Мінфін - Курси валют України

Встановити

Осторожно! ПРИВАТБАНК не безопасен! Дыра№1.

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
AnatoliySh 2 жовтня 2015, 10:17
Есть в банке дыра. И не одна! Я им об этом говорил, писал. Но время идет. Обещают и ничего не делают. Пишу теперь здесь…
Дыра №1.
Управление счетом по 3700 или другим телефонам службы.
Дело в том, что, зная клиента банка лично, можно:
1. За пять секунд выйти на регистрацию телефона жертвы в любой интернет-звонилке. Поясню непосвященным. Я беру Ваш телефон в руки на 5(ПЯТЬ) секунд и далее могу звонить с любой точки мира на любой номер и там будет высвечиваться Ваш телефон, будто это Вы звоните. При этом Ваш номер будет в вашем распоряжении. Даже Вы в этот момент можете по нему звонить в другое место…
2. Подслушать, как жертва, решая ЧАСТЫЕ проблемы в Приват24, называет оператору свои данные, включая кодовое слово. Или получить эти данные от коррумпированного сотрудника банка.
3. Набрать с интернет-телефона, к которому уже привязан номер жертвы, службу поддержки и «перечислить» все, что можно, включая «Копилку» в голосовом режиме.
Тут в зависимости от вариантов могут быть разные расклады. Даже кража телефона, даже связать можно жертву и т.п. Можно и с сотрудником привата скооперироваться…
От денег останется аудиозапись и пара СМС на телефоне жертвы и то, не факт, что СМС будут…
УСЛУГУ УПРАВЛЕНИЯ В ТАКОМ РЕЖИМЕ ОТКЛЮЧИТЬ НЕЛЬЗЯ! НИКАК. Хотя смысла в этом цирке нет. XXI век! У всех компьютеры. Если сервис Приват24 не работает, голосом тоже ничего не получится. Это из личного опыта. Так что смысла в услуге большого нет.
Дырку устранить просто. Дать право пользователю блокировать данный навязанный сервис!!! Не хотят…
Вопрос: Почему не хотят разрешить блокировку этого безобразия?

