ПРИВАТБАНК не допомогає в поверненні грошей що надісланні на картку шахраїв
Суть була в тому що я мав переслати гроші в гривнях на цю карту, а мені на руки мають цю ж суму в доларах. Номери телефонів по яких був зв'язок та виконувалась домовленість +380 93 061 16 30 та другий номер +380 93 061 13 26.
(інформацію про обмін валют знайшов на сайті Finance.UA: Финансы в Украине, Курсы валют, кредиты .) сказали прийти у відділення Приватбанку (саме Приватбанку) та надіслати гроші на вищевказаний номер карти, після чого мені винесуть гроші в доларах.
Після відправлення грошей через КАСУ приватбанку 18.03,2015, в 16:15 даний телефон зразу вимкнули. І зв’язку з ними немає. Я то зрозумів що мене скоріш за все КИНУЛИ!!! Звертаюсь у відділення банку називаю номер карти, дату операції суму,, но що мені кажуть — це ШАХРАХ і гроші переведені, нічим ДОПОМОГТИ НЕ МОЖЕМ, звертайтесь у міліцію. Це я і сам знаю що звертатись у міліцію, і хай міліціяі вирішує що то шахраї, а мені цікавить УЧАСТЬ ПРИВАТУ в цій схемі, якщо ви навіть не можете виконати операцію на повернення коштів. У ВСІХ ІНШИХ БАНКАХ без проблем оформляється заявка на ПОВЕРНЕННЯ ГРОШЕЙ, і банк без проблем повертає ці кошти на протязі тижня і менше. А тут мені кажуть що у приватбанку неможливе повернути кошти, це може зробити лише отримувач, так я і кажу оформіть мою заяву, зв’яжіться з вашим клієнтом Король Дмитром Миколаєвич, ви ж його обслуговуєте, і запросити добросовісно повернути кошти!!! Так заявку приймати банк не хоче!!! ПРИВАТ БАНК, знаючи що цей клієнт шахрай (бо саміж мені таке написали) своєю бездіяльність і відмовою прийняти та виконати заяву на повернення коштів, просто ПОКРИВАЄ ШАХРАЇВ.
Відправити цей документ треба цінним листом у відділенні Укрпошти так, як написано вище (квитанцію Укрпошти, опис, повідомлення про вручення — ЗБЕРІГАТИ!!!).
Якщо недобросовісний одержувач добровільно не поверне безпідставно перераховані на його рахунок кошти, єдиний спосіб повернути їх – звернення до суду з позовом.
Більш детально за вказаною нижче адресою:
minfin.com.ua/company/privatbank/review/69515/#com2505518
Бажаю Вам успіхів!!!