Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
artemtr86 25 лютого 2025, 21:11
Я раніше писав свою ситуацію, напишу знову, адже те що я наблюдаю з ПУМБом, це просто жесть та абсолютне свавілля. Вже майже місяць намагаюся забрати заблоковані кошти,
Ось мій попередній допис https://minfin.com.ua/ua/company/pumb/review/388901/

В кратці, мені в січні, на картку прийшло 72 тис. грн. частина з них пішла на погашення кредитки, на що банк заблокував рахунок, з вимогою пояснити кошти.
Я сам являюсь інвалідом 1А групи, пересуваюсь виключно на інвалідному візку, коли я банку це все пояснив, показав документи всі свої, зі мною прекратили, як каже банк, ділові відносини. проблема, що на рахунку залишилися кошти, близько 500 грн. Може показатися що це не багато, але при пенсіїї 2300 грн, це також кошти.
І тут саме цікаве, щоб їх отримати банк наполягає тільки на особистій присутності у відділенні!
проблема, я живу в Дніпропетровській обл, в передмісті, найближче в м. Кривий Ріг, майже 100 км. взяти і просто поїхати у відділення нема можливості.
Я вже куди тільки можно пояснював, відправляв документи про інвалідність, абсолютно нуль якогось розуміння чи спроби вирішення.
Але сталося цікаве, банк відверто вирішили, по знущатися. Після чергового звернення, 11 лютого, до мене перезвонила представниця банку, сказала що можливість дистанційного переказу коштів все-таки є. Що мені треба заповнити заяву і надати нові реквізити підписані КЕП через Дію. Бланк заяви прислали на ел. пошту з інструкцією про ел. підпис.
12 лютого я все зробив, та відправив ел. листом.
Відповіді не було, я сам повторно написав 24 лютого про мою заяву, і сьогодні, 25 лютого, відповіли, цитую:

— після детального розгляду ситуації профільним відділом, на жаль, було відмовлено у дистанційному закритті рахунку. Тому для закриття необхідно звернутися саме у відділення.
В разі, якщо ми отримаємо нову інформацію — обов’язково надамо її Вам на електронну адресу.

Це така відповідь офіційного представника, сказати що я в шоці, не сказати нічого.

Будь ласка, хто прочитає мій допис, якщо у вас є контакти юриста або ви самі є юристом, потрібна консультація, адже є закон про ел підпис, це офіційний інструмент, чому банк відмовляється приймати підписанні КЕП документи.

Вони кажуть непередбачено функціоналом дистанційне перерахування залишку коштів, але це неправда, адже рееструвася в банку я дистанційно через Дію, Дія підпис у мене є.

Вважаю це шахрайством, надіюсь представник банку прочитає!
PUMB 26 лютого 2025, 9:40
Вітаємо!
Нам прикро, що відповідь з приводу Вашого звернення викликала негативні враження про банк.
Ми проведемо додаткову перевірку та обов’язково надамо зворотний звʼязок з приводу цієї ситуації.
PUMB 2 березня 2025, 14:01

Вітаємо!

Наразі дана ситуація успішно вирішена. З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнта не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації ми надали у приватні повідомлення та на ел.пошту.
beniabenin 25 лютого 2025, 13:24
20.02.2025 р. я помітив проведення платежу який я не міг фізично виконати бо це була сплата за проїзд в муніципальному транспорті, а я в цей час був вдома.
звернувся в Viber чат банку, заблокували карту і була подана заява на оскарження операції по причині ймовірного шахрайства
через пару днів я дізнався з інтернет видань, що проблема масова і кошти було знято за попередніми поїздками тільки 20.02.2025р. тому в цей же день я подав заявку (з горем пополам!!!((() на розблокування карти
але
сьогодні я отримав повідомлення від банку, що їм, мовляв, жаль, але «згідно з правилами МПС, не підлягають оскарженню операції здійснені шляхом застосування платіжної картки, прив’язаної до електронного гаманця»…
то в якій сфері діяльності крім банківської витають працівники цієї контори, що вони навіть не мають доступу до загальнодоступної інформації, чи може їм просто все одно?(((
PUMB 25 лютого 2025, 14:30
Вітаємо!
Прикро, що у Вас виникло негативне враження про наш банк. Ми бажаємо більш детально розібратись в ситуації. Після цього неодмінно надамо зворотний зв'язок.
PUMB 28 лютого 2025, 15:15
Вітаємо!

