Недобросовісний банк
Однак на даний час 20.10. 17:00 кошти приватбанк не зарахував на рахунки підприємства — покрівля будинку розібрана — матеріали не видають без зарахуванням приватбанком (по суті 3 хвилинна операція).
Прийшовши у обласне представництво Приват на прийом до керівництва — такого там не має. Працівник банку відмовилась допомогти в зарахуванні коштів мотивуючи що Я не є клієнтом Приват.
Мої пояснення що Я сторона транзакції коштів — платник і прошу лише даний перерахунок завершити — почала розказувати маячню про те що Я не маю доступу до рахунків підприємства на які Я перерахував кошти.Я раз 5 їй пояснив що мені не потрібна будь-яка інформація про рахунки, а лише прохання в зарахуванні коштів які надійшли в банк — (закінчення операції переказу коштів) так як з пятниці мої кошти перебувають на внутрішніх рахунках Привата.
Відповідь мені не надали — не допомогли, хоч Я пояснив що зупинено роботи по утепленню будинку батьків, покрівля розібрана, а на вулиці дощ і ще раз наголосив — кошти надійшли до Привата — глухо їм до фені.
Через три дні перерахують була відповідь «Гарячої лінії» — нібито згідно Закону України «Про банківські перекази», Я і Гарячій лінії роз'яснив, що згідно цього ж Закону кошти які надійшли по міжбанківському переказу до банку отримувача зараховуються протягом того ж банківського дня, максимум на наступний — глухо — не почули.
Питання стояло в натисненні декількох клавіш на компі для цих банкірів — пройдисвітів, а для моєї родини воно може стати в серйозні кошти по заміні покрівлі будинку….
Поїхав на підприємство, заплатив готівкою а банк ще не перерахував.