Коментарі - 44

+
+9
MykolaA
MykolaA
2 жовтня 2015, 10:54
#
Есть отличный способ закрыть эту «дыру» — не пользоваться этими наворотами.
+
+2
AnatoliySh
AnatoliySh
2 жовтня 2015, 11:08
#
Так и я о том же! Но я не могу уговорить Приват их отключить. Я и так никогда этим не пользовался… А Приват мог бы, но не хочет закрыть этот сомнительный сервис!
+
0
Игорь Уманский
Игорь Уманский
3 жовтня 2015, 16:36
#
Не пользоваться этими наворотами. // Ещё Лучший Способ-- Не Пользоваться Этим Банком. Вообще! Чтоб врубиться в эту Науку, понадобилось заплатить 14500 грн. Ну, се ля ви-- Учёба Платная!
+
0
AnatoliySh
AnatoliySh
2 жовтня 2015, 11:11
#
Есть предложение. Устроить тотализатор на самую точную реакцию Привата. Ну, под этим комментарием дать свой вариант, предсказывающий их реакцию.
+
0
PrivatBankQM
Ответ банка
PrivatBankQM
2 жовтня 2015, 15:33
#
Добрый день, Анатолий!
ПриватБанк всегда гарантирует сохранность Ваших средств, но и Вы должны заботиться о безопасности своих денег. Мы составили 10 простых правил, соблюдая которые Вы сможете не стать жертвами мошенников. Рекомендуем к прочтению https://privatbank.ua/ru/safeness/.
Также, по желанию Клиента, может быть ограничен доступ в аккаунт Приват24. Заблокировать аккаунт Вы можете написав на нашу почту help@pb.ua.
С уважением, ПриватБанк.
+
0
AnatoliySh
AnatoliySh
4 жовтня 2015, 1:58
#
Доброго времени суток, ПриватБанк!
Ваш ответ удивляет отсутствием ответа по сути и следующими несоответствиями:
1. Вы пишите «ПриватБанк всегда гарантирует сохранность Ваших средств». Но я не разу не слышал, чтобы в случае мошенничества Вы вернули средства клиенту! Можно мне по этому поводу официальную расписку с формулировкой «ВСЕГДА»? Я готов за ней прийти в любое отделение Винницы.
2. Вы пишете «Мы составили 10 простых правил, соблюдая которые Вы сможете не стать жертвами мошенников.» :) Ну Вы, простите, постучите по дереву!!! Я думал, что уже «СМОГ НЕ СТАТЬ ЖЕРТВОЙ»… Пока что… Ну, на этот момент…
И, потом, Ваши «10 правил» никоим образом не меняют сути приведенной опасности! Никак! Вот в них нет:
-«не называйте кодовое слово при посторонних»,
-«не идите на поводу у сотрудников и не назначайте кодовым словом девичью фамилию матери»,(… прод. в след. ответе...)
+
0
AnatoliySh
AnatoliySh
4 жовтня 2015, 2:10
#
… продолжение…
-«если Вы не уверены, что Вам звонят именно с Приватбанка, интересуйтесь, можете ли Вы перенабрать через известный Вам номер службы поддержки и попросить переключить на звонящего» В первое время работы с Приватом голова кругом шла от обилия номерного банка. Кто его знает, номер это Привата или нет. Один сотрудник Привата меня пять минут пытал, пока не понял, что я не буду ему кодовое слово говорить. А потом уже сдался и суть вопроса изложил. Оказалось он по моему обращению звонил.(есть аудиозапись. Предоставить?). А ведь мог и мошенник так…
-«если подошла Ваша очередь у банкомата и кто-то из очереди внимательно смотрит в область клавиатуры, попросите отвернуться. Если не отворачивается, пин код не вводите»
и т.д и т.п.
В общем, мало у Вас в тех 10 правилах информации привзванной помочь клиенту в психологически непростых ситуациях, где фразы«не передавайте никому»не достаточно.Мошенники не просят «передать пароль» явно.Вы этого не учли.
(… прод. в след. ответе)
+
0
AnatoliySh
AnatoliySh
4 жовтня 2015, 2:19
#
… продолжение…
3. «Также, по желанию Клиента, может быть ограничен доступ в аккаунт Приват24. Заблокировать аккаунт Вы можете написав на нашу почту help@pb.ua.»
Это Вы надо мной издеваетесь. Да, да! Я же Вам писал, что однажды сообщил о попытке снятия денег с карты и Вы мне Приват24 заблокировали. Это угроза что-ли? Опять что-то перепутаете? Мне, аккаунт не блокируйте, пожалуйста.И, потом, относительно самой блокировки:
1. Что значит «по желанию Клиента, может быть ограничен доступ» путем «БЛОКИРОВКИ АККАУНТА»???!!! Да путем «блокировки» доступ нельзя «ОГРАНИЧИТЬ», А можно только ЗАБЛОКИРОВАТЬ!!!
2. Как после блокировки пользоваться? Закрывать счета? Так зачем тогда блокировка?
3. А что помешает голосом проводить операции после блокировки именно аккаунта в Приват24? Это Вы точно над нами всеми смеетесь? Заблокировать управление голосом нельзя, а аккаунт Приват24 заблокировать можно? Нужно НАОБОРОТ!!! Понимаете? НАОБОРОТ НИКАК НЕЛЬЗЯ???!!! НУЖНО ЗАБЛОКИРОВАТЬ УПРАВЛЕНИЕ ГОЛОСОМ!!!
+
+5
finderkm
finderkm
2 жовтня 2015, 23:52
#
«Я беру Ваш телефон в руки на 5(ПЯТЬ) секунд „
“Подслушать, как жертва, решая ЧАСТЫЕ проблемы в Приват24, называет оператору свои данные, включая кодовое слово.»

Придумайте щось більш реалістичне.
+
0
AnatoliySh
AnatoliySh
4 жовтня 2015, 1:34
#
Finderkm! Вибачте за незрозумілий Вам стиль мого тексту, а може й російську мову, що Ви, можливо не змогли вірно зрозуміти. Але, я Вас запевняю, що:
1. Я дійсно, отримавши на п'ять секунд Ваш телефон в руки можу прив'язати його до мого інтернет-телефону і всі наступні з мого інтернет-телефону дзвінки будуть відображатись як дзвінки з Вашого номеру. Це абсолютно легально. Це не злочин. Бо це можна зробити тільки при наявності самого телефону. Як Ви в то не вірите, надайте прямо тут свій телефон, я Вам зателефоную і ми з Вашою допомогою прив'яжемо Ваш номер до мого аккаунту. Після чого я ще раз Вам зателефоную, але Ви будете здивовані побачивши, що Ви самі собі телефонуєте. Потім поділитесь враженнями і про час, який це у Вас занялоо за моєю інструкцією і про самі враження від побаченного. Я зобов'язуюсь після цього прив'язку видалити.
+
0
AnatoliySh
AnatoliySh
4 жовтня 2015, 1:43
#
… продовження…
2. Я майже постійно маю проблеми з Приватом. Вірніше так. Майже завжди, коли мені потрібно щось терміново зробити. Дзвінок на службу підтримки по будь-якому конкретному питанню призводить до запиту оператором моїх особистих данних та кодового слова. Мене ніхто не питає, чи я на самоті, чи я можу на такі питання відповідати. НІХТО! При спробі не відповісти, я не можу отримати підтримку. Я розумію таку турботу, коли мені треба зробити якусь дію. Але, коли я просто питаю чому не надійшли кощти, чи цікавлюсь нюансами послуги, то навіщо їм така секретність? Особисто я в такій ситуації, як мене хтось може почути пробую це пояснити оператору, ні в якому разі не називаючи кодове слово. Іноді мені йдуть на зустріч. Але певен, що 90% користувачів не такі обережні. І до того ж їх кодове слово — «дівоча фамілія мами». Що може бути простіше? А як людина працює поряд? Проблема паспортні данні подивитись? Чи спитати, «Мамине прізвище взяв чи татове?.. А мамине яке?»
+
+5
finderkm
finderkm
4 жовтня 2015, 23:08
#
« Вибачте за незрозумілий Вам стиль мого тексту, а може й російську мову, що Ви, можливо не змогли вірно зрозуміти.»
Пишіть краще російською, бо українською у вас дуже смішно виходить.

