Ограничение аккаунта из-за «подозрительных операций»
«Такое впечатления, что банк начал замораживать на счету деньги потому, что им это выгодно»
Вы ошибаетесь. Это не эксклюзив ПУМБа. Сейчас все банки страны потихоньку блочат счета клиентов, находящихся за границей. Вам все равно рано или поздно банк заблокировал бы ваши счета . И дело не в ПУМБе
Скорее всего — это политика действий во всей стране, направленная на то, что бы любыми способами заставить укрывающихся за границей военнообязанных вернуться на Украину и стать в строй
Крипту через p2p скидали ?
Автор же написал, что хранит деньги в криповалюте, так как не доверяет банкам, в частности ПУМБ, потому что он ворует безосновательно деньги у клиентов. Вы не умеете читать?
Вітаємо! Дякуємо, що зачекали!
Ми провели перевірку та з’ясували, що обмеження на певні типи операцій за Вашими рахунками було встановлено Банком в автоматичному режимі у зв’язку з підозрілою активністю по рахунках.
Звертаємо увагу, що відповідно до підпункту 1.1.20 пункту 1.1. частини 1 розділу ІІ Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб Банк має право відмовитись від здійснення видаткових операцій за Картковим рахунком Клієнта, зокрема, при наявності підозри, що Клієнт використовує Банк для проведення незаконних операцій або інших підозр чи підстав згідно законодавства з питань фінансового моніторингу.
Крім того, відповідно до підпункту 4.2.19. пункту 4.2. частини 4 розділу І Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб сторони дійшли згоди, що Банк має право у випадках наявності фактів, що діяльність Клієнта та його фінансові операції містять індикатори підозрілості, встановлені Національним банком України встановити обмеження в наданні Клієнту банківських продуктів/послуг, включаючи блокування банківських карток, призупинення надання послуг через Дистанційні канали обслуговування. Такі обмеження можуть тривати до моменту спростування наявних підозр.
(продовження)
Станом на 06.10.2023 всі обмеження за Вашими рахунками відсутні та Ви можете користуватись всім спектром банківських продуктів та послуг.
Нам прикро, що дана ситуація викликала у Вас негативні емоції, проте сподіваємося, що у майбутньому Ви будете отримувати лише позитивні враження від користування нашими послугами.
PLN | 9.7 | 10.2 |
Нам дуже шкода, що у Вас виникло негативне враження про роботу нашого банку. Ми бажаємо розібратися у ситуації та вже передали Ваше звернення у роботу відповідному відділу нашого банку. Після отримання результатів перевірки ми неодмінно надамо Вам зворотній зв'язок.