після публікації відгуку в Google Play:
«Додаток — гальмо! Всі перекази в межах додатку потребують проміжної ланки у вигляді ощадного рахунку. А зарахування та списання коштів з нього відбувається в межах додатку до 30 хвилин)))). Білу картку краще взагалі не відкривати — всі істотні умови приховані: Кредитний період взагалі відсутній. Навіть одразу ж повнивши картку, все одно буде нарахована комісія. Потрапляння власних коштів понад кредитний ліміт — призведе до їх захоронення на картці, або до комісії „15 грн +%“ за їх переказ. Шахраї!!!»

Було надано наступну відповідь:

«В TAS2U можливо операції, не використовуючи Ощадний рахунок: переказ з картки на картку, оплачувати комунальні послуги, мобільний зв’язок, здійснювати платежі за реквізитами та інше.
Дійсно, карта „Просто карта“ — не передбачає пільговий період. Комісії за операції знімаються відповідно до тарифів, з якими можливо ознайомитись на сайті Банку».

Тобто, замість того, щоб поліпшити роботу додатку, банк продовжує закривати очі на наявні баги і отримувати задоволення від збагачення завдяки введенню Клієнтів в оману:

Операції з переказами з картки на картку без використання Ощадного рахунку призводять до утворення комісій!)))

Відповідь про «оплату послуг» взагалі не по суті питання. Навіщо було про неї згадувати у відповіді, якщо вона не має жодних переваг?! В Пумбі нараховується кешбек Клієнту, і жодної комісії за платежі, навіть за рахунок кредитних коштів. Більше того, є чітко зазначений Грейс період.

Зняття комісії за переказ, так само як і комісія за переказ власних коштів (яка притаманна виключно цій картці цього банку) з необхідністю повинна була бути зазначеною в візуалізації умов на сайті. Вимагати від Клієнта ознайомлення із повним переліком (більше 100 пунктів) умов можна після того, як усі суттєві умови вже надані (принаймні не приховані), а для повного інформування, за потреби і бажання, Клієнт має право і можливість перечитати текст офіційних умов.
Шкода, що відсутня можливість надати скріншоти рекламних матеріалів за даною карткою («просто картка») — на підтвердження достовірності зазначених фактів.
Таскомбанк
Відповідь банку
30 жовтня 2023, 13:40
Добрий день.

Нам прикро, що у Вас склалося негативне враження щодо користування продуктами ТАСКОМБАНКу.
Інформуємо, що карта «Просто карта» — це кредитна карта по якій відсутній пільговий період користування кредитним лімітом та немає бонусної програми.
Звертаємо увагу, що за здійснені операції картою можливі комісії, які передбачені тарифами пакету послуг в якому обслуговується карта.

• Кредитна карта «Просто карта» має свої переваги:

• До 100 000 грн кредитного ліміту;
• 0 грн — відкриття та обслуговування;
• 0 грн – зняття кредитних коштів у банкоматах;
• 0 грн – переказ кредитних коштів;
• Керування в додатку TAS2U.
Ознайомитись з тарифами у Вас є можливість на офіційному сайті Банку https://tascombank.ua/, у розділі «Тарифи та форми договорів» — «Тарифи» — «Тарифи для Тебе» — обираєте пакет послуг в якому оформлена карта.
Додатково отримати консультацію щодо тарифів та умов відкритої карти у Вас є можливість, звернувшись в цілодобовий Контакт-центру Банку за тел.: 0 800 503 580 (безкоштовно на території України), 044 393 25 90 (оплата згідно з тарифами оператора зв’язку), в банківський чат або на info@tascombank.com.ua

Також у Вас є можливість подати заявку на оформлення кредитної карти «Very card», звернувшись у відділення Банку.

Кредитна карта «Very card» — це платіжна карта з відновлювальною кредитною лінією, при оформленні якої Ви отримуєте наступні переваги:

1. Від 500 до 100 000 грн. кредитного ліміту;
2. Пільговий період користування кредитними коштами до 62 днів. Пільговий період діє виключно на витратні операції за картою, а також р2р перекази та не розповсюджується на операцію зняття готівки. При зняття готівки за рахунок кредитних коштів – відсотки нараховуються одразу, з моменту здійснення даної операції (відсоткова ставка при зняттяі готівки – 83% річних);
3. Безкоштовне зарахування коштів;
4. Зняття кредитних коштів на території України без комісії;
5. Керування в додатку TAS2U;
6. Безкоштовна послуга інформування;
7. Бонусна програма, яка нараховується при розрахунках кредитними коштами в 4 категоріях*:  Супермаркети та продуктові магазини – 1%  АЗС – 1%  Житлово-комунальні послуги – 1%  Аптеки – 3%
За рахунок власних коштів — супермаркети та продуктові магазини – 0,5%  АЗС – 0,5%  Житлово-комунальні послуги – 0,5%  Аптеки – 2%;
8. Відсутня комісія за конвертацію валюти.

Коментарі - 1

+
0
sergey057
sergey057
30 жовтня 2023, 15:16
#
Кредитный лимит не дают, депозиты удерживают, карты блокируют. Это все в этом замечательном банке
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Таскомбанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.85 43.45
USD 39.5 40.05
Всі курси банку

Курс валют в Таскомбанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.85 43.45
USD 39.5 40.05
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Таскомбанк 💰 / Відгуки про Таскомбанку 📝 / Банк лояльний до власних помилок або «як налякати Клієнта без Хелоувіну»