1. «Я дійсно, отримавши на п'ять секунд Ваш телефон ...»
А хто вам його дасть? Я свій телефон не даю в руки нікому, а якщо у виключних випадках і даю, то цій людині довіряю, як собі.

2. «Я майже постійно маю проблеми з Приватом.»
Я обслуговуюся в Приваті 6 років. Ті чи інші питання виникають постійно. Але на номер 3700 я не телефонував жодного (від слова «абсолютно») разу. Я взагалі надаю перевагу вирішенню питань в письмовій формі (на всяк випадок, бо що написано пером...).

«Мене ніхто не питає, чи я на самоті, чи я можу на такі питання відповідати.»
Я ніколи не вирішую фінансові питання в присутності людей, які не є моїми рідними/близькими. Знайти можливість усамітнитися можна завжди.

«І до того ж їх кодове слово — «дівоча фамілія мами».»
У мене — ні.

Ще питання є?
+
0
AnatoliySh
AnatoliySh
6 жовтня 2015, 12:15
#
Ні. До Вас в мене питань ніколи не було. До цих пір я відповідав на Ваш виклик: «Придумайте щось більш реалістичне.»
Я подумав, що Ви просто погано розумієте російську. Отож пояснив все українською, до того ж більш докладно.
Дуже радий, що Ви таки мене зрозуміли і поспішили запевнити, що:
1. Не надаєте нікому свій телефон бодай на кілька секунд крім людей, котрим довіряєте. Отож Вас може підвести лише близька людина. Іншім це буде важко.
2. Ви теж розумієте небезпеку управління рахунком за телефоном і «не телефонували жодного разу» на 3700. Я, мабуть, меньше Вас приділяю увагу безпеці, бо іноді телефоную. Спільне у нас з Вами те, що ми обидва не користуємося телефонним банкінгом. Але ж хтось інший може це зробити за нас! Чомусь Ви при цьому роздратовані тим, що я прошу Приват надати мені можливість блокування функції, якою ми з Вами не користуємося. Не зрозуміло чому Вас це так дратує? Це питання…
+
0
finderkm
finderkm
6 жовтня 2015, 23:20
#
«Я подумав, що Ви просто погано розумієте російську.»
Повірте, російською я володію краще, ніж ви українською (судячи з того, як ви пишете).

«Чомусь Ви при цьому роздратовані тим, що я прошу Приват надати мені можливість блокування функції, якою ми з Вами не користуємося. Не зрозуміло чому Вас це так дратує? Це питання…»
А ви самі можете заблокувати цю функцію. Для цього достатньо ніколи не телефонувати на 3700. Це відповідь.
+
0
AnatoliySh
AnatoliySh
7 жовтня 2015, 1:41
#
1. Вибачте, вельмишановний пане, але що так Вас скоробило в моєму письмі, що Ви припустилися недоброї думки «судячи з того, як я пишу»?
2. Вибачте, високодосяжний пане, але як Ви зробили такий блискавичний висновок, що «володієте російською мовою краще ніж я українською»? Я ж із Вами з цього приводу ще не змагався? Чи Ви Брюс Навсеспроможний?
3. Ви, паночку, не такі й розумні, як тут про себе пишете… Адже мова йде не про те буду я чи ні телефонувати на 3700 і використовувати телефонний банкінг. Мова йде про те, що я хотів бы заблокувати саме телефонний банкінг. Саме для того, аби не тільки я, а і Ви, і такі поважні пани як Ви не змогли б, знаючи мої персональні данні, скористатися саме моїм телефонним банкінгом без моєї на то особистої згоди! Чи добре я Вам це зараз пояснив? Я це пояснив ще у відгуку на самому початку. Але ж на російській мові… І аби Ви спромоглися нею володіти так як тут себе вихваляєте, то певне були б не такі роздратовані…
+
0
finderkm
finderkm
7 жовтня 2015, 2:02
#
1. Граматичні помилки рівня 8-9-го класів.
Чи логіка мислення не Ваш коник? (с) AnatoliySh

