Рівень відповідальності 👎👎👎 просто нижче 0

Проблема вирішена
Asdfi
На головній сторінці у фейсбук Тамкомбанк, я написала відгук, щоб вони взяли до уваги те, що їхня клієнтка проводить шахрайські дії з картою Таском у мережі інстаграм, отримує кошти на карту за певний товар, його не відправляє і блокує сторінки покупців)
Натомість Таскомбанк заблокував мене, мою сторінку фб! Не давши жодної відповіді, та видалив мої повідомлення) Я не єдина у цій схемі шахрайства, банк дає можливість і надалі таким злочинцям користуватися їхніми продуктами!!!
Таскомбанк
Доброго дня!

Повідомляємо, що для перевірки інформації стосовно шахрайських дій зі сторони Клієнта ТАСКОМБАНКу, Вам необхідно вказати повний номер карти, на яку було здійснено переказ грошових коштів, в особисті повідомлення.

Звертаємо увагу, що розгляд питання щодо встановлення факту шахрайства знаходиться у компетенції правоохоронних органів і суду.

9 листопада 2021, 15:18
Правоохоронні органи кіберполіції уже розглядають це питання) Номер карти я написала повністю з ПІБ власниці) Діло в тому що ви ігноруєте інформацію яку я вам писала у фб, та видалили моє звернення)

Курс валют в Таскомбанку

Курс валют в Таскомбанку

Головна / Банки України 🏦 / Таскомбанк 💰 / Відгуки про Таскомбанку 📝 / Рівень відповідальності 👎👎👎 просто нижче 0