Не компетентный банк в быстром решении вопроса

Tatajulya 7 листопада 2025, 12:25
Відділення за адресою: Дніпро, пр-т Слобожанський, 12
Пришло смс что счёт заблокирован, обратится в чат (естественно это не возможно потому что чтобы в чат написать нужно авторизоваться через приложение, доступ заблокирован.
Пишу на почту 2 дня, о причине блокировки расскажите! на что один ответ ваша заявка в обработке? какая заявка? причину объясните! ответ заявка в обработке! максимально не удобно по сравнению с другими банками, которые решают все вопросы по видеосвязи в течении 10 минут.
Здесь пишешь в одну сторону, ответ шаблон …да кстати на горячей линии тоже невозможно ничего узнать, робот говорит ваш счёт заблокирован досвидание!
ПУМБ
7 листопада 2025, 14:59
Вітаємо!

Шкодуємо, що у Вас склалося негативне враження про наш банк. Ваше звернення вже зафіксоване через інший канал, і наші фахівці наразі працюють над його вирішенням. Ми обов’язково надамо відповідь після отримання остаточних результатів.
Полезный комментарий
PUMB 12 листопада 2025, 9:55
Вітаємо!
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації ми надіслали в приватні повідомлення. Своєю чергою підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства під час надання банківських послуг.

Валерка Котовский
Валерка Котовский
7 листопада 2025, 21:11
Как составить иск на банк через электронный суд расписал у себя в блоге:
ПУМБ неоднократно нарушал закон, врут клиентам и просто удерживают незаконно деньги, советую подать в суд чтобы отсудить и свои деньги + такую же сумму моральной шкоды ну и возобновить свой банк, а там уже юрист банка пусть обьясняет суду по какому такому закону что клиент нарушил почему к нему применили меры ограничения нарушения закона и не предоставили ни каких док-в нарушения закона.
10 листопада 2025, 17:41
Не змінилось абсолютно нічого !компетентність банку і робітників під великим питанням!
11 листопада 2025, 10:48
Добрий день, Юлія! Терміни надання відповіді до 3 робочих днів, максимальний термін 30 календарних днів + 15 дод. згідно ЗУ «Про звернення громадян». Очікуйте на результат розгляду. Дякуємо за звернення! Завжди раді допомогти! Відповідь Банку шаблон кожен день!просто чекати не зрозуміло що …
PUMB
PUMB
12 листопада 2025, 9:55
Корисний коментар
NataliXXX
NataliXXX
19 листопада 2025, 14:40
Через год разблокируют и у вас будет светится долг в 3 млрд)))

USD 42 42.6

USD 42 42.6
Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝 / Не компетентный банк в быстром решении вопроса