2. Граматичні помилки рівня 8-9-го класів.
Чи логіка мислення не Ваш коник? (с) AnatoliySh

3. Здається, що на нерозуміння страждаєте ви.
Поясню на пальцях. Якщо ви хочете заблокувати сервіс 3700, то будь ласка — ваше право.
Але не потрібно писати в стилі «ШОК! ІНТРИГА! СЕНСАЦІЯ!».
Вину за розголошення даних безпеки (в т. ч. кодового слова) третім особам несете ви, а не банк.
Так зрозуміло? Чи написати російською?
+
0
AnatoliySh
AnatoliySh
7 жовтня 2015, 3:25
#
1 і 2. В чому Ваша високоглядність накопала помилок? Які сам 8-го, а які 9-го класу? Конкретніше, будь ласка! У нас, певне, різні були школи…

2. Яке відношення мають фантомні, нікому не відомі, крім Вас, помилки до виказаної Вами думки, що Ви «володієте російською мовою краще ніж я українською»? Логіка точно не Ваш коник!

3. В жодному моєму тексті не було слів «шок», «інтрига» або «сенсація». І стиль я такий не використовував. Почитайте уважно. Усе викладено спокійно з поясненням позиції. Без емоцій. Ви брехунець, пане! Я такого не писав.

Радий, що Ви дійшли до думки, що моя пропозиція цілком слушна і ні Вам ні іншим панам не шкодить.

Чого це я несу вину за те, що хтось щось комусь розголошує? Бог із Вами! Я тут до чого? Банк невинуватий, а я маю вину нести?

Напишіть, пане англійською. Я її знаю дійсно гірше, ніж російську. Все ж практика буде, бо більше з Вас жодного сенсу. Визвірилися на мене і цюкаете. Пишіть англійською. Там поганих слів меньше…
+
0
finderkm
finderkm
7 жовтня 2015, 4:24
#
1 і 2:
1) що Ви, можливо не змогли
2) Я дійсно, отримавши на п'ять секунд Ваш телефон в руки можу
3) до мого інтернет-телефону і всі наступні
4) будете здивовані побачивши
5) враженнями і про час
6) у Вас занялоо
7) за моєю інструкцією і про самі

Це тільки з одного коментаря. робити аналіз всіх ваших дописів я не буду, вибачте.

3. Брехунець той, хто написав про начебто діру в безпеці. Здогадаєтесь з трьох раз, про кого йде мова?

Радий, що ви нарешті зрозуміли.

Перепрошую. Прошу читати «несете ви, а не банк» як «несе клієнт, а не банк».

Жартуєте? Ви й української не розумієте.
+
0
AnatoliySh
AnatoliySh
7 жовтня 2015, 4:56
#
Вибачте, пане, щиро за пропуски розділових знаків та описки. Я не хотів так опустити рівень 8-го і 9-го класів. Маю, лишень, надію, що як Ви «спинились» на моїх «гріхах», то вже точно «втопитесь» на коментарях інших. :)

3.
Я писав про «діру»
Ви писали про «діру»,
Банк про «дірку» відповів,
Вас обрати я схотів!
Брехунцем того назвав,
Хто неправду нам казав.
Бо слів «шок», «сенсація», «інтрига»
Я ніколи не користував!

Що ж до мови, то пока
Слова у речення складаю.
І не схожий я на тупака,
Що кричить «я краще за всіх знаю».
Ну, не знаю досконально я
Мову, навіть, рідную свою.
Тож я ладен вчитися, друззя,
І свою невченість визнаю.
Хай там потішає хтось себе,
Що він магістр усіх наук.
Я із тих, хто залюбки бере
Уроки видатних і волоцюг.
Так що, дякувати Вам,
І в цьому перевагу відчуваю,
Розумнішим став я сам,
А чим віддячити розумнику, не знаю…
+
0
finderkm
finderkm
7 жовтня 2015, 5:10
#
Не все, що написано в риму, я поезією. Нудно читати, вибачте.

