Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення ПУМБ: Харків, пр-т Людвіга Свободи, 33-А

Адреса:
Харків, пр-т Людвіга Свободи, 33-А
Телефон:
+38 (044) 290-72-90
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, без перерви, (каса: 08:30-17:00), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
9 січня 2024, 9:50
Сьогодні в 9−10 годин к відділенні ПУМБ м.Харкова (Олексіївське відділення, пр. Л.Свободи) на прохання розміняти купюру 200 гривень на дрібні, співробітник Кирило, хотів зняти комісію за розмін на мілкі гроші, чим порушує не тільки Закон України «Про банки та банківську діяльність», але і директиви Національного банку України (розмін на дрібні, в тому числі на монету та зношені купюри здійснюється за будь-яких умов без комісії). Примітка: купюра 200 гривень була у гарному стані та не мала зауважень.
Взагалі данний факт є відображення політики банку ПУМБ у час війни, наживатися на громадянах будь-якими засобами, і не дивно, що відділення було пусте у ранковий час за таких умов.
Я зі свого боку прошу вибачення у співробітника Кирила, що відірвав його від чаю, більше не бажаю мати діло з цим банком, і іншим громадянам не рекомендую.
Відвідувать вказаний банк ПУМБ, а не тільки це відділення- не рекомендую.
P. S. Сусідній «ОЩАДБАНК» зробив розмін купюри без зауважень, щей запитали якими банкнотами бажаю!!!
Коментарі (4)
Ответ банка
ПУМБ
PUMB
9 січня 2024, 10:42
Вітаємо!

Нам прикро, що у Вас виникло негативне враження про роботу нашого банку. Ми бажаємо розібратися детальніше у ситуації та обов'язково надамо Вам зворотній зв'язок після отримання результатів перевірки.
Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відділення та банкомати ПУМБ в Харкові 🏦 / Відділення ПУМБ: пр-т Людвіга Свободи, 33-А, Харків
На сторінці зібрана вся інформація про відділення ПУМБ за адресою Харків, пр-т Людвіга Свободи, 33-А. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в ПУМБ - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  ПУМБ розташованому за адресою  Харків, пр-т Людвіга Свободи, 33-А- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.