Недопільговий період!
- SvitlanaRV
- 7 лютого 2023, 12:35
Справа в тому, що на період війни і так всі банки не нараховують штрафів і пені. Від Ваших кредитних канікул користі для клієнта нема. Тільки ввели в оману! Який сенс в канікулах, якщо за 4 місяці до закінчення договору в мене нараховується комісія! Сьогодні вияснила, що це понад 8 тис.грн! Якби знала, що так буде, навіть не розраховувала б на канікули. Сплачувала б достроково!!! Вважаю, що це спеціально так зроблено, щоб «витягнути» більше коштів з людей! Негарно по відношенню до клієнта! Толку з ваших канікул!
PLN | 9.7 | 10.2 |
Для зменшення фінансового навантаження на клієнтів ми автоматично підключили по всіх кредитних картках, готівкових та товарних кредитах і Сплачуй частинами NEW кредитні канікули, що діяли з лютого по вересень 2022-го року. Кредитні канікули зменшували навантаження за рахунок тіла кредиту, обов'язковий щомісячний платіж по споживчих кредитах складався лише з нарахованих відсотків та комісії. Кредитні канікули не передбачали автоматичного подовження пільгового періоду. В разі його завершення протягом дії кредитних канікул, щомісячна комісія, передбачена кредитним договором, включалася до складу щомісячного платежу.