Мінфін - Курси валют України

Встановити

ПБ-приветбанда

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
dov11 3 лютого 2015, 14:58
попався на класичний (розвод) з кредиткою №5577212704664625 (зараз гидко навіть в руках тримати) колись мав необережнісь зв'язатись з цими шахраями, отримав кредитку і зняв незначну суму, в листопаді 2012-го погасив її в нуль і забув за неї і от отримую дзвінок ви заборгували 650грн. Навів справки виявляється десь взялися 27грн. після того як все сплатив, хоча сплачував не через термінал, а спілкувався з працівником (живою людиною) яка навіт необмовилась мов зайдіть через місяць для уточнень (це виходить брати кредити можна тільки з юр. або фінансовою освітою) до грошей ставлюся відповідально а тому чітко пам'ятаю як уточнював у працівниці чи нічого невинен. Та це у них мабуть корпоративний етикет чогось не казати (установка дорогого керівництва) та хіба ви люди добрі Бога не боїтесь чи гніву людського. Заглянув в інет там скільки бруду на цей ПАТ КБ «ПРИВАТ БАНК». Ви б шановний пене дубілет прокльонів людських побоялись.
P.S. Борг свій сплатю бо вважаю що найгірше це борги і хвороби, але образу хочу компенсувати судовим позовом. Хто судився з ними по таких ситуаціях прошу прокоментуйте.

Коментарі - 22

+
+5
sanch ☺
sanch ☺
3 лютого 2015, 16:36
#
Оплатите, а через год опять скажут «должен» и так по каручели пока не закроете все счета в этом банке, а закрыть их и иметь тому официальное подтверждение — очень тяжело.
Срок исковой давности по штрафам и пеню уже прошел (1 год), т.е. банк не может с Вас через суд, что либо выбить. А как только оплатите, то фактически признаете свою вину и продлите этот срок.
+
0
dov11
dov11
3 лютого 2015, 17:04
#
Дуже вдячний за відповідь, але якщо (Срок исковой давности по штрафам и пеню уже прошел) вони телефонують розраховуючи на лоха? підкажіть де можна з даною інфою ознайомитись детально?
Я був сьогодні в відділені мені сказали що штраф попробують списати а 150 грн. нарахувань доведеця сплатити, як це сприймати?
І ще одне чи можна вимагати після будь-яких виплат довідку про погашення і чи це щось дасть. Дякую.
+
+5
sanch ☺
sanch ☺
3 лютого 2015, 22:38
#
Гражданский кодекс Украины
zakon2.rada.gov.ua/laws/show/435-15/page5
Глава 19 ПОЗОВНА ДАВНІСТЬ
«Стаття 258. Спеціальна позовна давність
1. Для окремих видів вимог законом може встановлюватися спеціальна позовна давність: скорочена або більш тривала порівняно із загальною позовною давністю.
2. Позовна давність в один рік застосовується, зокрема, до вимог:
1) про стягнення неустойки (штрафу, пені);»
Есть и оговорка
«Стаття 259. Зміна тривалості позовної давності
1. Позовна давність, встановлена законом, може бути збільшена за домовленістю сторін.
Договір про збільшення позовної давності укладається у письмовій формі.»

Но при этом банк должен довести письменное согласие и договор оферты тут в пролете. Прогуглите интернет, там есть антологичные решения вынесенные ВСУ в защиту клиентов, которые могут быть приложены к делу и низшая инстанция примет это.
+
0
vivaldi7
vivaldi7
28 травня 2020, 21:56
#
ВИЯВЛЯЄТЬСЯ, Приват має право ХИТРО здерти 86.4% у разі просрочки кредиту по картці Універсальна !
п.2.1.1.2.12 Правил ПБ https://conditions-and-rules.privatbank.ua/main/view-content-71
...- в разі несвоєчасної сплати Клієнтом мінімального обов'язкового платежу в строк, зазначений в п. 2.1.1.3.1. цього Договору (останній день кожного місяця)…
Клієнт має сплатити заборгованість по кредиту, а також проценти від суми неповернутого в строк кредиту, які… встановлюються у процентах від простроченої суми заборгованості в розмірі:
— 86,4% — для картки «Універсальна»
Звучить як разовий штраф, на відміну від обіцяної «плати у випадку прострочки» 7.2% в місяць.

Надіюсь, це фуфло має нікчемну юридичну силу, як і непідписання ніякого ПАПЕРОВОГО договору ПО КРЕДИТУ з Приватбанком коли ви отримуєте кредитку. https://forum.antiraid.com.ua/topic/8278-решение-3-х-инстанций-об-отказе-приватбанку-во-взыскании-задолженности/
+
0
PrivatBankQM
Ответ банка
PrivatBankQM
3 лютого 2015, 18:44
#
Шановний Олександр!

Нарахування відсотків за карткою Універсальна після внесення всієї суми заборгованості продовжується за користування коштами в місяці, в якому було здійснено погашення. Ми розглянемо Ваш випадок окремо, якщо Ви направите на нашу пошту help@pb.ua Ваші контактні дані с детальним описом ситуації.