З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнта відповідь не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації ми надали у приватні повідомлення.
ninjadeck 23 лютого 2025, 23:53
Банк заблокував рахунки. Причина: встановлення правомірності по операції p2p поповнення рахунку. Знайшов дану транзакцію. Відправник коштів особисто мені ніяких претензій не пред’являв, зі мною не зв’язувався і тут він намагається оскаржити переказ. Виглядає підозріло, схоже на спробу шахрайства… (спойлер — так і є) Надав підтвердження за що надійшли кошти (в тому числі квитанцію, яку надав сам відправник, щоб виключити, що це випадковий переказ) і що всі зобов’язання з моєї сторони виконані. Відповідь банку: «рахунки залишаються заблокованими, поверніть кошти», ніякої додаткової інформації чи запиту додаткових документів. Висновок: шахраї намагаються оскаржити операцію, банк захищає їх, хоча надані всі докази про правомірність операції, а також що обман з моєї сторони неможливий.

Дивлючись на попередні відгуки цього банку, виглядає так, що у ПУМБ можна оскаржувати транзакції «на ліво і на право» і надіятись, що хтось все-таки поверне кошти, а банк в даному випадку не захищає клієнта.

На щастя, окрім кредитних коштів, якими я активно користувався, на рахунках майже нічого не було, тому нічого не втратив.