Дисклеймер:
Я не проти того, щоб клієнту ПриватБанку, який на даному сайті використовує ім'я AnatoliySh, заблокували сервіс 3700.
Я проти того, щоб порушення фінансової безпеки клієнтом видавали за дірку в безпеці банку.
+
0
AnatoliySh
AnatoliySh
6 жовтня 2015, 12:25
#
3. Радий, дуже радий за Вас, що Ви увійшли в десять відсотків поміркованих вкладників і не використовуєте у якості кодового слова дівоче призвище Вашої матері!

Щодо Вашого роздратованого тону. Вам немає чого дратуватись. Як Вам не потрібно те, що я пропоную, то Ви можете це до уваги не приймати. Як Ви є дуже обережним користувачем, то деякі небезпечні помилки, Ви, безумовно, не зробите. Але «на кожного дода своя метода». Як Ви маєте у активному стані телефонний банкінг, колись, Ви можете залишитись і без коштів. І Вам розкажуть, що є запис розмови, де Вас ідентифіковано і виконано Ваші вказівки. Буде тільки більш прикро від того, що «ви ніколи на 3700 не дзвонили», а послугу, якою ніколи не користуєтесь, не змогли відключити. Хоча у те, що за 6 років Вам жодного разу не довелось оперативно звернутись до служби підтримки Привату, я пробачте, не вірю. Адже листування, як альтернатива звернення, зайсає багато часу. А у відділенні на звернення пропонують організувати зворотній дзвінок!
+
0
finderkm
finderkm
6 жовтня 2015, 23:31
#
«Радий, дуже радий за Вас, що Ви увійшли в десять відсотків поміркованих вкладників і не використовуєте у якості кодового слова дівоче призвище Вашої матері!»
Вам не складно буде поділитися джерелом цієї статистичної інформації? Було б дуже цікаво дізнатися, хто проводив дослідження, а також вибірку й похибку.

«Як Ви маєте у активному стані телефонний банкінг, колись, Ви можете залишитись і без коштів. „
Те саме можна сказати й про Приват24. Більш того, ризик несанкціонованого зняття коштів через П24 вища, за той метод, який описуєте ви, оскільки в “пересічного Івана» комп'ютер кишить вірусами. Давайте ще й П24 заблокуємо?

«Хоча у те, що за 6 років Вам жодного разу не довелось оперативно звернутись до служби підтримки Привату, я пробачте, не вірю.»
Це виключно ваші проблеми.
+
0
AnatoliySh
AnatoliySh
7 жовтня 2015, 1:52
#
1. Тут маю провину перед Вами. Дослідження провів особисто. Я по життю з людьми працюю. І у кращі часи дуже багато часу приділив з ними роботі стосовно безпечного повадженя з паролями. Так от! 9 із 10 після вивчення основних вимог безпеки при отриманні пароля і спробі його ввести не тільки не звертали увагу на те, дивиться хтось, чи ні, а й не робили нікому зауважень, не просили відвернутись і не припиняли вводити пароль, який отримали тільки в обмін на вивчення правил безпечного з ним поводження. Що ж до «дівочого призвища матері», то мене тільки так і питають на службі підтримки. Як я набираю повітря аби поглузувати з цього, похапцем додають «або кодове слово». Таке враження, що банк провокує таку необережність… А от похибки не скажу. Душ 800 через мене пройшло. Всі однаково необережні…
+
0
finderkm
finderkm
7 жовтня 2015, 2:06
#
« Так от! 9 із 10 після вивчення основних вимог безпеки при отриманні пароля і спробі його ввести не тільки не звертали увагу на те, дивиться хтось, чи ні, а й не робили нікому зауважень, не просили відвернутись і не припиняли вводити пароль, який отримали тільки в обмін на вивчення правил безпечного з ним поводження.»
Так ось про це в першу чергу й потрібно писати. Ось це (безвідповідальне ставлення до своєї фінансової безпеки) і є ДІРА №1.
+
0
AnatoliySh
AnatoliySh
7 жовтня 2015, 3:31
#
Погане виконання вимог і рекомендацій безпечної поведінки не може ніяк блокуватись з боку Привата, нажаль. Тому це не є «діра». Бо це не Привата проблема, а клієнта. Дірою можна назвати лише наявність функцій або їх відсутність при наявності практичної можливості присутності, що як наслідок послаблює рівень безпеки.
+
0
finderkm
finderkm
7 жовтня 2015, 4:25
#
«Погане виконання вимог і рекомендацій безпечної поведінки не може ніяк блокуватись з боку Привата, нажаль. Тому це не є «діра». „
О! А ви, чомусь про якусь діру пишите.
+
0
AnatoliySh
AnatoliySh
7 жовтня 2015, 1:59
#
2. Ну, Ви абсолютно праві. Вірус може бути причиною зламу акаунту на Приват24. Але, як раз Приват24 за заявою клієнта банк легко може заблокувати. Тому це вже питання вирішено. І який тут зв'язок? Ви вважаєте, що як холодно в хаті і не можна зачинити вікно, то нехай і двері не зачиняються?
У мене вірусів немає. А небезпека стороннього втручання через телефонний банкінг лишається. Я ним не користуюсь. Що Ви маєте проти того, щоб у мене він був заблокований? Вам що з цього? А?