З повагою, ПриватБанк.
+
+5
eva75
eva75
4 лютого 2015, 14:55
#
Мне кажется, что это все правда. В Привате такие махинации разрабатываются и воплощаются в жизнь что нам и не снилось. Я сама второй месяц пошел как на иголках, и дернуло меня продлить валютный депозит:(
+
+4
Lana86
Lana86
4 лютого 2015, 13:40
#
Рекомендую Вам позбутися кредитної картки шляхом дотримання відповідної процедури. Запам’ятайте, навіть повністю погасивши кредитний борг, картка продовжує діяти і на неї можуть нараховуватись кошти за обслуговування рахунку, а при невчасній оплаті по такому платежу нараховуються відсотки та шалена пеня. В цей час клієнт може ні про що не здогадуватись, поки одного дня до нього не зателефонує працівник банку або колектор чи не прийде повістка з суду. Тому кредитна картка сама по собі несе небезпеку і є, по суті, вибухівкою уповільненої дії.
Підкреслюю, що видача будь-якої кредитної картки супроводжується відкриттям кредитного рахунку, всі операції з відкриттям та закриттям якого регулюються правилами, встановленими НБУ. Відповідно до цих правил банк має право закривати кредитний рахунок протягом 45 календарних днів з моменту надходження письмової заяви клієнта.
+
+3
Lana86
Lana86
4 лютого 2015, 13:41
#
Процедура закриття кредитної карти набагато складніша, ніж її отримання, навіть якщо у Вас немає жодної заборгованості перед банком!
Як кажуть: «Вхід гривня — вихід дві»

Дуже важливе правило: якщо Ви хочете погасити кредитну картку, то кінцевим результатом цього процесу має бути знищення самої кредитної картки.
Відповідно до 20.1. Постанови Національного банку України «Про затвердження Інструкції про порядок відкриття, використання і закриття рахунків у національній та іноземних валютах» від 12.11.2003 № 492 поточні рахунки клієнтів банків закриваються зокрема на підставі заяви клієнта. Відповідно до вимог п. 20.6. зазначеної Інструкції у день закриття поточного рахунку банк зобов'язаний видати клієнту довідку про закриття рахунку.
+
+2
Lana86
Lana86
4 лютого 2015, 13:42
#
Таким чином, щоб закрити кредитний рахунок Вам необхідно здійснити такі кроки:
1)Звернутись особисто у відділення банку (при собі мати паспорт, ІНН та кредитку) з відповідною заявою про відмову від кредитки та закриття кредитного рахунку (форма заяви повинна бути передбачена в кредитному договорі на видачу такої карти/або у довільній формі)
2)Погасити заборгованість перед банком рівно до копійки (обов’язково взяти й зберегти квитанцію!!!)
3) Якщо Договір передбачає, що закриття рахунку здійснюється через певний період часу, потрібно чітко відрахувати вказану у Договорі кількіст днів від дати подання Заяви про закриття рахунку до банку та прийти у відділення в чітко визначений день.
4) Отримати від працівника банку Довідку про закриття рахунку та відсутність заборгованості. Також на цьому етапі працівник банку повинен у Вашій присутності знищити кредитну картку, перерізавши магнітну смугу або подрібнивши її на шматочки.
+
+3
Lana86
Lana86
4 лютого 2015, 13:43
#
ВАЖЛИВО!!!
Довідка про те, що вся заборгованість по кредитній карті погашена і банк до Вас фінансових претензій не має, повинна бути скріплена печаткою банку та підписом відповідальної особи, яка видала її.
У Приватбанку, здається, видача такої довідки є платною, однак грошей на це шкодувати не потрібно. У разі виникнення подальших претензій з боку банку, наявність цього документа буде незамінним аргументом у суді. І цю довідку краще зберігати протягом кількох років після її отримання.
+
+3
Lana86
Lana86
4 лютого 2015, 13:44
#
Перелік документів, що свідчать про закриття кредитної карти та рахунку:
— свій екземпляр кредитного договору на користування кредитною картою (з відміткою „Договір розірваний, дата, штамп”);
— квитанції банку, які підтверджують повне погашення заборгованості по карті;
— копія заяви про відмову від кредитки та закриття кредитного рахунку(з відміткою представника банку про її отримання);
— довідка про закриття рахунку та відсутність заборгованості перед банком („мокра” печатка банку та підписи).
+
+5
sanch ☺
sanch ☺
5 лютого 2015, 8:06
#
Справку о закрытии счета банк обязан выдать, про оплату за нее в законодательстве ничего не говорится, хотя банки берут за это деньги.

В заявлении о закрытии счета, в обязательном порядке, должно быть указанно про отключение всех платных услуг, которые подключены к этому счету, а также запрет на их подключение.
Это нужно для того, чтобы в процессе закрытия счета не образовалась задолженность и потом банк не рассказывал про невозможность закрыть счет с не «0» балансом.

Что за штамп на экземпляре договора и кто его ставит? Это явно лишнее.

