Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення ПУМБ: Кропивницький (Кіровоград), вул. Велика Перспективна, 12

Адреса:
Кропивницький (Кіровоград), вул. Велика Перспективна, 12
Телефон:
+38 (044) 290-72-90
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30 (каса: 08:30-17:00), Сб: 10:00-14:00 (каса: 10:00-13:30), без перерви, Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
15 січня 2024, 16:20
Сьогодні 15.01.2024, зачинили двері приміщення коли я був в середині, на прохання відкрити, я почув лише що у них інкасація і це ваші проблеми, і ти повинен 10−15 хвилин, незавжаючи ні на що сидіти замкненим у відділені, навіть без туалету для відвідувачів. Це вже не перший раз коли я попадаю на таке, працівники прямо порушують конституційні права людини, а саме статтю 33 Конституції України. До того ж у банку постійні зміни у процесі зняття готівки, то слід замовляти, то можна по наявності. Але після замовлення готівки у цьому відділенні на тому тижні, бо в наявності не було, приїхавши у встановлений час (після 11:00), і прочекавши чергу, нам відповіли що приходьте після 15:00, хоча каса працює до 16.30. Тобто грошей так і не вдалось зняти, оскільки це знов неповага до людей, тому що є багато варіантів як проінформувати людей, про затримку. Також у працівників немає поваги о клієнтів, а от коли один раз мені замість зняття зробили нарахування, я пішов на зустріч і приїхав в той же день для іншої операції, щоб у них зійшлася каса.
Коментарі (3)
Ответ банка
ПУМБ
PUMB
15 січня 2024, 17:32
Вітаємо!

Шкодуємо, що Ви не отримали належного обслуговування та залишилися з негативними враженнями про співпрацю. Ми неодмінно розберемося в ситуації детальніше та надамо Вам зворотній зв'язок.
1
7 січня 2024, 13:41
Обмежили доступ до акаунту. Без пояснень. На мої питання не відповідають
Коментарі (12)
Ответ банка
ПУМБ
PUMB
7 січня 2024, 14:00
Вітаємо!

Для з'ясування ситуації просимо надіслати нам в особисті повідомлення Ваші ПІБ, ІПН чи фінансовий номер телефону, а також сервіс, через який зверталися до банку, і дату звернення. Це дозволить нам детальніше розібратися в причинах блокування та надати Вам зворотній зв'язок.
1
23 листопада 2023, 14:57
20 листопада, заблокували рахунок. Не було змоги написати в підтримку, тому що заблокували додаток. Всі способи комунікації обрізали. Через пошту сказали, звертатись до відділення. Звернулись до відділення, нам вказали транзакцію на яку була скарга в усному вигляді. Всі докази, що оплата була вірно зарахована надали спеціалісту. Потім прийшла відповідь повертати кошти або закривати рахунок. Для повернення коштів, потрібно надати біржі скаргу, яка надійшла на банк. Банк дану скаргу не може надати в жодному вигляді. Таке враження, що банк допомогає шахраю!!!
Коментарі (15)
Ответ банка
ПУМБ
PUMB
23 листопада 2023, 15:08
Вітаємо!

Нам прикро, що дана ситуація викликала у Вас негативні емоції. Ми перевіримо всі деталі та після перевірки неодмінно надамо Вам зворотній зв'язок.
1
9 червня 2023, 23:19
Працівники обманюють, оформлював гроші в кредит, одразу не звернув увагу, а співробітниця скористалася наявністю та без згоди оформила ще й якусь страховку. На картку зарахувалося 15 тис, а кредит виявився 17 тис. Куди поділися 2 тис? В карман співробітниці?
Коментарі (4)
Ответ банка
ПУМБ
10 червня 2023, 12:57
Вітаємо!

Нам прикро, що дана ситуація викликала у Вас негативні емоції. Ми бажаємо розібратися у ситуації та перевірити деталі. Просимо Вас надіслати нам в особисті повідмлення Ваші ПІБ та фінансовий номер телефону. Ми неодмінно надамо Вам зворотній зв'язок.
Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відділення та банкомати ПУМБ в Кропивницком (Кіровограді) 🏦 / Відділення ПУМБ: вул. Велика Перспективна, 12 , Кропивницький (Кіровоград)
На сторінці зібрана вся інформація про відділення ПУМБ за адресою Кропивницький (Кіровоград), вул. Велика Перспективна, 12 . Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в ПУМБ - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  ПУМБ розташованому за адресою  Кропивницький (Кіровоград), вул. Велика Перспективна, 12 - конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.