Ще здивував процес подачі документів. Після блокування рахунків зв’язатися в чаті з оператором стає неможливо, зателефонувати в банк також неможливо (навіщо це зроблено ???) Автовідповідач лише запрошує у відділення і все. ОК, я ніколи не обслуговувався у відділеннях, знайшов найближче. У відділенні черга, зачекав. Назвав номер телефону, мою ID картку переглянути не змогли, тому що «ой, щось Дія не працює», але фахівець все-таки створив запит у службу безпеки. Очікувати відповіді від 5 хв до декількох годин. Зателефонували приблизно через 3 години. — Потрібні документи, які знову ж можна подати лише у відділені. Знайшов час, знову потрапив у банк, знову черга, документ приймаються ЛИШЕ у паперовому вигляді. Скріншоти та документи, які я підготував необхідно самостійно роздрукувати. Потім їх відсканують і лише тоді відправлять у службу безпеки. Якщо чесно, то це жах. Документи не можна подати онлайн і документи мають бути виключно у паперовому форматі, це точно 2025 рік? Але враховуючи, що банк захищає шахраїв, то це, звичайно, всього лиш дрібниця
PUMB 24 лютого 2025, 12:34
Вітаємо!
Нам шкода, що у Вас виникло негативне враження про наш банк.
Написали Вам у приватні повідомлення для уточнення даних. Після цього неодмінно надамо зворотний зв'язок.
PUMB 25 лютого 2025, 11:15
Вітаємо! З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації ми повідомили у приватні повідомлення. В свою чергу підкреслюємо, що АТ «ПУМБ» дотримується всіх вимог чинного законодавства при наданні банківських послуг.
Serhii Sushchenko 21 лютого 2025, 20:02
Відділення за адресою: Київ, вул. Кловський узвіз, 5
я закрив ФОПа, і тимчасово не працюю, чотирнадцять років був на третій групі без відпусток, лікарняних, вихідних. Дуже акккуратно поводився з банками та кредітами, проблемм ніколи не було. Після повідомлення про зміну щодо міста роботи ПУМБ відразу відмовив в кредітній карті. При цьому інші банки, в яких я обслуговувався, підняли кредітний ліміт — Ви наш клієнт багато років, ми допоможим Вам в складний час. Я відкрив дебітову картку в ПУМБе, бо він поруч де я мешкаю і мені зручно. У лютому поповнил картку на 145тис. і почався геморой. Банк забажав документи. При цьому я не перераховував нікому кошти, ліміт в 150 тис не порушений. До 400 тис на вхідні відповідно до вимог НБУ ще дуже багато коштів. Запитав у відділенні на підставі якого документу — відповідь «Банк хоче знати». Надав ОК7 та договір на продаж авто. минув час і я розумію що вони його втратили чи не обробили. Знову потребують документи. Принципово нічого надавати не буду, бо вважаю що це занадто. Дякую ПУМБ та НБУ за підрив довіри до банківської системи. Враження що повернувся у початок 90-x, коли кожен день деякі люди возили величезні суми, так як в банках було зняти неможливо.
22 лютого 2025, 10:45
Вітаємо! Ми бажаємо більш детально розібратись в ситуації, саме тому написали Вам у приватні повідомлення для уточнення даних. Після цього неодмінно надамо зворотний зв'язок.
PUMB 26 лютого 2025, 13:04
Вітаємо!
На жаль, ми так і не отримали від Вас відповідь та уточнюючі дані стосовно адреси відділення, які є важливими для перевірки інформації вказаної у відгуку та вирішення питання. Будь ласка, повідомте нас у приватні повідомлення, аби у нас була можливість провести детальну перевірку та надати Вам зворотній зв’язок.
Заздалегідь дякуємо за Вашу відповідь!
PUMB 4 березня 2025, 9:55
Вітаємо!
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію щодо врегулювання ситуації ми надіслали в приватні повідомлення. Своєю чергою підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства під час надання банківських послуг.
Володимир Фесько 21 лютого 2025, 9:20
Досить мені дзвонити, буду користуватись карткою, коли захочу, а не для вашого виконання плану продажів
PUMB 21 лютого 2025, 11:19
Вітаємо!
Нам шкода, що дзвінки викликали у Вас негативне враження про наш банк.
Написали Вам у приватні повідомлення для уточнення даних.
Anna10021984 12 лютого 2025, 16:26
Відділення за адресою: Київ, вул. Васильківська, 2
Сегодня обратилась в отделение, чтобы заменить карту, так как чип перестал работать.Мои данные проверили и я ждала, пока откроется одна из касс, чтобы получить новую карту.Пока я ждала, консультант предложил выйти на улицу к банкомату и там проверить сработает ли чип и он сработал со второй попытки и это послужило основанием, чтобы мне отказать в новой карте.Я объяснила, что в транспорте и магазинах карта так не работает, но что мне было предложено пойти в магазин, сделать покупку и вернуться обратно в банк, чтобы рассказать получилось ли произвести оплату.Я отказалась, так как не один раз это делала и без результата.После отказа менять мне карту я ушла, по дороге домой, в метро и двух магазинах карта не сработала.Зря потратила время на поездку в это отделение.
PUMB 12 лютого 2025, 17:01
Вітаємо! Нам шкода, що трапилася така ситуація. Ми написали Вам у приватні повідомлення для уточнення Ваших даних, щоб все перевірити!
PUMB 24 лютого 2025, 15:35
Вітаємо! Дякуємо за очікування відповіді. Працівник відділення вже зв’язався з Вами та вирішив дану ситуацію. Вдячні за Ваше розуміння!
DmitriyCall22 11 лютого 2025, 16:59
Всем добрый день, судя по тому как ведет себя банк «Пумб» в отношение своих клиентов и их служба безопасности если у вас заблокировали карту то на разблокировку можете не надеятся. Уже пошла вторая неделя как я жду разблокировку своего аккаунта по ошибочному платежу где указали что я мошенник. Отправитель который раз оставлял заявку в своем банке о том что это ошибка и я не являюсь мошенником банк «Пумб» игнорирует, и настаивает вернуть деньги которые ему не принадлежат. (Якобы одна процедура у них и все) Служба безопасности так же не выходит на связь с клиентами и даже не разбирается в вопросах. Возможно на 5 попытку что-нибудь получится. Кто знает как с ними бороться?
PUMB 11 лютого 2025, 17:49
PUMB 11 лютого 2025, 21:41

arthur989898 8 лютого 2025, 23:31
Я впевнений що ця людина вже зробила багато зла, надурила людей
це його карточка 5355 2800 2565 7378
PUMB 9 лютого 2025, 9:11
Вітаємо!

Дякуємо, що проінформували про цей випадок. Ми передали інформацію Департаменту безпеки нашого банку.
Рекомендуємо Вам зателефонувати за номерами на гарячу лінію, це дозволить нам оперативно вжити необхідних заходів.

