Мало того,що пропали кошти(кредитний лімит)з поточного рахунку
11.03.-12.03 2015 було викрадено кошти з поточного рахунку в сумі 36000,00 грн… На запит в службі безпеки банку, які проводяться роботи по пошуку злочинця одержую відповідь: йде розслідування чекайте.А, що чекати, якщо кожного дня йде нарахування % по кредитному рахунку+ з 17.03.2015 почав діяти новий договір від 17.03. по якому нібито я заліз в овердрафт по картці і за це мені начислюють % і пеню.На питання де і коли знімались кошти в центрі мені назвали суму і число, але як таке можливо і Що в виписці якимсь чином ця сума була повернена ні мій рахунок 13.03. о 03:50 ночі менеджер не зміг пояснити.Ним була подана чергова заява.Результат по цій заяві може бути протягом 10 днів.А % і пеня дальше начисляється. Я не знаю як вже зцим всім боротися.Таке враження, що в банку рішають вже як красти, то йти до останьої копійки і ще плюс нагрітись на цьму.По заяві про прохання не начисляти % до вияснення обставин кражі, адже було впроваджено кримінальну справу теж не має відповіді.Якись деталі по пошуку крадіїв теж відповіді немає.Банк тупо морозиться.З статусу клієнта і потерпілого ми помаленько переходим в статус шахраїв, адже це ми не забезпечили безпеку свого комп*ютера(по їхніх словах)і в нас взламали Приват24.А тоді виходить, що система Приват24 це не Привата і будь-хто може взламувати викрадати і за це нічого не світить, а тільки клієнт і користувач цієї програми є відповідальний.А банк на цьому ще й буде наживатись, адже людям начисляються %.