Банк, банки і 360 гривень
- 17 листопада 2024, 18:17
Я б на вашем месте на быструю разблокировку не надеялась. Здесь есть клиенты у которых счета месяцами в блокировке. Если в вашем учреждении есть юрист обратитесь к нему и к вашему бухгалтеру. Возможно они помогут решить проблему быстрее
Юрист тут не допоможе: клієнт не бере участі в процесі фінмониторингу, його інтереси не може представляти третя особа. У клієнта є лише обов’язок надати документи на вимогу банку.
Тут або шукати ту людину щоб дізнатись її ідентифікаційний код і задовільнити бюрократів банку, або відкривати нову карту в іншому банку, переводити туди отримання пенсії і чекати доки ПУМБ щось народить.
- 18 листопада 2024, 8:30
Узнать код третьего лица тоже чревато — для этого нужно разрешение этого лица на использование своих личных данных. И тут скорее всего именно юрист и поможет
Сьогодні працівники банку пояснили, що особа з такими прізвищем та ініціалами, як вказані в призначенні платежу, повʼязана чи то з фінансуванням тероризму, чи з наркоторгівлею. І я ось тепер думаю, чи буде вона з тих банок бомби робити, чи наркотики в них готувати?
- SergeyNina
- 20 листопада 2024, 0:27
Совпадает фио с чёрным списком.
Нет, скорее всего это ошибка или совпадение.
- 19 листопада 2024, 8:23
Скорее всего и тот человек, которому вы банки отдали не связан со всеми этими явлениями. Связан ли тот человек с тем что ему приписывают это загадка. Может оказаться по стране до 150 совпадений, просто банки не вникают в возможные различия (даты рождения и т.п) и блокируют карты, как у вас например. Тут только с юристом и бухгалтерией решать
PLN | 9.7 | 10.2 |
Пару разів я робила такі платежі з зарплатної картки Приватбанку і все було добре.
7 листопада сплатила з картки ПУМБ. І почалося. 8 листопада мені зателефонували з банку і повідомили, що мій рахунок буде обмежено, якщо я не надам їм РНОКПП та дату народження «особи учасника операції». У мене немає цих даних. Через деякий час я подзвонила на гарячу лінію банку, там все перевіряли десь 15 хвилин, сказали, що все добре, ніяких проблем немає і нічого ніхто обмежувати не буде, а особа, яка зі мною звʼязувалася — то взагалі не їх працівник, у них таких немає. Але вчора, 16 листопада, в суботу, картку таки заблокували. На картці близько 7000 гривень — практично всі мої засоби до існування. І пенсія теж зараховується на цю картку. Я звернулася в чат підтримки. Там підтвердили, що картку справді обмежили за цю транзакцію на 360 гривень. І повідомили, що я повинна надати ІПН та дату народження учасника операції на електронну пошту банку. Я написала пояснення на електронну пошту, але хто ж буде розбиратися на вихідні? Я була лояльним клієнтом банку ПУМБ декілька років, все було добре, і тут таке. Станом на зараз картка все ще заблокована.
Ми бажаємо розібратись в ситуації детальніше та все перевірити. Після проведення перевірки неодмінно надамо Вам зворотній зв'язок.