Цікава ідея
Шахраї
Злодії, одним слоаом.
Банк був топом
Спорт ВОЗВРАЩАЙСЯ
Мелкие погрешности не в счёт.
Щира подяка тобі
Прощавай SportBank, я буду сумувати
Я був з тобою ще з часів Оксі.
Ти був приємним з технічної точки, вигідним з фінансової та зручним з тарифної.
Шкода що ти покидаєш цей ринок!
Банк не дотримується своїх обіцянок
Банк обіцяє 10% кешбеку при умові розміщення депозиту від 30000 грн на строк від 3 місяців. При цьому може відміняти цей кешбек коли йому захочеться.
Окремо хочеться відмітити різницю між курсом купівлі — продажу долара, зараз вона складає 1.5 грн, іноді була більше 2 грн. При поверненні коштів за купівлю товарів в валюті, кошти повертаються по курсу покупки.
Клвєнтоорієнтованість банку та підтримки на нульовому рівні.
Відсутня підтримка і розуміння клієнтів
Скрыто наживаютсья на помощи армии
В чате поддержки отказали возвращать комисси, чуть ил не послали.
Кешбек це круто коли він працює
ДБР провело обшук в офісі sportbank?
Не разблокировали карту
Никому не рекомендую связываться с этим банком, зависли деньги на карте на всегда в их пользование, в других банках были звонки и предложения как разблокировать, а здесь нереально
Онлайн Банкінг Sportbank
Не надають фінансову інформацію
Рекомендую ставити одиницю спортбанку в Гугл плей, app store. Так як їх додаток скачують саме там. Також можете поставити флажок «вміст не відповідає рейтингу» оскільки банк накручує відгуки, як там так і на Мінфін.
Шахрайські дії по збільшенню відсотка.
Незважаючи на кабальні ставки до 0.81% В ДЕНЬ, банк дозволяє платежі по кредитам лише в срок щомісячного платежу, тобто ви не зможете погасити половину й не платити відсотки.
В договорі є умова, про дострокове часткове погашення. Але угадайте, що? Її не виконують, там є термін 6 днів з моменту написання заяви, зразок заяви і куди надсилати банк не надає, просто брешуть.
Це все при кабальних до 0.81% в день. Краще беріть в мікрокредитній організації зі скидкою, якщо більше ніде не дають
По спілкуванні з підтримкою.
Відповідають швидко, але брешуть. Наприклад, мені сказали, що кошти підуть в тіло кредиту за три дні, а потім після звернення через три дні сказали, що можна гасити лише в щомісячний платіж. Незважаючи на пункт в договорі про дострокове погашення.
Не витрачайте час на підтримку, пишіть звернення до НБУ, щоб в подальшому банк залишили без ліцензії. Умови ГІРШІ НІЖ ЗА МФО.
Скотиняки
Оюманюють в умовах депозиту
Блокують кошти на карті нізащо
Не зрозуміле погашення кредиту
Відсотки великі, навіть якшо закривати обовязковим платежем кожен місяць. Минулий тиждень закинув обовязковий платіж, шоби не було відсотків, а в цьому місяці ще більша сума…капець
не правдива інформація про кредит
Ужасный банк