Мінфін - Курси валют України

Встановити

Звідки ростуть руки у розробників ТАS2U?

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Nik1Nik2 14 липня 2023, 11:54
У банківських додатках на підтвердження операцій зазвичай використовують коди з СМС. Але в умовах війни мобільний зв’язок працює нестабільно або взагалі не працює. Багато банків вже давно дублюють коди, наприклад, у вайбері. І це зручно.
Таскомбанк фактично заморозив розвиток свого додатку TAS2U. Невже розробникам додатку не вистачає знань покращити роботу програми? Чи руки розробників ростуть не з потрібного місця? Чи розуму не вистачає? Раніше хоч використовувалася технологія 3-D Secure або Lookup. А зараз навіть цього немає.
Неможливо навіть зупинити пролонгацію депозиту.
Про неможливіть купити валюту я вже писав раніше. Після після довгого листування з предствником банку в особистих повідомленнях навіть зафіксували заявку #64667.
Ну і що? Тиша (((. Без результату (((
Гаряча лінія без телефонного зв’язку взагалі недоступна. Боти в телеграм і вайбер — це справді боти, які нічого не вирішують. Платний дзвінок через скайп лише з'їв гроші. Кілька місяців тому була багатообіцяюча відповідь на письмовий запит до банку — типу працюємо і покращимо. Де результат?
Зрозуміло, що програмісти самі не робитимуть нічого. Потрібно видати нормальне техзавдання. А видно, це банку не потрібно. Нажаль (((Дуже хотілося б дізнатися, хто розробник TAS2U і скільки грошей він з'їдає???
Таскомбанк
Відповідь банку
20 липня 2023, 14:54
Добрий день.

ТАСКОМБАНК намагається підтримати кожного Клієнта, тому в інтернет-банкінг TAS2U постійно додаються нові функції та можливості. Водночас дійсно, ще не всі заплановані функції наразі реалізовано.
Інформуємо, що Банк працює в напрямку реалізації відправлення ОТП – паролів в viber.
Вказане питання знаходиться в розробці відповідального підрозділу Банку.
Якщо у Вас немає доступу до українського мобільного зв’язку — в ТАСКОМБАНКу була реалізована можливість підтвердження операцій на зовнішніх сайтах з використанням технології 3-D Secure 2.0 за допомогою біометричних даних в TAS2U.

Для того, щоб підтвердити платіж за допомогою технології 3DS 2.0 Вам необхідно бути зареєстрованим та ідентифікованим користувачем в TAS2U.

Додатково Вам потрібно налаштувати відповідну функцію в TAS2U:
• зайти в налаштування картки;
• обрати «Підтвердження оплати в додатку».
Додатково інформуємо, що при користуванні картою код-підтвердження 3DS відправляється в повідомленні у Viber.
Очікувати viber-повідомлення необхідно близько 60 секунд, оскільки спочатку йде спроба відправити код в sms-повідомлення.
Інформуємо, що після закінчення терміну дії депозитного вкладу кошти будуть виплачені на картковий рахунок за умови, що по депозиту немає автопролонгації.
У разі, якщо по договору передбачена автопролонгація – договір буде продовжено на той же термін, під відсоткову ставку, яка буде діяти на дату пролонгації депозиту.
Ви можете перевірити інформацію:
— самостійно в TAS2U в розділі «Депозити» — графа «Автопролонгація депозиту», якщо ідентифікований користувач.
Звертаємо увагу, що змінити ознаку лонгації можливо за допомогою коду підтвердження ОТП –пароль, що при ініціюванні операції відправляється виключно на Ваш фінансовий номер мобільного телефону в вигляді смс-повідомлення.
Ми розуміємо, що наразі Ви не можете отримати код підтвердження в вигляді смс-повідомлення.
Відправка OTP – паролей в месенджер в Банку не реалізована.
Дійсно, при здійсненні продажу безготівкової валюти із подальшим розміщенням на депозит зі сторони Банку також відправляється код-підтвердження — ОТП-пароль.
Звертаємо увагу, що дистанційно можливо оформити депозит «Стабільний», самостійно через інтернет-банкінг TAS2U в розділі «Депозити» — відкрити депозит – «Максимальний дохід».
Інформуємо, що при оформленні депозиту «Стабільний» через інтернет-банкінг TAS2U відправляється смс-повідомлення з кодом підтвердження операції в viber.
Додатково інформуємо, що Ви може відкрити «Ощадний рахунок» або здійснити поповнення діючого «Ощадного рахунку», під 4% річних в гривні з вільним доступом до заощаджень.

Якщо у Вас немає можливості здійснити дзвінок до Контакт-центру Банку – для консультації можливо звернутись в банківський чат або на info@tascombank.com.ua

Коментарі - 2

+
0
Nik1Nik2
Nik1Nik2
19 липня 2023, 1:18
#
Модератор не зарахував оцінку тільки тому, що я вже писав відгук на Таскомбанк у лютому цього року. Але ж банк не покращує роботу свого додатку.
+
0
KotletaDollarov
KotletaDollarov
23 липня 2023, 10:25
#
Растут из этой конторы — Kapowai, занимающейся финтех проектами под несколько наших банков. У них даже проги на вид одинаковые с Аккордбанком. Да, прога тугая у них, такого прогресса по сравнению с пумбом, абанком или приватом нет
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Таскомбанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.3 43.1
USD 39.55 40.1
Всі курси банку

Курс валют в Таскомбанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.3 43.1
USD 39.55 40.1
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Таскомбанк 💰 / Відгуки про Таскомбанку 📝 / Звідки ростуть руки у розробників ТАS2U?