Qwerty1999 7 лютого 2025, 11:14
Відділення за адресою: Харків, пл. Конституції, 21/2
НБУ выводит из оборота гривневые купюры номиналом 1, 2 5 и 10 гривен
заменяя их монетами.
В банкоматы обычно заправляют купюры
номиналом от 100 грн и выше.
А банк ПУМБ незаконно ввел комиссию за обмен бумажных купюр на мелкие монеты.
Даже сняти с карточного счета через кассу наличных, если они будут монетами, подпадает под дополнительные комиссии.
Считаю это нарушением правил денежного обращения в Украине…
PUMB 7 лютого 2025, 12:00
Вітаємо!

Банк має право встановлювати власний тариф на будь-які касові операції. В тому числі встановлено комісію «Обмін банкнот на монети (і навпаки)» — 0,07 UAH без ПДВ за кожну монету.
Sveta kush 6 лютого 2025, 15:08
Надаю номер карти 5355280039354236, на яку 27.11.2024 року перерахувала кошти у кількості 9918,81, яка разом з відсотками склала 10255,62. Цей номер карти мені вказала людина шахрай, який зобов’язувався їх повернути, Я зі своєї карти приват банку за номером 5457082516968687, яку зараз перевипущено на новий номер 5457082523135148, з метою безпеки. Всі необхідні докази шахрайства мною було надано поліції. Витяг маю на руках.
PUMB 6 лютого 2025, 15:32

helix 6 лютого 2025, 13:36
Дане повідомлення не стосується Банку.
Повідомлення стосується номера карти телеграм скамерів, які публікують в закритих телеграм каналах неправдиву інформацію про дітей та підлітків, а потім вимагають гроші для видалення цих дописів. Номер карти 5355 2800 2003 1496
Будьте обачні. Було б добре якби банк зі своєї сторони також відреагував.
PUMB 6 лютого 2025, 14:12
Вітаємо! Дякуємо, що сповістили нас про даний випадок. Ми уже зафіксували Ваше звернення та передали його в роботу відповідального підрозділу нашого банку. Просимо додатково зателефонувати на гарячу лінію нашого банку для отримання консультації щодо подальших дій. Номери телефонів:
Oleh96 6 лютого 2025, 11:07
Приховані умови та нечесне списання плати за обслуговування в ПУМБ!

Я є преміальним клієнтом ПУМБ, і для безкоштовного обслуговування потрібно здійснювати безготівкові витрати понад 10 000 грн на місяць.

20.01.2025 я отримав офіційне повідомлення від банку (додаю скріншот), у якому чітко зазначено: щоб користуватися преміальним пакетом безкоштовно, потрібно зробити ще 924 грн витрат до кінця місяця.

Я виконав цю умову та здійснив останню необхідну покупку 31.01.2025, однак банк не врахував цю транзакцію у січневий розрахунок, тому що вона провелася тільки 01.02.2025. В результаті мені без попередження списали плату за обслуговування.

У підтримці пояснили, що транзакції враховуються не за фактом оплати, а лише після їх обробки банком, тобто витрати 31 числа переходять на наступний місяць. Але чому ця інформація не вказана у комунікаціях?!

