Мінфін - Курси валют України

Встановити

приватбанк без уведомления списал кредитные средства cо счета на котор кредитный лимит установлен 0,0 грн

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
Yulli 22 січня 2015, 13:38
Захожу в Приват24 а в мене на рухунку -1200 грн, неясний платіж «списание кредитных средств»., при тому що кредитний ліміт по карті 0,0 грн, як таке можливо?? числится цей платіж аж за Минулий місяць, значить списали в мене кошти в грудні, а числиться він у виписці ще в листопаді місяці, це ж блін як виходить списують кошти, а через місяць ти це про це дізнаєшся??? При підключеній послузі мобайлбанкінг ніяких смс-повідомленнь про зміни рахунку НЕ ПРИХОДИЛО!!!
Відразу по стандарту звертаюся в онлайсервіс для вияснення питання, на що мені півгодини морочать голову і нічого не відповідають. Йду у відділення Приватбанку де отримувала картку, конкретно питаю про операцію кажу число, дату, сумму, а вони кажуть «Ми НЕ ЗНАЄМО КУДИ СПИСАНІ КОШТИ» що це співробітники банку, які не можуть подивитися куди списані кошти?? через два місяці вони вияснили чому списали кошти, бо це була ПОМИЛКА в терміналі. Якщо це помилка в терміналі то верніть кошти!!!!, на що робиш знов заявку на яку відповідають вже другий місяць, зато відсотки по кредиту-
ВАШІЙ ПОМИЛЦІ ТЕРМІНАЛУ, рахують аж бігом. СРОКІВ коли мені вернуть кошти і дадуть відповідь НЕМАЄ, працівник працює над моїм питаням, так може той працівник і відсотки що мені рахують оплатить

Коментарі - 8

+
0
PrivatBankQM
Ответ банка
PrivatBankQM
22 січня 2015, 17:45
#
Добрий день!
Нам складно прокоментувати опубліковане Вами повідомлення, так як зазначених даних у відгуку недостатньо, щоб ідентифікувати Вас як клієнта.
Дозвольте, будь ласка, нам детальніше розглянути ситуацію, що склалася. Повідомте на help@pb.ua суть питання, вказавши посилання на відгук та контакти для зворотного зв'язку. Перевіримо інформацію і обов'язково надамо відповідь.
З повагою, ПриватБанк.
+
+2
Yulli
Yulli
23 січня 2015, 15:46
#
Звісно складно!!! Вам дати відповідь через сервіси 3700, і Приват-онлайн за три місяці складно. Кожен раз розжовуєш новому співробітнику одну і теж історію, хвала що з четвертого разу дійшло. Напишу я вам всю історію на ваш help@pb.ua. і в прокуратуру і в нацбанк і на всіх сайтах де тільки можна.
+
+3
Bura Tin
Bura Tin
22 січня 2015, 18:32
#
Ну так а что вы хотели?
Это вы думаете что у вас кред.лимит 0
А банк мог вам поставить 100 000 на 15 минут
а Вася Пупкин (тоже из банка) кредитный лимит обнулить
А лох пускай разгребает.
Ура товарищи!!!
+
+3
Bura Tin
Bura Tin
22 січня 2015, 18:33
#
Причем нормальной есть практика повесить на лоха 30 000 (пеня штрафы ну вы в курсе)
10% занести судье и взять 27 +- расходы
+
0
Yulli
Yulli
23 січня 2015, 15:51
#
… просто нема слів… та тут стільки і відгуків читаєш про порушення і претензії, що вже нічому не дивуюся!
+
+5
Lana86
Lana86
22 січня 2015, 19:17
#
Раджу Вам після з'ясування всіх питань, що виникли у зв'язку з описаною Вами ситуацією, закрити кредитну карту. Як кажуть, від гріха подалі! Тільки робити це необхідно не через 3700 або Приват 24, а у відділенні Приватбанку з дотриманням відповідної процедури ( 1.закриття рахунку, 2.фізичне знищення карти, 3.видача співробітником банку виписки, довідок про закриття рахунку, про відсутність боргу тощо). І не забуваємо про те, що документи банку без «живих» підписів та печатки, не мають ніякої юридичної сили і з ними можна сходити… ну Ви самі знаєте куди ;)
+
+3
Yulli
Yulli
23 січня 2015, 15:38
#
Ясне діло закривати цю карту і всі, взагалі, які в мене були, притому з вимогою офіційного підтвердження що картки і рахунки закриті (що добитися у цих жлобів теж важко). А відділення в них нічим не кращі, ніфіга нормально не можуть відповісти, задала просте питання подивитися куди списані кредитні кошти так вони « Не знають куди, бо нема реквізитів на платежі». Ревізитів на платежах нема, договору з ними нема. Так може і требувати воно нічого неможуть, я ж свій підпис і згоду ніде не ставила під їхніми бредозними правилами і тарифами що міняються кожен день.
+
+3
Yulli
Yulli
9 лютого 2015, 1:45
#
Типу гроші знайшли повернули) і навіть повернули відсотки що мені крутило за кредитні кошти) заплатила за цей кредит через приват24 де кнопочка «розрахувати» погасіть до 25 числа і все, фух) ну НЕ ТУТ ТО БУЛО в кінці місяця виясняється що, ще здирають з тебе відсотки за користування кредитом. і опа в мене знов мінус!!! це ппц, я знов його погашу і в кінці місяця знов нарахують відсотки, ЦЕ ЗАМКНЕНИЙ КРУГ!!! в чаті порекомендували заплатити борг і наперед закинути коштів, щоб зняли відсотки і лишився плюс і ще так щоб всі знали, смс-банків це тупо РОЗВОД, бо коли БАНК СПИСУЄ з тебе кошти, то ніяких смс тобі не присилають! так тихо списали і зашибісь, і тепер по новим правилам для карт універсальних смс-інформують коли по рахунку операція більше ніж на 50 грн а так то кожень день можуть красти з рахунку 49,99грн
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.1 43.1
USD 39.5 40.1
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.1 43.1
USD 39.5 40.1
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / приватбанк без уведомления списал кредитные средства cо счета на котор кредитный лимит установлен 0,0 грн