Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Таскомбанку: Хмельницький, вул. Кам'янецька, 52

Адреса:
Хмельницький, вул. Кам'янецька, 52
Телефон:
+38 (0382) 73-20-62, +38 (0382) 73-20-63, +38 (0382) 73-20-64, +38 (067) 564-68-46
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (каса: 09:00-17:30, обідня перерва "плаваюча"), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
24 серпня 2022, 18:57
Хотіла заплатити за навчання. Сума мала дорівнювати 300 євро, але в гривнях за курсом Нацбанку України. Попросила касира порахувати та у відповідь почула: «ДОстань телефон найди в Інтернеті та порахуй», пізніше додала: «У мене не має інформації, що до курсу євро у Нацбанку».
По -перше, касир в українському банку, ПОВИНЕН розмовляти літературною УКРАЇНСЬКОЮ мовою. (Це є обличчя Вашого банку). По-друге, неважливо наскільки я молодша за неї, вона на роботі та зобов’язана до ВСІХ клієнтів звертатись на ВИ.

Пізніше я зайшла в декілька банків України та запитала кур долара, євро за курсом Нацбанку України і всі мені дали відповідь
Отже, вона знала. Просто їй було лінь, це робити.
Зверніть будь ласка, на це увагу. Як не як, це Ваша репутація.
Коментарі (1)
Ответ банка
Таскомбанк
25 серпня 2022, 11:16
Доброго дня.

Дійсно, касиром було відмовлено здійснити розрахунок за курсом НБУ — дана інформація була передана до підрозділу банку, що відповідає за якість обслуговування Клієнтів та прийнята до уваги.

Нам прикро, що у Вас склалося негативне враження під час обслуговування в ТАСКОМБАНКу.

Запевняємо, що команда ТАСКОМБАНКу прикладає максимум зусиль для якісного обслуговування Клієнтів.
4
21 травня 2019, 23:57
Маю депозит та ощадний рахунок на пристойну суму. Зареєструвався в TAS2U. Все ОК. Не можу подивитися по ним інформацію. В call центрі довго звіряли всі мої дані і видали геніальну відповідь, що я не можу побачити інформацію по депозитах бо не маю кредитної картки їхнього банку. На мою відповідь, що в старої закінчився термін, а нової я не потребую бо картками не користуюся отримав відповідь: «нічим не можемо допомогти». Це що таке now how банку для підвищення кількості карток у клієнтів для якогось рейтингу?
Коментарі (1)
Ответ банка
Таскомбанк
26 червня 2019, 12:36
Доброго дня.
Так, справді, щоб можна було переглядати інформацію по розміщеним депозитам необхідно пройти ідентифікацію в системі TAS2U, а для цього потрібно ввести номер активної картки.
Дякуємо за розуміння.
2
12 липня 2017, 15:46
Мой отец является клиентом банка больше года. Есть кредитная карта-пользовался время-от времени. Обратился в Хмельницкое отделение для повышение лимита и сразу сказал, что нужна кредитная карта без страховки, специалист понял. Кредитный лимит подняли-пришел для подписание документов-договор со страховкой. Ладно, понятно что у человека планы и тд., попросил написать заявление на отказ от страховки. Не работает программа для данной услуги. Подали заявку наново. Опять вроде как подняли лимит. На вопрос «Когда будет доступна сумма?» ответ «Когда в Киеве решат». Отделение работает до 20:00, но говорят ходить до 18:00. Человек работающий, времени потратил для повышение лимита уйму, отпрашиваясь с работы. Никогда не писала негативное отзывы ни про одну организацию, но это обслуживание и отношение просто ненормальное!!!
Коментарі (1)
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Таскомбанку за адресою Хмельницький, вул. Кам'янецька, 52. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Таскомбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Таскомбанку розташованому за адресою  Хмельницький, вул. Кам'янецька, 52- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.