Вважаю це відвертим введенням в оману: клієнту кажуть витрачати до кінця місяця, а потім просто не зараховують ці платежі в потрібний період! Якщо у вас преміальна картка в ПУМБ — будьте уважні, щоб не стати жертвою таких «неочевидних» правил.
PUMB 6 лютого 2025, 12:12
PUMB 7 лютого 2025, 15:35
Вітаємо! Ми перевірили ситуацію та хочемо повідомити, що помилки не виявлено. Операція була зроблена 31 січні але була опрацьована 01.02.2025 і пішла в розрахунок вейверу лютого. Відповідно, була списана комісія. На гарячій лінії консультант вказав інформацію щодо особливостей даного пакету. Також хочемо акцентувати увагу, що в мобільному застосунку в віджеті «Вейвер», у розділі «Поширені питання», в пункті «Як нараховується комісія за користування преміальним пакетом» написано про розрахунок за декілька днів до кінця місяця, через врахування операцій за датою клірингу. Будемо вдячні за розуміння!
Проблема вирішена
artemtr86 5 лютого 2025, 19:20
Вітаю! трапилася ситуація, прийшло повідомлення про припинення ділових відносин. Причина на рахунок прийшло 72 тис грн що більше за анкетні данні Є документи про одержання спадку, страховка 96 тис. грн, все подав, але видно банку такі клієнти не підходять. Проблема, я являюсь інвалідом самої важкої 1А группи, пересуваюсь виключно на інвалідному візку і зі сторонньою допомогою. На рахунку залишилися кошти, небагато, близько 500 грн, але для мене, це також кошти.
Живу в Дніпропетровській, у нас в місті відділення нема, найближче в м. Кривий Ріг, що майже за 100 км, на гаряч ліній кажуть, цитую:
Якщо немає змоги звернутись самостійно, може звернутись довірена особа за наявності нотаріальної довіреності. В довіреності мають бути прописані відповідні повноваження (закриття рахунку).
Мої пояснення не слухають, іншої можливості перерахувати кошти не існує.
Я надіюсь представник банку прочитає цей допис, як мені бути, поясню ще, я живу сам, приходить тільки соц працівник. абсолютно нема можливості когось посилати за 100 км. Як бути в такій ситуації, у вас повинен бути якись відділ по нестандартних ситуаціях.
Адже відкрити рахунок, через Дію можно, а закрити тільки фізично. Чому не можно прислати заяву дистанційно, адже існую Дія підпис, підписати мої підписом.
Бо це дуже походить на розрахунок на те що кліент не захоче возитися з незначними сумами, і просто заберете кошти
PUMB 5 лютого 2025, 20:46
Вітаємо!

Нам прикро, що Ви маєте негативний досвід роботи з нами. Ми бажаємо перевірити детальніше інформацію. За результатами перевірки неодмінно надамо Вам зворотний зв'язок.
PUMB 6 лютого 2025, 15:39

artemtr86 28 лютого 2025, 13:10
Вчора, 27 лютого, вирішили проблему! банк розблокували додаток, кошти перерахував. Через годину, блокування вернули. Надіюсь в подальшому зробите цю процедуру простіше для людей. В сучасності, коли все працює дистанційно, можно не гнати людину у відділення за десятки кілометрів.
Мінфін
Відповідь адміністратора
27 березня 2025, 19:01
Даний відгук став учасником редакційного огляду: https://minfin.com.ua/ua/2025/03/27/147801498/
Kateryna Kravchuk 4 лютого 2025, 1:20
Відділення за адресою: Рівне, вул. Богоявленська, 2
Отправили платеж с Канады и не зачислили на как и денег нету
В системе Ria деньги получены получала онлайн через кабинет банка все прошло потом пишет техническая ошибка, но на сайте деньги получены, а физически нету денег на линии говорят ждите и толку 0 деньги нужны на жизнь имейте совесть
4 лютого 2025, 9:23
PUMB 4 лютого 2025, 15:06

Brezhneva1710 3 лютого 2025, 17:02
місяць тому я не змогла зайти в додаток банку, пішла у відділення, там з’ясувалося, що хтось написав на мене скаргу, на те що мені помилково зарахували 30 тисяч гривень, я не можу пам’ятати що це за транзакція, але знаю що я не займаюсь мошенництвом і не отримую гроші через бінанс, та людина просто не може відправити мені гроші помилково.Банк не може надати прізвище людини, яка залишила скаргу, заблокувала мою гривневу картку з 70-ма тисячами гривень та доларову картку 2100$!!! Я відмовляюся від обслуговування і не хочу повертати гроші, які невідома нікому людина вирішила повернути через півтора роки! банк відмовляється виплачувати мені гроші які належать мені! я планую наймати адвокату і прямувати до суду!!! я ходжу до банку як на роботу та сиджу там годинами, щоби почути «ні», я намагаюся запитати фамілію, хто пожалкувався, можливо я зможу врегулювати, тому що я знаю, що проблеми бути не можу, але надати інформацію мені не можуть та видати мої кошти зі счетів також!!!
3 лютого 2025, 18:21
Вітаємо!

