Мінфін - Курси валют України

Встановити

Таскомбанк - дивний банк

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
Олекса Світловодський 5 лютого 2019, 22:30
Відділення за адресою: Харків, майдан Конституції, 1
Перечитавши коментарі інших клієнтів, нарешті вирішив додати й свій.
Якось захотілося оформити кредитну картку с кешбеком. У мене дві вже було (монобанку й Приватбанку), проте умови та розмір нарахування кешбеку Таскомбанком мені сподобалися більше.
І ось 04.01.2019 року йду до відділення №10, що розташоване на майдані Конституції, 1 у м. Харків. Пропросив оформити картку «Велика п'ятірка», але без встановлення кредитного ліміту. Хотілось випробувати, наскільки якісно працює банк та його інтенет-банкінг.
Вже 08.01.2019 р. їду до відділення № 59, що розташоване на площі Свободи 11/13 й прошу оформити картку «Велика пятірка» вже с кредитним лімітом у розмірі 5000 грн. Головний спеціаліст оформлюж мне кредитку. Але «фішка» Таскомбанку полягає у тому, що кредитний ліміт встановлюють не зразу під час оформлення картки чи через інтернет-банкінг, а пізніше це робить кредитний комітет банку, про що повідомляє клієнта відповідним смс. Так от кредитний комітет встановив мені крдитний ліміт по картці аж...0 грн. Зателефонувавши на гарячу лінію банку я спробував дізнатися про підстави такого рішення (хочу під час оформлення картки я зазанчив офіційну зарплатню 10000 грн.), представник кол-центру повідомила що вона не знаю, і взагалі це таємниця. А також зазанчила, що наступну спробу отримати кредитний ліміт я отримаю тільки в наступному місцяці.
Сьогодні, 05.02.2019 р. я знову звернувся до відділення № 10 і втретє оформив картку «Велика п'ятірка». Ситуація повторилася до дрібниць з тим самим результатом. Мені знову встановили кредитний ліміт ...0 грн. Без пояснень. Дзвінок на гарячу лінію результатів не дав. Хоча з нового року моя зарплатня зросла до 14500 грн.
От такий «дивний» банк. У той час як інші комерційні банки намагаються правдами й неправдами втюхати клієнтам свої кредитні картки (бо основний заробіток наших банків), Таскомбанк діє навпаки — робить все для того, щоб позбавити клієнта можливості користуватися кредиткою, а себе заробітку. І скажіть після цього, що Таскомбанк — не «дивний» банк.
І наостанок запитання до банку: дуже хотілося б з'ясувати причину відмови у встановленні кредитного ліміту, адже моя кредитна історія бездоганна, а зарплатня біла? Розраховую на обгрунтовану відповідь банку!
Таскомбанк
Відповідь банку
6 лютого 2019, 17:56
Доброго дня.
Дякуємо Вам за відгук.
Дозвольте повідомити, що рішення про встановлення кредитного ліміту приймається індивідуально кожному Клієнту. При цьому враховується велика кількість факторів. Виходячи з цього, сказати, що саме вплинуло на встановлення даного кредитного ліміту немає можливості.
Ми рекомендуємо активно користуватися Вашою карткою, що стане перевагою у встановленні кредитного ліміту в майбутньому.

Коментарі - 9

+
0
Буква Ґ
Буква Ґ
6 лютого 2019, 9:25
#
Зачем тебе давать кредитный лимит если ты его погасишь за 5 дней?
+
+15
TOR
TOR
6 лютого 2019, 9:52
#
При розрахунку кредитного ліміту банки враховують кредитне навантаження та кредитну історію. Тому скажімо якщо у Вас зарплата 14500грн. та у Вас є кредитка в Приваті на 20000грн. та в Монобанку 10000грн. то банк відмовить в оформленні. Крім того монобанк(універсалбанк) це також банк Тигіпка і Таскомбанк може без проблем перевірити вашу історію та кредитний ліміт в ньому. А також банки мають доступ до загальної бази бюро кредитних історій де також можуть подивитися які кредитні ліміти та кредитна історія саме у Вас. Банку не цікаво з вами судитися у випадку якщо ви не зможете за яких небудь причин зплачувати відсотки та повертати борг, банкам цікаво отримувати прибуток у вигляді відсотків за кредитом. Для вірішення ситуації можливо необхідно закрити кредитні картки в іншому банку. Всі або одну з них. Але це лише у випадку якщо не було прострочених платежів за кредитною історією та інших негативних моментів.
+
0
Буква Ґ
Буква Ґ
6 лютого 2019, 14:06
#
Тобишь ПриветБанк насчитает тебе для отчетности 500000000 кредитного лимита и теперь из-за него должны страдать люди?
+
+15
Дядя Вадя
Дядя Вадя
14 лютого 2019, 21:49
#
Почему страдать? Ты попробуй получи такой кредитный лимит. А если Приватбанк уже дал тебе такой кредитный лимит то зачем тебе 5000 в Таскомбанке?
+
0
Буква Ґ
Буква Ґ
14 лютого 2019, 22:03
#
Потому-что его срежут через день как обычно, не?
+
0
Дядя Вадя
Дядя Вадя
31 березня 2019, 15:00
#
Первый раз в жизни слышу чтобы только что выданный кредитный лимит отменялся.
+
0
Олекса Світловодський
Олекса Світловодський
7 лютого 2019, 21:52
#
У мене наразі є чотири кредитки: однією взагалі не користуюсь і навіть не активував її (картка ОТР), на картці ТАС нульовий кредитний ліміт, активно користуюся лише двома (там кредитний ліміт 7000 грн.) та монобанку (там кредитний ліміт лише 1000 грн.). Ви вважаєте (як можемо припустити й Таскомбанк), що захмарні кредитні ліміти, що становлять ризик не виплат по кредитному ліміту по картці Таскомбанка???
+
0
Олекса Світловодський
Олекса Світловодський
7 лютого 2019, 11:22
#
Доброго дня!
Так. дійсно, не зрозуміло, чим керується ваш банк, відмовлючи мені у встановлення бодай мінімального кредитного ліміту. Очевидно, що бездоганна креидтна історія, до якої має доступ банк, до уваги не береться. До речі, я активно користуюся вашими картками місяць, проте це аж ніяк не вплинуло на прийняття позитивного рішення щодо відкриття кредитного ліміту!
Тому і кажу, що Таскомбанк — «дивний банк. З monobank (який по суті є Universal Bank і належить до тієї самої фінансової групи ТАС), Приватбанком, OTP Bank під час видачі кредитних карток з вже встановленим кредитним лімітом таких проблем не виникало. Ба більше: наприклад ОТР навпаки нав'язав мені свою кредитну карту, хоча я її не замовляв! Парадокс!
+
0
finansist7
finansist7
9 лютого 2019, 0:03
#
Все верно TOR написал.
п.с. кстати, частые запросы о предоставлении кредита — негативно влияет на Вашу кредитную историю.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Таскомбанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 45.25 45.62
USD 41.15 41.5
Всі курси банку

Курс валют в Таскомбанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 45.25 45.62
USD 41.15 41.5
Всі курси банку