Банк без объяснений приостановил обслуживание!
ЖАХЛИВИЙ БАНК! Нікому не рекомендую довіряти цьому банку жодної вашої гривні!
Ми звернулись до вас в приватному повідомленні для уточнення ваших контактних даних.
Хуже приватбанка банка просто нет!
Банк розраховує для клієнта загальну суму кредиту та максимальну суму платежу по сервісу Оплата частинами автоматично. Якщо вже оформлено один чи декілька договорів і сума ліміту або максимальна сума щомісячного платежу вичерпані ми радимо проводити погашення діючого договору. Після сплати останнього платежу за графіком договору Оплати частинами банк автоматично переглядає ліміт, а разом з ним і суму максимального щомісячного платежу.
Отвратительный сервис
На жаль, за даними з відгуку не вдалось вас ідентифікувати, щоб перевірити інформацію за ситуацією. Ми звернулись в приватному повідомленні для уточнення деталей.
Блокировка счета
Ми звернулись в приватному повідомленні, щоб уточнити ваші контакти.
Очереди
Ми даємо змогу проводити велику кількість операцій не звертаючись до відділення, за допомогою Приват24, банкоматів та ТСО. Щоб перевипустити картку необов'язково йти до відділення. Віртуальну картку можна в пару кліків оформити в Приват24 меню «гаманець» — «додати картку» або перевипустити вже існуючу картку зайшовши в її налаштування.
Якщо ж візит до відділення все ж необхідний, на нашому сайті pb.ua/map можна переглянути графік роботи відділення та час найменшої завантаженості, щоб спланувати свій візит і не витрачати зайвий час.
Нет выбора языка в приложении
ПриватБанк є державним українським банком, тому наша позиція у питанні мови та держави завжди була непохитною і видалення російської мови з додатку Приват24 стало лише питанням технічного відключення.
Повне провалля.
Повний бардак, обслуговування просто на рівні 00000
Приват незаконно заблокировал мои деньги
Написали вам в приватні повідомлення, щоб уточнити контакти та допомогти розібратися в ситуації.
Банкомат не видав кошти,тому,що не стало світла
Якщо ви знімали кошти з картки не ПриватБанку, та кошти були списані з картки, банк, що випустив картку, формує запит на повернення коштів відповідно до правил платіжної системи. При наявності деталей запиту, зможемо прискорити відповідь.
Банкомат не видав готівку, а кошти списав
За вашим зверненням вже була створена заявка на оскарження операції.
Об адресах ДЕЙСТВУЮЩИХ банкоматов
Повідомити, в яких банкоматах наразі є кошти, на жаль, немає можливості. Хочемо підказати, що зняти готівку до 6000 грн на 1 чек ви можете і в торгових точках через POS-термінал, зробивши покупку на будь-яку суму. Сервіс зняття готівки працює по всій мережі магазинів в різних містах: Сільпо, Fozzy Group, Клевер Сторс, Аптеки 911.
Працює не по всій мережі, але географія постійно розширюється: Варус, Подорожник, Мед Сервис, АНЦ, Новус, Апельмон, Розетка.
Кількість магазинів регулярно збільшується.
До вашої уваги також перелік чергових відділень, які працюють, коли немає світла:
Банкомати й термінали обслуговування у відділеннях також працюють.
Кража денег с кредитной карты приват банка
Нам дуже шкода, що з вами трапилася подібна ситуація.
Дані оплати могла пройти тільки при володінні інформацією про номер карти, СVV коді і термін дії. Спробуйте згадати, чи не було у когось доступу до вашої картки.
За вашим зверненням були сформовані запити на оскарження операцій до міжнародної платіжної системи.
Регламент розгляду такої заявки становить до 120 днів з моменту її реєстрації. Ці терміни строго встановлені платіжною системою, щоб у всіх сторін оскарження був час зібрати потрібні документи.
Зі свого боку ми зробимо все можливе, щоб допомогти в вирішенні питання.
Розслідуванням випадків шахрайства, а також розшук і затримання злодіїв, згідно із законодавством, знаходяться поза юрисдикцією банку. Цим займаються правоохоронні органи, а банк в свою чергу завжди готовий сприяти цьому будь-яким необхідним чином.
Человек лучше всякого робота
Она не осталась безучастной к моей проблеме, помогла мне разобраться и помогла составить обращение в службу поддержки. Первый раз пишу отзыв на обслуживание в Приватбанке и хотел поблагодарить её за помощь и участие в моей проблеме. Так же хотелось поблагодарить её руководителей за то что они нашли такого прекрасного, вежливого и участливого сотрудника. Действительно Приватбанк банк № 1.
Наталія буде вдячна, що ви залишили відгук, ми ж свою чергу вдячні, що ви з нами :)
Приложение Терминал
У своїй діяльності банк керується виключно вимогами чинного законодавства України та нормативно-правовими актами Національного банку України, що регулюють відносини в сфері банківської діяльності. Згідно закону 'Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдженню зброї масового знищення'
банк як суб'єкт первинного фінансового моніторингу зобов'язаний: забезпечувати виявлення фінансових операцій, що підлягають фінансовому моніторингу, до початку і в процесі їх проведення. На жаль, ваше обслуговування у банку обмежене.
Для отримання офіційної відповіді ви можете надіслати запит на адресу для кореспонденції: вул. Набережна Перемоги, 30, м. Дніпро, 49094, Україна
Не повертають кошти
Передали питання колегам. З вами додатково зв'яжуться.
Відсутність пластикових карток та вічні черги
1. Чому в місті Горішні Плавні працює тільки одне відділення вашого банку? Чисельність населення 50 тис. чол. Із-за цього в одному відділенні завжди кілометрові черги не на одну годину. Ніхто за чергою не слідкує, не запитує, хто і куди стоїть. Люди між собою завжди сперечаються, хто за ким займав, та хто коли прийшов. Чому немає амбасодора ОДНОГО відділення, який зміг би трохи тримати порядок?
2. Чому людина має приходити на відділення, висидіти годину в черзі, а потрапивши до менеджера (Тетяна) дізнатись, що немає пластику аби видати нову карту.
Мені повідомили, що термін всіх карток подовжено на 12 міс, але сама карта вже зношена і потребує негайної заміни, оскільки є варіант, що наступного разу банкомат її просто не віддасть, а «зажує». Карта 4 роки в активному використанні.
На моє запитання, то коли ж буде пластик, менеджер відповіді не надала, лише сказала, що я маю приходити протягом тижня і запитувати чи не з’явився пластик.
Приват Банк, з вами все ок???
Тобто в мене більше немає роботи, сім'ї чи своїх справ, а я маю щодня ходити запитувати чи є пластик? А, якщо він є, знову висидіти годину в черзі??
Мені не потрібна діджитал картка, а потрібна сама звичайна — зарплатна.
Тобто, щоб «тюхати» всім підряд свою Універсальну, то пластик чомусь у Приваті безкінечний, а щоб отримати нову, зарплатну карту — пластик закінчився.
Дуже дивна робота вашого банку.
Як залучати нових клієнтів, отримувати кошти від них на депозитні рахунки та отримувати комісію за свої послуги, то Приват банк в передових. А як надати пластик для ОДНОГО відділення, то тут проблемка у вас?
Чекаю на вирішення мого питання!
Дякую.
Перепрошуємо за завдані незручності.
Ми даємо змогу проводити необхідні операції через дистанційні канали, як то Приват24, термінали та банкомати, щоб клієнти мали змогу не гаяти зайвий час на візит до відділення.
Що ж до описаної вами ситуації, то інформація передана для перевірки профільним фахівцям. На зараз ми бачимо, що у відділенні є картки для виплат, в тому числі Gold рівня. Наші колеги зв'яжуться з вами після проведення перевірки за ситуацією.
Получение перевода в отделении банка
Для зручності клієнтів ми розмістили на нашому сайті інформацію по відділенням, які працюють автономно і продовжують обслуговувати клієнтів навіть у разі відключення електропостачання. Ви можете переглянути список чергових відділень зайшовши на наш сайт https://privatbank.ua/ і натиснувши на кнопку вгорі «Чергові відділення».
Шахраї і максимально проблемний додаток
Після третьої спроби поповнити рахунок побачив в додатку сповіщення, що є проблеми з роботою і не рекомендується повторювати платежі.
В 11.19 зателефонував оператору, повідомив про ситуацію, почекав 2 хвилини поки вона щось перевіряла, після чого оператор мене запевнила, що ці операції не зареєстровані і відповідно жодного списання коштів не буде.
Після чого, з 12.30 до 13.00 списало 540 грн трьома платежами.
Після цього зателефонував оператору ще раз, і вона каже, що повернути гроші не можуть, бо оператор зв’язку не повертає гроші.
Не рекомендую Приват24 нікому, пора закривати карту і переходити в адекватніший банк.
Наші колеги перевірять інформацію та зв'яжуться з вами за результатом.
Шахраї
Користуюсь приватом вже більше 15 років, і як фізособа,і як підприємець. Сьогодні стикнувся з ситуацією що хтось замовив кошти на зняття (100 000) на сихівській 8, при тому що я знаходжусь далеко від Львова на лікуванні після поранення. Мій телефон я нікому в руки не давав, я зараз один в квартирі проживаю, пароль і доступ до Приват24 ніхто крім мене не має. Поясніть як таке може відбуватись? Хто може замовити готівку крім мене, якщо телефон біля мене постійно? Може вам пора поміняти керівника відділення? Можливо це вона вчиняє шахрайські дії або просто займає посаду, з якою не справляється?
Наші колеги перевірять інформацію та зв'яжуться з вами за результатом перевірки.
Подобається оплата частинами
Дякуємо за ваш відгук! Ваша оцінка мотивує нас бути кращими і надавати ще більш зручні сервіси. Що ж до комісій, то зайвих витрат на них ви можете уникнути ознайомившись з актуальними тарифами по карткам. Це можна зробити на нашому сайті https://privatbank.ua/. Так, наприклад, при переказі з картки для виплат на універсальну комісії немає.