Телефонують колектори
Законом України № 2120-IX, який набув чинності 17.03.2022, встановлено, що у разі прострочення позичальником виконання свого зобов’язання за кредитним договором у період дії в Україні воєнного, надзвичайного стану та у 30-денний строк після його припинення / скасування, такий позичальник звільняється:
від відповідальності, визначеної ст. 625 Цивільного кодексу України
Подняли кредитный лимит
Натрапив на шахраїв
Найгірший банк країни з колосальними процентами і штрафами за просрочку
Преостановка обслуживание без причины.
SPORT BANK
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку / даної компанії.
Вывод денег с депозита
Штраф, пеня
Советую подавать на суд и не в коем случаи не платить.
Пользователь предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Карта с 18 лет:(
Ужас ужасный
Вечно создавали какие-то заявления, ссылаясь на дополнительные проверки. Сейчас же полностью утратил какую-либо возможность связаться с поддержкой, будь то через чат, или же через номер горячей линии. Крайний ответ который я получил, так это «ожидайте ответа на почту», сие ожидание длиться так же уже более недели. В общем, отличные сервисы, отличная поддержка. Всё супер
Окончание депозита
Не зрозуміло, чи гарантуються вклади
І в самому додатку Спортбанку є Довідка про те, що учасником Фонду є Таскомбанк.
Але чи гарантуються вклади саме Спортбанку — цієї інформації я ніде не знайшла.
Хотілося б почути компетентні коментарі.
Не зрозуміло, чи гарантуються вклади
Але чи гарантуються вклади саме Спортбанку — цієї інформації я ніде не знайшла.
Не работает пополнение через айбокс
Самый ужасный банк
Про це ви дізнаєтесь в окремому інформуванні банку, наразі доступної інформації немає.»
Так что, благодаря этому банку я стал мошенником, который «отмыл» 1000 гривен. И еще один вопрос — если мой счет «заблокирован», как вы утверждали, то почему деньги могут зачисляться на него? Как видите, за СУТКИ спортбанк смог выдумать аж 3 причины по отказу в пользовании моими же деньгами, так что не советую связываться с этой конторой.
Ужаснейший банк , скрытые платежи , дезинформация в приложении
<— У цьому місяці уже буде відображатися інформація стосовно поточних відсотків, ми уже розробили даний функціонал.> просто супер, а мне оказывается нужно было читать полностью соглашение и вообще они красавчики не начисляют повышенные проценты, пеню и штрафы, а 6% практически в месяц за перевод с карты на карту это так мелочь) в то время как моно снизил процентную ставку до 1,6%
Комунальні платежі та нова картка
Дякуємо за відгук. Намагаємося ставати кращими для вас.
Ждем реструктуризацию
Ми розуміємо усю складність ситуації. Але маємо продовжувати виконувати та свої зобов'язання перед нашими клієнтами, у яких розміщений депозит у банку.
Щодо реструктуризації — то наразі це функціонал у роботі.
Реструктуризація
Плануємо найближчим часом ввести реструктуризацію, аби клієнтам було легше сплачувати заборгованість. Як тільки з'явиться така можливість, ми також обов'язково повідомимо вам про це.
Погоджсь недонеобанк
Якщо в моно можна довідку про наявність рахунку зробити за 1 хв, то в спорт банку на це потрібно 3 робочі дні. Цікаво чи Тігіпко знає який в нього вінігрет в групі, тільки деякі овочі в ньому дещо гнилуваті. Ще й в підтримці нахамили. Не реклмендую!
Щодо вашої ситуації, то ми надали вам зворотний зв'язок.