Блокировка зарплатной карты за мошенничество
27.08.2015 року на мій телефон прийшло повідомлення, що з моєї картки зписана сума у розмірі 1000 грн (яка була мені нарахована 22.08.2015 р, від людини, яку я не знаю). Дана операція не відображається у виписці в Приват24. Куди, кому і чому були відправлені мої кошти невідомо. Ніяких письмових підтверждень на переведення банку я не давала.
Я писала інформаційний запит до банку, на який вони мали відповісти через 5 днів після отримання, а відповіли через місяць суцільною «водою», яка не має до мене відношення.
Оператори в банку намагаються постійно надати не правильну інформацію щодо моїх дій для розблокування картки. Спочатку звинувачують мене у шахрайстві без доказів, чим принижують мою гідність, потім вимагають справки з міліції, яких в законодавстві не існує, потім самі ж зізнаються що були не праві, та на останок кажуть, що треба йти до суду з тим листом, який вони надіслали. Ще варіант одного з опреаторів у відділенні м. Києва по вул. Хрещатик 46-А, що мені необхідно поїхати в службу безпеки банку на адресу вул. Предславинська 19. Не повірила, зателефонувала на 3700, там оператор з повною упевненістю сказала, що мені треба їхати в СББ, там мені нададуть усі дані по моїй картці. Не повірите, приїхала. Там на мене подивились велики очима, сказали, що до СББ не можна так просто попасти, вони самі надсилають запрошення іменне з часом та датою прийому. А мені треба чекати, що банк вирішить робити далі з моїми грошима на ЗП картці, яка не працює на оплату с 23.08.2015 року. А саме найголовніше, що гроші на картку зараховуються
Що робити в такій ситуації, коли громадянин України зовсім не захищенний та не може з довірою відноситись до банківської системи та, зокрема, до Приват Банку?