Мінфін - Курси валют України

Встановити

Обережно -Таскомбанк

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Вячеслав Фількорн 30 липня 2022, 23:09
При переводі грошей із картки Таскомбанка на картку іншого українського банку вказують комісію одну суму, а фактично знімають зовсім іншу (на багато більше), цей шахрайський схематоз розрахований на простих українських клієнтів. Під час спілкування із співробітником банку чому вказуть одну суму, а знімають іншу відповіді, адекватної так і не отримав, НЕ РЕКОМЕНДУЮ, нікому цей банк Після їхніх так званих «послуг-оборудок» остається дуже гидко.
Таскомбанк
Відповідь банку
31 липня 2022, 13:23
Доброго дня.

Інформуємо, що комісія за переказ коштів буде знята відповідно до тарифів пакету послуг, в якому обслуговується карта та тарифів сервісу, яким Ви користуєтесь для переказу коштів.

Якщо переказ через інтернет-банкінг TAS2U — відповідно до тарифів та послуг, що надаються в рамках сервісу «Інтернет-банкінг TAS2U», Розділ 1. Плата за переказ коштів з картки на картку:

· пункт 1.1. Переказ з картки, емітованої АТ «ТАСКОМБАНК» на картку АТ «ТАСКОМБАНК» — не тарифікується;
· пункт 1.2. Переказ з картки, емітованої АТ «ТАСКОМБАНК» на картку іншого Банку України комісія становить 0,5% + 10 грн;
· пункт 1.3 Переказ з картки, емітованої іншим українським банком (доданої в систему) на картку будь-якого Банку України — 0,9% + 5 грн;
· пункт 1.4. Переказ з картки, емітованої іншим українським банком (доданої в систему) на картку АТ «ТАСКОМБАНК» — не тарифікується.

Ознайомитись з тарифами у Вас є можливість на офіційному сайті Банку https://tascombank.ua/ у розділі «Тарифи та форми договорів» — «Тарифи» — «Тарифи для Тебе» — «Тарифи на послуги, що надаються в рамках сервісу Інтернет-банкінг TAS2U».

Дійсно, в TAS2U відображається інформація тільки про комісію сервісу, інші комісії стягуються згідно з тарифами карткових продуктів.

Ознайомитись з тарифами карти у Вас є можливість на офіційному сайті Банку https://tascombank.ua/ у розділі «Тарифи та форми договорів» — «Тарифи» — «Тарифи для Тебе» — обираєте пакет послуг в якому оформлена карта.

Звертаємо Вашу увагу, що при здійсненні переказу в TAS2U вказано: «Зверніть увагу! Може бути списана додаткова комісія згідно тарифів Вашої картки».
Мінфін
Відповідь адміністратора
2 серпня 2022, 9:09
Відгук зарахований (на 02.08.2022).
Користувач надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку

Коментарі - 1

+
0
Вячеслав Фількорн
Вячеслав Фількорн
1 серпня 2022, 23:04
#
Зверніть увагу! Може бути списана додаткова комісія згідно тарифів Вашої картки".------------- нічого там не пише і чому зразу не писати суму комісії повністю яка знімається як всі банки пишуть але ви це придумали навмисно ,щоб обманути. Якщо б ви зразу написали фактичну комісію, не скриту ,я б зміг відмінити цю операцію, але ви мені не надаєте такої можливості, хоча це прописано у законодавстві. Я рахую що ви це робите спеціально, що це за банк такий — жахливо .Будь ласка працюйте ЧЕСНО і ВІДКРИТО рівняйтесь на інші банки, пора вже і вам перебудовуватись і
відходити від таких «прийомчиків» тоді не буде таких незручних до вас запитань
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Таскомбанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.5 43
USD 39.6 40
Всі курси банку

Курс валют в Таскомбанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.5 43
USD 39.6 40
Всі курси банку