Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Таскомбанку: Львів, пр-т В. Чорновола, 13

Адреса:
Львів, пр-т В. Чорновола, 13
Телефон:
+38 (032) 232-87-45, +38 (067) 502-84-35
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (каса: 09:00-17:30, обідня перерва "плаваюча"), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
23 серпня 2019, 16:34
Сьогодні відкрив депозит в MONO (валютний), депозит вирішив поповнити у відділені ТАСКОМБАНКУ №99. Простояв в черзі більше години, і в касі мені сказали що ФІНМОНІТОРИНГ не дає дозволу, тому що сума велика, тримали мене на касі ще годину. Став писати в тех. підтримку МОНО, сказали що виясняють. В банку сказали зателефонувати на гарячу лінію, зателефонував на гарячу лінію ТАСКОМБАНКУ, мені сказали що по дане питання вирішується у відділенні банку, і що в працівників банку є своя гаряча лінія.
Я сказав що хочу забрати назад свої гроші, вони сказали що все ок, але кошти так і не прийшли на рахунок. Таке враження що банк потримає мої кошти заробить на цьому, і тоді відправить в МОНО а я буду без настрою всі вихідні і плюс понеділок (тому що державний вихідний). Усім хто бажає відкривати депозити, рекомендую не відкривати їх онлайн, а не полінуватися і сходити у відділення банку і відкрити депозит. Пройшло більше половини дня, а коштів так і не має на депозиті моно.
Написати коментар
Ответ банка
Таскомбанк
27 серпня 2019, 11:16
Доброго дня.
Відповіли в Особисті повідомлення.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Таскомбанку за адресою Львів, пр-т В. Чорновола, 13. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Таскомбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Таскомбанку розташованому за адресою  Львів, пр-т В. Чорновола, 13- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.