Шкодуємо, що у Вас виникла негативна думка про наш банк. Ми перевіримо детально дану ситуацію та надамо зворотний зв'язок.
PUMB 4 лютого 2025, 21:51
Max25 31 січня 2025, 9:58
Опять этот ***банк стал подворовывать небольшие суммы. Когда-то уже было такое, перестали, теперь опять, надо уже счёт закрывать, надоело.
PUMB 31 січня 2025, 11:05
Вітаємо! Ми бажаємо більш детально з'ясувати, які суми списувались з рахунку та з якої причини, тому написали Вам у приватні повідомлення для уточнення даних. Після цього неодмінно надамо зворотний зв'язок.
Мінфін
Відповідь адміністратора
4 лютого 2025, 21:11
Відгук не зарахований (на 04.02.2025).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Максим Москалик 30 січня 2025, 12:53
Заблокували рахунок після платежу на 27135 гривень за криптовалюту USDT з ордеру Binance від 10 грудня. Отримавши гроші перевів usdt, а наступного дня банк заблокував рахунок з іншими моїми грошима на рахунку по причині скарги на цей платіж, а також не віддають інші гроші з рахунку поки я не переведу 27135 грн. мошеннику якуй поскаржився на платіж. Усі данні з криптобіржи предоставляв у відділення банку. Вот так служба безпеки банка заботиться о кліентах блокуючи кошти на користь ***.
PUMB 30 січня 2025, 13:58
Вітаємо!

Нам прикро, що Ви маєте негативний досвід роботи з нами. Ми бажаємо перевірити детальніше інформацію, тому написали у приватні повідомлення для уточнення даних. За результатами перевірки неодмінно надамо Вам зворотний зв'язок.
PUMB 3 лютого 2025, 12:38
Вітаємо!
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації ми надали у приватні повідомлення. В свою чергу підкреслюємо, що АТ «ПУМБ» дотримується всіх вимог чинного законодавства при наданні банківських послуг.
fastov08 30 січня 2025, 10:53
Заблокировали счёт без причины, деньги не вернули! Не советую пользоваться если не услугами если не хотите быть внезапно заблокированы и остаться без денег своих
PUMB 30 січня 2025, 12:29
Вітаємо! Нам прикро, що у Вас виникла дана негативна думка. Щодо обмеження рахунку з Вами ведеться комунікація через ел.пошту банку. Також нагадуємо, що ми дотримуємось чинного законодавства та діємо згідно головного регулятора НБУ. Будемо вдячні за розуміння!
Віктор Єрмаков 29 січня 2025, 10:49
Відділення за адресою: Львів, вул. Наукова, 96
За послідній час банк став лідером серед банків України.

Серед плюсів:
Повністю автоматизована реєстрація і відкриття рахунків.
Гарний функціонал особистого кабінету.
Чудова кешбек програма.

З кредитної програми, автоматичне оформлення, самостійне регулювання кредитного ліміту, великий бонус це програма розстрочки, дуже багато магазинів партнерів.

Гарна підтримка. Не доводиться чекати по пів години на відповідь оператора.

Хотілося би покращення розділу платежів.
А саме оновлення списку компаній.
Так як інколи не знаходить багато чого. Особливо розділу комунальних платежів.

А так оцінка 5 тверда.
29 січня 2025, 13:16
Вітаємо!

Ми дуже раді, що Ви задоволені обслуговуванням та продуктами нашого банку. Дякуємо, що так високо оцінили нашу роботу, це надзвичайно важливо для нас!
KL18071970 29 січня 2025, 9:10
Вчора мною надіслана скарга щодо порушення прав клієнта в інформуванні про блокування карти.
Банк після блокування моєї карти не надав на мій ресурс електронний та телефонний цю інформацію, тим самим позбавив мене можливості реагувати на подію в п’ятиденний термін. Документообміну не відбулось. Банк відмовив у співпраці.
Очікую відповідь на мою скаргу.
29 січня 2025, 10:50
Вітаємо!

Ми розберемось детальніше у ситуації, що склалася та неодмінно надамо Вам зворотний зв'язок.
PUMB 27 лютого 2025, 11:32
Вітаємо!
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію щодо врегулювання ситуації ми надіслали на Вашу анкетну електронну пошту. Своєю чергою підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства під час надання банківських послуг.

Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