Виплата по фонду гарантування фізичних осіб
Идите в отделение и требуйте письменный отказ с мотивировкой. Не хотят давать бумагу — вызывайте полицию и составляйте акт. С этими документами можно уже обращаться по инстанциям.
Сегодня зашёл в отделение, попробовать получить выплату без записи (записан был на 30.08). Просидел в очереди два часа, передо мной было три человека. Переоформил на депозит (% ставка меня устроила), наличка мне ненужна, для меня это не деньги а «инструмент». Вы открывали депозит в Евробанке для чего? И что на последние средства?
- svetik1903
- 26 серпня 2016, 10:27
Вибачте, та це кошти з моєї заробітної плати та депозиту якій закінчився і я мою право сама розпоряджатися своїми коштами. Я хочу мати доступ до них тоді коли мені необхідно. Де гарантія того, що їх повернуть після переоформлення? Якщо зараз вони не вміють добре і якісно пропрацбвати з клієнтом для того щоб я залишилася, то вже їх не професіоналізм! Я сама банківський співробітник і дуже добре знаю як працюють з фондом.
Совершенно согласен с вами! Тогда добивайтесь своих прав всеми законными методами. Насчёт гарантий это из области «мифив древней Греции»(шутка)! А вот у этого банка такая процедура выплат фонда, через регистрацыю. И ещё вопрос если вы банковский работник то чого открывали депозит в явной «пирамиде», это риск, ведь с самого начала было ясно что он упадёт, вот только когда?
- svetik1903
- 26 серпня 2016, 16:32
Зараз не питання в якому банку було відкрито депозит, а питання до банку якому довірено державою виплата. Процедура для реєстрації так це добре, але не тоді коли 4 співробітника сидять і не мають бажання здійснити виплату.
- Александр Лебедев
- 25 серпня 2016, 21:19
Рекомендую зарегистрироваться в другом отделении близлежащего городка. Уверен, что там очередей нет и сможете получить выплату быстрее.
Курс валют в Таскомбанку
Співробідники відділення та контакт центру грубі, не виховані враження просто ЖАХ!!!
Дійсно, існує необхідність в попередньому зверненні в Контакт-Центр Банку для призначення зустрічі у відділенні. В першу чергу це зроблено для зручності Клієнтів, адже виплати здійснюються відразу за кількома неплатоспроможним банками, а правильний розподіл навантаження по мережі відділень буде сприяти якнайшвидшому завершенню даного процесу. Нагадаємо, що період виплат по КБ «Євробанк» закінчується 30.09.2016 року.