Следует отметить, что банку невыгодно закрывать счета, поэтому клиенту будут «ставить палки в колеса».
+
+3
Lana86
Lana86
5 лютого 2015, 13:49
#
«Справку о закрытии счета банк обязан выдать, про оплату за нее в законодательстве ничего не говорится, хотя банки берут за это деньги»

Если есть время и желание, можно написать жалобу в Нацбанк на предмет того, что банк, в нарушение действующего законодательства Украины, отказывает в выдаче справки о закрытии счёта на бесплатной основе.
+
+4
Lana86
Lana86
5 лютого 2015, 13:51
#
«Что за штамп на экземпляре договора и кто его ставит?»

В данной ситуации это не обязательно. Но по моим настоятельным просьбам менеджеры ПБ каждый раз при расторжении договоров ставили на моих экземплярах отметку «Договор расторгнут, дата, подпись, штамп». К сожалению, в моей коллекции нет последнего депозитного договора, потому что оказавшись в руках менеджера он последовал в урну в разорванном на части виде.

В конкретном же случае автора отзыва подтверждением намерения расторгнуть договор является заявление на отказ от кредитной карты и закрытие счёта, а справка о закрытии счёта и отсутствии долга перед банком состоянием на текущий момент подтвердит сам факт расторжения договора.

Так что, не стоит рисковать оригиналом договора ради отметки о его расторжении!!!
+
+4
Lana86
Lana86
5 лютого 2015, 13:55
#
P.S. несколько примеров:
-если договор, нотариально заверенный и прошедший этап государственной регистрации, был признан недействительным по решению суда, то при получении такого решения нотариусом он делает соответствующую отметку об этом на экземпляре договора, который хранится в его делах, прилагает к нему копию решения суда, делает отметку в реестре для регистрации нотариальных действий, и, по возможности, на всех экземплярах договора;
— при расторжении брака в отделе ГРАГС свидетельство о браке возвращается специалистом тому из супругов, кто при вступлении в брак изменил фамилию, с отметкой «Брак расторгнут дата в таком-то отделе ГРАГС, о чём составлена актовая запись о государственной регистрации расторжения брака №___ от _____»;
-при составлении актовой записи о смерти паспорт умершего изымается, на первой странице(около фотографии) специалист делает отметку «Владелец умер, актовая запись о смерти № от _____, подпись», после чего документ сдаётся в отдел паспортной службы.
+
+3
Lana86
Lana86
4 лютого 2015, 13:46
#
ВИСНОВОК:
Приватбанк НІКОЛИ НЕ ІНФОРМУЄ клієнтів про виникаючі «ПРОБЛЕМИ», адже для банку це не проблеми, а ПРИБУТКИ! Про те, скільки Ви заборгували банку, дізнаєтеся, коли Вам вже нарахують величезні відсотки, штрафи, пені та комісії.
Кредитка Приватбанку — це банківський продукт, що розрахований на фінансово грамотних клієнтів. Якщо ви такими не є, краще підшукати банк, який дбає не тільки про свої доходи, а й про клієнтів, або відмовитися від кредитів взагалі і навчитись жити без них!!!

P.S. Жити поряд з бомбою уповільненої дії в режимі постійного емоційного напруження або знешкодити її і жити спокійно – вирішувати Вам!
+
0
sergunya73
sergunya73
4 лютого 2015, 14:48
#
«Кредитка Приватбанку — це банківський продукт, що розрахований на фінансово грамотних клієнтів.» — золоті слова. Те, що ви вважали, що вивели карту в «0», ще не означає, що так воно є й на справді. Залишку на карті потрібно «переночувати» і бажано не одну добу, для надійності. Також не є великою проблемою раз у місяць підійти до банкомату і перевірити залишок по карті. А ще, Олександре Володимировичу, не радив би світити номер карти там, де це зовсім не потрібно. Інакше є шанс стати жертвою не менш класичного розводу. :-)
+
+5
eva75
eva75
4 лютого 2015, 18:33
#
А как вы узнали отчество пользователя?
+
0
sanch ☺
sanch ☺
5 лютого 2015, 8:08
#
Присоединяюсь к вопросу
+
0
VeruvPrivat
VeruvPrivat
5 лютого 2015, 8:46
#
Как вариант нажал в терминале пополнить карту по номеру.
+
0
sergunya73
sergunya73
5 лютого 2015, 13:15
#
Как вариант годится. Только очень неудобный, если только терминал не установлен прямо в квартире :-). Карта по номеру элементарно «пробивается» через Приват 24.
+
0
dov11
dov11
5 лютого 2015, 12:03
#
Дякую за обговорення, приємно що люди не залишаються осторонь, але ж сам № карти не конфіденційна інфа і сам по собі нічого не вартий, чи можливо я помеляюся? а відносно інших розводів то я навіть словосполучення ПБ чути не хочу і любі розмови відносно цього вести категорично небуду. Дякую.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.1 43.1
USD 39.5 40.1
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.1 43.1
USD 39.5 40.1
Всі курси банку