Мінфін - Курси валют України

Встановити

крадіжка з карти Приватбанка

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
zie76 14 березня 2015, 20:09
Нещодавно з моєї карти Приватбанка зникли кошти в розмірі 24000 грн. Почалось з того, що до мене зателефонував невідомий з метою купівлі певного товару, оголошення було розміщене на Olx. Домовились про ціну та оплату на картку привата. Я йому дав номер картки та ФІО. Через деякий час подзвонив невідомий та представився представником приватбанка, перепитав чи я такий то, чи я очікую платіж в розмірі 3000 грн., сума про яку ми домовились з попереднім чоловіком, та повідомив мені, що гроші мають надійти з рахунку юридичної особи, проте необхідно уточнити деякі дані. Картка йому була відома ФІО він знав, запитав дату народження та кодове слово. Я йому сказав. Він сказав що прийде смс про зарахування коштів. Далі в мене почались проблеми з номером київстар. Я, запідозривши щось неладне подзвонив на 3700 привата. Весь цей час я знаходився за комп'ютером з увімкненим приват24. Гроші в сумі 24000 були на карті. Коли я подзвонив на 3700 і розповів що сталося, описував зверху, оператор сказала що потрібно заблокувати картку, на що я погодився. Я перепитав, чи на місці мої гроші, вона сказала що так, всі гроші в сумі 24000 є на карті. Я ще раз сказав заблокувати картку. Картка була заблокована в 16.22. Потім я запитав що робити далі. Оператор привата сказала підійти в любе відділення привата та переоформити картку, це займе 15 хв., а залишок коштів перевести на нову картку. Так як це був кінець робочого дня, то я вирішив піти в банк зранку. Київстар в мене був заблокований, картку вставляв в різні телефони і нічого. Вечором вдома в переписці в чаті я з'ясував що в мене на карті привата 0 грн. З'ясувалось, що хтось дзвонив на 3700 і о 17.55 та пізніше неодноразово в телефонному режимі переводив гроші частинами на інтернет карту (мою ж), інформації про неї я нікому не надавав. Про неї знав тільки Приватбанк і я. Потім з інтернет карти гроші переводились якійсь жінці (її ФІО в мене є), а потім гроші знімались в Києві в банкоматі. Що мені робити? Навіщо я тоді блокував картку?

Коментарі - 6

+
0
odessit255
odessit255
14 березня 2015, 21:04
#
«запитав дату народження та кодове слово» — вот момент истины!
+
0
sergunya73
sergunya73
14 березня 2015, 21:11
#
Безглуздя якесь, їй богу. Якщо у вас є інтернет-картка, то навіщо було на OLX «засвічувати» основну карту та ще й в купі з фінансовим номером? І з чого ви взяли, що блокування картки спрацьовує миттєво? У вас тупо «віджали» сім-карту, потім перевели всі грошикі в невідомому напрямку. По ходу ситуація — «шерше ля фам». Дорога одна — в правоохоронні органи, банк тут ні до чого, це цілком і повністю ваш «косяк».
+
0
Ilovetai999
Ilovetai999
14 березня 2015, 21:36
#
Сочувствую Вам! Много людей так уже попались… Этой разводке года 2-3… инфы в инете море! на всех форумах миллионы историй… меня лично уже 3 раза пытались развести… у меня тоже объявы на olx и других сайтах… Если что-то продаете — нужно давать только номер карты. ВСЕ. Точка. Никаких ФИО, названия банка, и других данных конфиденциальных. И пусть переводят через сервис перевода с карты на карту Привата, комиссия 1%, или же через аналогичные сервисы других банков.
+
0
PrivatBankQM
Ответ банка
PrivatBankQM
15 березня 2015, 9:33
#
Доброго ранку, Шановний Клієнт.

ПриватБанк не здійснює дзвінки і не відправляє повідомлення, в яких просить клієнтів вказати номер банківської картки, термін її дії, ПІН-код або CVV2-код Вашої картки, пароль в Приват24, а також паролі, які приходять по SMS. Якщо Ви подзвонили в банк, співробітник може уточнити дівоче прізвище вашої матері або інше кодове слово, проте співробітники банку не дзвонять клієнтам для уточнення цієї інформації.
Нами було складено 10 простих правил, дотримуючись яких Ви зможете не стати жертвами шахраїв. Ви завжди можете ознайомиться з даною інформацією на нашому сайті: privatbank.ua/safeness/.

Направте, будь ласка, на help@pb.ua Ваші контактні дані, вказавши посилання на відгук, щоб ми могли перевірити інформацію і надати більш детальну консультацію.
З повагою, ПриватБанк.
+
0
Hata68
Hata68
15 березня 2015, 12:36
#
А может для различных оплат через интернет завести отдельную пустую карточку? И проблем будет — 0.
+
0
sergunya73
sergunya73
15 березня 2015, 13:18
#
Если владелец карты — олень, то не помогут никакие дополнительные карты. Автор отзыва благополучно «слил» мошенникам свою сим карту и соответственно вход в Приват24. Далее, как говорится, дело техники.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42 43
USD 39.35 39.95
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42 43
USD 39.35 39.95
Всі курси банку