Я БЛЯТЬ ПРОСТО В ШОЦІ!!!!
Так вона починається.
12.01.2015 р., я надіслав до Приватбанку належним чином нотаріально завірений запит про надання даних, які містять банківську таємницю. У запиті виклав 20 запитань, на які слід було дати повні, логічні та обгрунтовні відповіді, і одне прохання про надання копій заяв на видачу карток!!!
02.02.2015 р. Приватбанк надає відповідь на запит, в якій на 4 питання відповіді взагалі не надані, по 5 питанням неповна та перекручена інформація, по іншим поверхнево надана — короче працівники, які надавали відповідь вже 1000% заробили відповідальність передбачену ст. 16 Закону України «Про засади запобігання та протидії корупції»
Що я приблизно просив у Приватбанку. Насамперед просив назвати повний перелік карток та скільки їх для мене було виготовлено з 2007 по 2012 рр. Банк відповів, що їх було виготовлено 6, а про одну чомусь не згадав. Зате я згадаю у майбутній скарзі! Крім того, після деяких відповідей, я змоделював таке, що волосся дибки ставало. Маючи на руках дані по всім операціям по всіх картках, та керуючись даними з відповіді Приватбанку, я дізнався таке: