Превышен лимит на сумму операций. Обратитесь в чат «Помощь Онлайн» для уточнения деталей.
ПриватБанк заблокував особисті кошти у розмірі 4 589.92 ГРН. Перевести чи зняти гроші неможливо по причині — «Перевищено ліміт на суму операцій».
онлайн допомога відписала:
«У зв'язку з наявністю непідтверджених надходжень на Вашу карту банк прийняв рішення обмежити рух коштів по карті. На даний момент банк проводиться розслідування, очікуйте, будь ласка, з Вами зв'яжеться відповідальний співробітник. Вся необхідна інформація передана відповідальним фахівцям. Ми докладаємо максимум зусиль для якнайшвидшого вирішення даного питання. Приносимо свої вибачення і сподіваємося на Ваше розуміння.»
Ситуація така: Продаю я на сландо двигун зі свого ланоса 1.4л. за 8000 грн., так як встановив 1.6 від опель вектра. Звонить мені покупець на мій телефон та пропонує купити зі доставкою по інтайму, та запропонував розрахуватися за нього зразу на картку ПриватБанку тільки якщо я зроблю скидку в розмірі 7000 грн. Я звісно погодився та дав йому свої реквізити, та ввечорі отримав оплату двома частинами, перша була 5 000.00 грн друга через 2 години та 20 хв. 2 000.00 грн. Наступного дня поїхав та відправив йому двигун на дані Павлюст Назар Миколайович в місто Полтава а відправив я йому з Кіровограду, поскільки тут і проживаю. А сьогодні вранці зняв частину коштів з даного рахунку без жодних проблем, а після обіду коли скуплявся в супермаркеті додому, то вже не зміг розрахуватися карткою та потім і зняти кошти. О 18 годині вечора зателефонував мені посторінній номер телефону з погрозою якщо не верну кошти то мені хана, що я шахрай, вже є на мене заява в банку та міліції. Що хочеш роби, а гроші поверни до ранку! Що мені дана особа пояснила що я йому повинен був відправити шкіряний салон на BMW за 7000 грн на Львів.