3.Ні, шановний, це проблеми людей, які повірять брехні. А я просто вибачився, що такому не вірю. Тобто, вибачився, що це не стало моєю проблемою теж…
+
0
finderkm
finderkm
7 жовтня 2015, 2:15
#
2. «А небезпека стороннього втручання через телефонний банкінг лишається. Я ним не користуюсь.»
Тобто як? а вище хто писав, що 1) «Дзвінок на службу підтримки по будь-якому конкретному питанню призводить до запиту оператором моїх особистих данних та кодового слова. Мене ніхто не питає, чи я на самоті, чи я можу на такі питання відповідати. »; 2) «Хоча у те, що за 6 років Вам жодного разу не довелось оперативно звернутись до служби підтримки Привату, я пробачте, не вірю.»? Ви вже визначтеся нарешті.

«Що Ви маєте проти того, щоб у мене він був заблокований?»
Та мені ні холодно, ні жарко. Але смішно виглядає, коли з мухи роздувають слона.

3. Тому я і був вимушений вступити в болотяну дискусії з вами, щоб люди не вірили вашій брехні.
+
0
AnatoliySh
AnatoliySh
7 жовтня 2015, 3:44
#
2. Ви брутано необізнані, нажаль, пане.
Телефонний банкінг — це проведення банківських операцій шляхом дозвону до служби підтримки. Я ним не користуюсь. Я дзвоню до служби підтримки лише за наявності проблем і задля консультативних питань. Але ідентифкація така сама.
Вам на замітку. Є ще SMS-банкінг. Це виконання банківських операцій шляхом відправки SMS. Цим я теж не користуюсь. А злодій, що заволодів телефоном, при підключеній послузі, може це використати поза моєю волею. Але ця функція як раз і заблокована за умовчанням.
Ну, як уже про все, то про все:
банківські операції — операції, пов'язані з перерахуванням/отриманням коштів, обміном валют, рухом коштів в межах власних карток, депозитів, тощо.

Як Вам «не холодно і не жарко», до чого така опозиційність?

3. То Вам «не холодно і не жарко», то Ви «вимушені». Треба якось визначатись…
Ви що, проти того, щоб люди звернули увагу на захист? Осоливо від тих «Дірок», які пов'язані з послугами, що не використовуються?
+
0
finderkm
finderkm
7 жовтня 2015, 4:38
#
2. Я не зовсім розумію, що таке «брутано необізнані», але суть того, що ви хотіли сказати, усвідомив. Вибачте, що я не телепат і не зміг здогадатися, що ви телефонуєте в службу підтримки не для проведення банківських операцій.

Де ви побачили опозиційність.

Треба мені якось простіше писати. Отже (якщо ви використовуєте англіцизм «акаунт», то я дозволю собі використати англіцизм «дисклеймер») див. дисклеймер нижче.

Дисклеймер:
Я не проти того, щоб клієнту ПриватБанку, який на даному сайті використовує ім'я AnatoliySh, заблокували сервіс 3700.
Я проти того, щоб порушення фінансової безпеки клієнтом видавали за дірку в безпеці банку.
+
+5
finderkm
finderkm
4 жовтня 2015, 23:11
#
Крім того, у вас обов'язковою умовою є те, щоб п. 1 (взяти в руки телефон) співпав з п. 2 (дізнатися кодове слово).

Висновок №1: придумайте щось більш реалістичне.

