ПУМБ БАНК ШАХРАЙ
| PLN | 11.65 | 11.95 |
В цей день з кредитної картки ВСЕЗМОЖУ в ПУМБ в мене зняли гроші.
При зверненні у банк мені почали розповідати, що не можна віддавати свої реквізити іншим особам.
Хвилиночку, але всі покупки, які ми робимо через інтернет, ми розголошуємо дані.
То навіщо мені картка, яка не має захисту навіть кредитних грошей?
Є правило, якщо людина обратилась день у день та помилково відправила кошти то банк повертає гроші.
А тут банк не сприяє затриманню злочинців.
А сприяє шахраям в їх злочинних діях.
Повернути мені кошти не хотять розповідають про правила Мастеркарту при переписуванні з Майстеркартом мені повідомили, що проблем з поверненням коштів не має, але банк повинен звернутись до платіжної системи.
Банк не хоче звертатись й дійшов до абсурду ситуації, коли переслав мені, щоб я надала по своєму рахунку виписку, куди здійснювалась операція та дані шахраїв, які конєчно в мене не має бо я не здійснювала операцію по зняттю грошей.
Банк просто не справляється з функціями захисту своїх кредитних коштів.
Я НЕ РЕКОМЕНДУЮ цей банк для тримання коштів.
Бо якщо Ви платите з сайту та здійснюєте електронні покупки банк не може захистити Вашу картку від дій шахраїв. А замість проведення банківського розслідування в грубій формі нехтують Кодексом комерційної етики банк ПУМБ.
Але він перераховує в статистиці скільки було здійснено за рік операцій та скільки надійшло на карточку без згоди клієнта. А це те ж порушення…
Також надсилає без згоди клієнта спам своїх не потрібних послуг.
Зараз банк збільшив ліміти здійснення операцій, але не говоре проте, що сприяє шахраям у виведенні коштів з Вашого кредитного рахунку.
Замість того, щоб сприяти затриманню шахраїв за розкриттю злочинів.
Банк нищить свою репутацію та нехтує своїми цінностями.
При наданні відповіді НБУ збрехав про правила, яких не існує в Mastercart.
Для банку головне кількість вкрадених грошей, а не клієнт та Закон про банківську діяльність.
Також всі відповіді банку надаються без підпису та без печатки.
Та не офіційно без зазначення реквізитів.
ПУМБ банк сприяє шахраям володіти грошима.
Нам прикро, що у Вас виникло таке враження про роботу нашого банку. Просимо надіслати у приватні повідомлення Ваше ПІБ та фінансовий номер телефону аби у нас була можливість розібратися детальніше у ситуації та надати Вам вичерпну відповідь.