Мінфін - Курси валют України

Встановити

Примусове закриття банківського ВКЛАДУ на вимогу для фізичних осіб «Ощадний рахунок»

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Nik1Nik2 14 лютого 2022, 10:02
Впервые столкнулся с таким действием со стороны банка, как принудительное закрытие ВКЛАДА. Был депозит в евро. По сроку без проблем получил основную сумму и часть процентов. Осталось менее 5 евро. В кассе мелких не было. Ну решил — пусть лежат. С карты открыл сберегательный ВКЛАД, который в Тас называется «Ощадний рахунок». Пролежали немного, снял на карту — думал докуплю в кассе до 5 или 10 и сниму. ПО причинам пандемии и локдауна не попал в отделение. Вернул сумму на «Ощадный». И к сожалению «забыл» на время о нем, до слкдующего посещения. И вдруг вижу что в интернет- банкинге, что вклада нет. Долго выяснял. Объяснение такое — счет был неактивен в течении более полугода. Поэтому по правилам банка средства были списаны и счет звкрыт. Вопрос к банку — это же не совсем обычный счет, а вклад на вимогу для фізичних осіб «Ощадний рахунок». В договоре о вкладе нет ни слова о возможном закрытии этого вклада. И действовали ограничения Нацбанка об особенностях работы в период карантинов. И в то время, когда другие банки продлевают срок даже для карт, а робот Таскомбанка, которому и Covid гн страшен, даже счет закрыл. Нехорошо так относится так к своим клиентам
Таскомбанк
Відповідь банку
14 лютого 2022, 14:42
Доброго дня.

Згідно з п. 3.1.7 Правил відкриття, обслуговування вкладних (депозитних) рахунків та умов розміщення банківських вкладів, які є невід’ємним Додатком до Публічної пропозиції АТ «ТАСКОМБАНК» на укладання Договору про комплексне банківське обслуговування фізичних осіб, до якої Ви приєдналися при укладенні Договорів з Банком, Банк залишає за собою право закрити неактивні вкладні (депозитні) рахунки на умовах банківського вкладу на вимогу «Ощадний рахунок».
Неактивними вкладними (депозитними) рахунками на умовах банківського вкладу на вимогу вважаються рахунки, за якими протягом строку, визначеного Тарифами, не здійснювались операції за рахунком, за виключенням операцій із сплати Банком процентів на залишки коштів на рахунку у випадку їх наявності.

Згідно з п. 3.1. Тарифів за вкладними (депозитними) операціями фізичних осіб, з якими у Вас є можливість ознайомитись на офіційному сайті https://tascombank.ua/ у розділі «Тобі» — «Депозити» — «Ощадний» — «Завантаження» — «Послуги та тарифи за вкладними (депозитними) операціями фізичних осіб», надалі – «Тарифи», комісія за обслуговування неактивного рахунку вкладу на вимогу «Ощадний рахунок» складає 100,00 грн/ 10,00 USD/ 10,00 EUR, але не більше залишку на рахунку. Оплата здійснюється одноразово, у разі наявності коштів на рахунку, у відповідній валюті, в місяці наступному за місяцем визначення рахунку неактивним. Комісія стягується 1-го числа (або наступного банківського дня, якщо ця дата є вихідним днем), в місяці, наступному за місяцем, в якому сплинуло 365 календарних днів або більше, коли по рахунку не здійснювались наступні операції: зарахування коштів на Ощадний рахунок (за виключенням зарахування нарахованих Банком на суму залишку на Ощадному рахунку відсотків), внесення/зняття готівки, безготівкового зарахування/перерахування коштів. Якщо сума залишку на Ощадному рахунку Клієнта на день списання комісії за обслуговування неактивного Ощадного рахунку не перевищує 100,00 грн/ 10,00 USD/ 10,00 EUR, то розмір такої комісії збільшується на суму нарахованих відсотків за останній місяць. Комісія не утримується з Ощадного рахунку залишок на якому перевищує 100,01 грн/ 10,01 USD/ 10,01 EUR.

Відповідно до викладеної інформації повідомляємо, що неактивний Ощадний рахунок Банком було закрито правомірно та плата була списана з рахунку згідно з тарифами.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Таскомбанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 46.1 46.55
USD 41.35 41.79
Всі курси банку

Курс валют в Таскомбанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 46.1 46.55
USD 41.35 41.79
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Таскомбанк 💰 / Відгуки про Таскомбанку 📝 / Примусове закриття банківського ВКЛАДУ на вимогу для фізичних осіб «Ощадний рахунок»