Висновок №2: підвищуйте свою фінансову грамотність (не давати телефон, прив'язаний до Приват24, в руки людям, яким не довіряєте, або мати для всіляких інтернет-банкінгів другий телефон з вищим рівнем конфіденційності, не вказувати в якості кодового слова дівоче прізвище матері, не обговорювати фінансові питання в місцях, де вас можуть підслухати і т. д. і т. п.).
+
0
AnatoliySh
AnatoliySh
6 жовтня 2015, 12:39
#
Ви пишете: «Висновок №1: придумайте щось більш реалістичне.»
Я ж не блазень у Вас на службі, щоб Вас тут розважати. Я Вам вище довів хибність Вашої позиції і дивність поведінки. І можу лише запропонувати саме Вам: — придумайте щось більш реалістичне, бо од Ваших коментарів віє подихом зацікавленності зовсім не в бік інтересів пересічних вкладників… Ви як і Приват тут вважаєте, що все пучком, треба тільки повірити в це. Придумайте щось більш реалістично заспокійливе та більш розумне. І пробуйте далі щось спростувати по суті. Мені потім дуже зручно це буде прокоментувати, так як і дзвінки на 3700. Натхнення Вам!
+
0
finderkm
finderkm
6 жовтня 2015, 23:39
#
«од Ваших коментарів віє подихом зацікавленності»
Вибачте, але від ваших коментарів віє снобізмом, нарцисизмом і д'артаньянізмом.

«І пробуйте далі щось спростувати по суті.»
Спробуйте спочатку написати щось по суті.
+
0
AnatoliySh
AnatoliySh
7 жовтня 2015, 2:17
#
1. Вибачте, але випад «сам дурень» іноді кумедно виглядає, як знати, що означають використані задля образи слова:

«Снобізм» — модель поведінки або стиль життя, що полягає в копіюванні манер, смаків, поведінки вищого суспільства.
Де Ви це в мене побачили? Тут у Вас є спроба скопіювати фразу «Вибачте, але від ваших коментарів віє...» А в мене де це Ви «копіювання» бачили?

«Нарциси́зм» — риса характеру, яка полягає у виключній самозакоханості.
До чого тут? Я Вам раджу перед тим як нести несінітницю, познайомитися зі значенням слів, що будуть використані. Бо виходить кумедно…

«Д'артаньянізм» — це слово, яке досі не було відомо світу. Можливо це спотворена уява про щось на кшталт чоловічої дружби? Поділіться нею, я прокоментую…

2. Так я ж по суті, а Ви про «Д'артаньянізм»… То хто до суті ближчий?
+
+6
finderkm
finderkm
7 жовтня 2015, 2:35
#
1. «Вибачте, але випад «сам дурень» іноді кумедно виглядає»
От і не користуйтесь цим прийомом у даній дискусії.

2. Ні, не по суті. Бо це фінансовий портал, а не сайт любителів наукової фантастики.
+
0
AnatoliySh
AnatoliySh
6 жовтня 2015, 12:47
#
Ви пишете: «Висновок №2: підвищуйте свою фінансову грамотність (не давати телефон, прив'язаний до Приват24, в руки людям, яким не довіряєте, або мати для всіляких інтернет-банкінгів другий телефон з вищим рівнем конфіденційності, не вказувати в якості кодового слова дівоче прізвище матері, не обговорювати фінансові питання в місцях, де вас можуть підслухати і т. д. і т. п.).»

Абсолютно з Вам згоден. Я вже це давно зробив («підвищив свою фінансову грамотність»), якщо Ви маєте на увазі безпеку управління фінансами. І до цього закликаю інших пересічних громадян. Більше того. Маючи такий рівень «фінансової грамотності», що Ви й добавити нічого не змогли, звертаю увагу банка і його клієнтів на очевидні дірки в безпеці. І Ви, як на банк працюєте, можете це теж детально проаналізувати. І не розслабляйтесь. Бо, по перше, я ще не про одну «дірку» розповім. Бережіть енергію не для боротьби з розумом, а для боротьби з небезпекою. Бо я ж ще не про всі «дірки» у безпеці Привата знаю…
+
0
finderkm
finderkm
7 жовтня 2015, 0:10
#
«Маючи такий рівень «фінансової грамотності», що обговорюю фінансові питання в людних місцях.»
Виправив. Не дякуйте.

«І Ви, як на банк працюєте,»
Я зрозумів рівень вашого аналітичного мислення ще з першого допису. Чи вам подобається виставляти себе кумедником у кожному коментарі? Воля ваша.

«Бо, по перше, я ще не про одну «дірку» розповім.»
І це прекрасно. Але чи можу я вас попросити, щоб наступного разу було щось більш наближене до реальності?

