Банк не дає можливості вивести свої кошти
- Валерка Котовский
- 17 липня 2024, 10:51
Сгидно постановы НБУ 110 пункт 5 дробь 2 там нет заходів заблокувати кошти клиента при превышении лимитов, банк вешает лапшу, как подать иск на банк через электронный суд я расписал у себя в блоге.
- Александра Максимчук
- 19 липня 2024, 11:00
Тільки вони зараз кажуть що там скарга, я прийшла до відділення надала документи крім заяви в кіберполіцію, банк відказався від доказів, і кажуть що повинна повернути кошти, хоча я надала докази что це був переказ за криптовалюту, ордер надала, квітанцію від покупця, профіль на біржі. Банк морозить це все
Вітаємо!
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації ми надіслали на Вашу електронну пошту. В свою чергу підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства при наданні банківських послуг.
- Александра Максимчук
- 19 липня 2024, 16:36
Банк не принимает мои документы только потому что я не написал заявку в кибер полицию? Как это вообще оправдывает меня?
- Валерка Котовский
- 20 липня 2024, 13:45
Вы не обязаны ничего писать:) это лапша от банка) это банк обязан подать запрос в полицию или заяву в полицию что он получил запрос от финмона другого банка что данный платёж мошеннический
PLN | 9.7 | 10.2 |
Банк працює добре, я задоволена банком, але саме в цьому питанні він не зацікавлен в праці. Я розумію що будуть коментарі «крипта це не законно», але в Україні немає жодного закону який забороняв би це робити, всі біржі мають ліцензію на р2р торгівлю з участью нашої валюти
Прошу як найшвидше вирішити питання, бо це на першому місці мої особисті кошти якими я не можу користуватися.
Шкодуємо, що сталась дана ситуація. Ми бажаємо розібратись детальніше та після проведення перевірки неодмінно надамо Вам зворотній звʼязок.