Блокування коштів та відмова повернення їх
- Ivan Platonov
- 30 квітня 2024, 20:01
Дивно, що банку не потрібне відділення, для відкриття рахунку, а для закриття, Ви повинні звернутися до відділення. Це не вкладається в голові.
- Валерка Котовский
- 4 травня 2024, 17:02
Да банк нарушает закон о дискриминиации в Украине и скоро полетят позовы в суд по этому поводу, готовим со знакомыми с минфина, ну и так же куча статей нарушений цивильного кодекса, про банкивську дияльность и тд и тп
Это вы забыли старинное банковское правило -‘' Вход — 1 руб., выход -10 руб'' 🤡
- Олександр Шикало
- 30 квітня 2024, 21:21
Це точно)
- Олександр Шикало
- 30 квітня 2024, 21:35
Мені просто чекати?
Вітаємо!
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації ми надали Вам у приватні повідомлення. В свою чергу підкреслюємо, що АТ «ПУМБ» дотримується всіх вимог чинного законодавства при наданні банківських послуг.
- natashaGra
- 2 травня 2024, 12:11
А проблему с дистанционным закрытием решать будете??? Или это тоже тайна???
- Валерка Котовский
- 4 травня 2024, 16:59
При цифровой идентификации вы не обязаны посещать отделение пумб так же, идентификация клиентов проходит раз в 3 года, либо за личным постановлением НБУ на вас.
Советую почитать договор с банком раздел пеня за просрочку кредита, а потом цивильный кодекс и составить позов в суд, где пеня будет незаконное удержание ваших средств банком за каждый день, если он не докажет что вы рызыковый клиент (которым вас может назначить только государственная комиссия оценив ваши риски) либо запрос от держ органов.
PLN | 9.7 | 10.2 |
Нам дуже шкода, що дана ситуація викликала у Вас негативні емоції. Ми бажаємо розібратися детальніше. Після проведення перевірки ми обов'язково надамо Вам вичерпну відповідь.