Помилки в програмному забезпеченні (на користь банку, звісно)
Маю кредитний ліміт, яким дуже інтенсивно користувався. Приват24 всіляко допомагає клієнтам: вказує мінімальний платіж, вказує, скільки треба погасити, щоб не платити %.
Перед 20-м березня я скористався даними розрахунками. Приват24 вказав, що мені слід заплатити 17 тис. з хвостиком, щоб не платити %. Власні розрахунки показали дещо більше суму. Погасив я ще більше.
Вчора (а не 25 березня чомусь), прийшла СМС з інформацією, що банк зняв 861 грн % за кредитний ліміт. Виявилось, що я ще 100 грн не доплатив.
Якщо я залив майже 19 тис., то невже я б не докинув 100 грн, якби всі програми в Приваті рахували б однаково?
Звісно, після такого, довіра до банку падає. Якщо через помилки в ПЗ клієнти втрачають гроші — то краще не тримати їх в тому банку. Тому вчора погасив весь «ліміт», і почав забирати свої валютні депозити з Привату. Кредитну карту відкрив в іншому банку. Користуюсь вже нею. Зараз за іронією долі, російський банк прокредитував обладнання, яке допоможе нашим воякам бити російських же ж найманців на сході :)
Пользователь предоставил подтверждение по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом данного банка.