«Бережіть енергію не для боротьби з розумом, а для боротьби з небезпекою.»
Найбільш небезпечна брехня — дещо викривлена правда.
+
0
AnatoliySh
AnatoliySh
7 жовтня 2015, 2:29
#
1. Про що то? Як кажуть один finderkm може таке питання задати, що десять розумних не відповість…

2. «Кумедник» — нове Ваше спотворення мови. Про що то? Я не знайшов ні у поважних словниках, ні у просторах інтернету…

3. Можете попросити. Це Ваше право. Можу спробувати зрозуміти Вашу реальність. Але то не мій обов'язок, та й не кожна реальність мені зрозуміла. Для мене реальність — це та частина постраждалих вкладників, проблеми яких ніхто так і не вирішив. І багато хто постраждав від телефонного банкінгу «ніколи не телефонуючи на 3700». Ви тут в чому зацікавлені? Щоб люди і далі страждали? Вам що заважає в нашій реальності?

4. Згоден з Вами. То Ви не будете «кривити» душею і робити вигляд, що моя пропозиція при її втіленні нічого не змінить, бо «і так усе погано» або «так усе добре, що вже краще не буває»?
+
0
finderkm
finderkm
7 жовтня 2015, 2:44
#
1. «випад «сам дурень» іноді кумедно виглядає» (с) AnatoliySh

2. А ще стверджуєте, що знаєте мову. Будь ласка:
sum.in.ua/s/kumednyk

3. Не хочете, як хочете. Ваше право.

4. Якби ж вашу пропозицію було б викладено без конспірології…
А то, як кажуть, один AnatoliySh як напише, то десять розумних розсмішить…
+
0
AnatoliySh
AnatoliySh
7 жовтня 2015, 4:28
#
1. Згоден.Тож не наражайтесь і не будете наражені.

2. Таки так. Але то розмовне. Не літературне слово.Так і до фені недалеко доботатись.
Проте, дякую за розтулмачення. У принципі, приймається. А як же з «Д'артаньянізмом»? Ви скромно про це промовчали. Розтулмачте!

3. «Лёд тронулся, господа, присяжные заседатели»…

4. Без конспірології? Так я і так все своїми словами.Добре.
1) Пропозиція до всіх — бути уважними і розуміти, що є «дірка». Як дізнається зловмисник певних даних, буде біда.
2) Пропозиція до Привату — не бути упертими, а ввести опцію блокування телефонного банкінгу, так само, як можна заблокувати Приват24, чи SMS банкінг.
3) Пропозиція для Вас -ходити і далі своєю дорогою по теренам Привату, бо вона з моєю пропозицією ніяк не стикається.Як Вам взагалі туди дзвонити немає чого, а Ви такий розумний, обережний і впевнені, що Ваші кошти не знімуть шляхом дзвінка на 3700, то і переживати Вам немає за що.Чи буде тут додатковий захист, чи ні, Вам від того «ні холодно, ні жарко»
+
0
finderkm
finderkm
7 жовтня 2015, 5:02
#
1. Та як ви мене наражаєте цим прийомом, то як я можу не наражатись?

2. Розмовне, але є в словнику. Ми ж не літературному сайті (вашу «поезію» не рахуємо).
Залюбки. Але, з вашого дозволу, я розтлумачу, а не розтулмачу.
Є такий вираз в інтернетах: Усі [цензура], лиш я д'Артаньян. Так ось, не ставте себе вище інших у спілкуванні з людьми (або принаймні в спілкуванні зі мною).

4.
«1) Пропозиція до всіх — бути уважними»
Підтримую.

«що є дірка».
Не згоден. Це дірка в безпеці клієнта, а не банку.

«2) Пропозиція до Привату»
Див дисклеймер нижче.

«3) Пропозиція для Вас»
Та я хотів про дірку почитати. Але бачу, що тут якийсь брехунець якісь фантазії пише.

Дисклеймер:
Я не проти того, щоб клієнту ПриватБанку, який на даному сайті використовує ім'я AnatoliySh, заблокували сервіс 3700.
Я проти того, щоб порушення фінансової безпеки клієнтом видавали за дірку в безпеці банку.
+
0
Игорь Уманский
Игорь Уманский
7 жовтня 2015, 0:07
#
Осторожно! ПРИВАТБАНК не безопасен! // А как по мне, я б этот заголовок подсократил.
— Осторожно! ПРИВАТБАНК!!!
+
+6
AnatoliySh
AnatoliySh
7 жовтня 2015, 2:31
#
Спасибо Вам! Идея хороша!
Не стоит тратить зря слова на ветер!
Со словом источается душа,
А банк бездушней всех на свете!
Беру идею и Вам обещаю,
Как только скоро я смогу,
Так новую дыру тут помещаю.
Иначе уж, наверно, не могу!
+
0
Игорь Уманский
Игорь Уманский
7 жовтня 2015, 10:08
#
Браво!!! Классные стихи!!!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42 43
USD 39.35 39.95
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42 43
USD 39.35 39.95
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Осторожно! ПРИВАТБАНК не безопасен! Дыра№1.