Мінфін - Курси валют України

Встановити

Поверніть мені 1100,00 гривень пенсії

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
TERAINKOGNITO 15 січня 2015, 7:15
16 вересня 2014р. в банкоматі Приватбанку я нажала кнопки зняття готівки в сумі 1100, 00 грн. та ввела свій ПІН-код. Мені видало чек, що кошти видано та прийшло СМС-повідомлення, що сума 1100,00 грн. списана з мого карткового рахунку. При цьому фактично кошти з банкомату не було видано. В той же день, 16.09.2014р., я звернулася у відділення Приватбанку, а також на гарячу лінію Приватбанку з даною проблемою. 17 вересня 2014р. я звернулася з письмовою заявою у відділення №1 ПАТ «ФІДОБАНК», де пояснила всю ситуацію: що я нажала кнопки зняття готівки, а фактично кошти з банкомату мені не було видано. Всі необхідні документи та письмову заяву про незгоду з транзакцією, яка зареєстрована 17.09.2014р., я надала до відділення ПАТ «ФІДОБАНК». У письмовій заяві я вказала перелік транзакцій, з якими я не згодна: дату і час операції, суму платежу, а також адресу банкомату. Фідобанк направив претензію Приватбанку по моїй спірній транзакції. В ПРИВАТБАНКУ стверджують, що я сама перерахувала кошти на благодійність. Я ще раз підтверджую, що я НЕ ПЕРЕРАХОВУВАЛА КОШТИ НА БЛАГОДІЙНІСТЬ, Я НІЧОГО НЕ КУПУВАЛА, я знімала кошти, ПІН-код я вводила в банкоматі для зняття готівки. Пенсія — це мій єдиний дохід, я постійно хворію, мені потрібні кошти на лікування, а тут ще ПРИВАТБАНКОМ І ФІДОБАНКОМ проводяться спекуляції з благодійністю. Звертаюсь до Вас з надією на допомогу: Прошу Вас повернути мені кошти в розмірі 1100, 00 грн. по спірній транзакції.
Якщо ПРИВАТБАНК списує по карточках кошти на благодійність, значить в нього є реквізити отримувача цих коштів (бо вони мені не відомі), прошу повідомити реквізити отримувача моїх коштів в сумі 1100,00 грн. Можливо –це Ваш конвертаційний центр і таким чином Ви об налічуєте вкрадені гроші.

Коментарі - 6

+
+1
Lana86
Lana86
15 січня 2015, 16:49
#
Дуже шкода, що Ви опинилися в такій ситуації. Невже за чотири місяці Приватбанк і Фідобанк не спромоглися вирішити питання з приводу повернення коштів їх власнику?! Це не вкладається у голові. Очевидно, що банки, посилаючись на один одного, навмисно зволікають з вирішенням Вашої проблеми. Користі від того, що Ви ходите по колу Приватбанк — Фідобанк — Приватбанк — Фідобанк… не буде!!! Розірвіть, врешті-решт, це нескінченне коло шляхом звернення за допомогою у відповідні інстанції: повідомте про цей інцидент на гарячу лінію урядового контактного центру за телефоном 0800507309 (це безкоштовно!!!), зателефонуйте і напишіть до Нацбанку, зверніться до міліції із заявою щодо перевірки на предмет наявності в діях (бездіяльності) вищевказаних банків ознак складу злочину, передбаченого ст.191 Кримінального кодексу України(шахрайство), напишіть скарги до відділу по захисту прав споживачів та прокуратури. Дійте! Від щирого серця бажаю Вам успіхів у нелегкій боротьбі із банківським свавіллям!!!
+
0
светлана шишляева
светлана шишляева
15 січня 2015, 16:53
#
Этот банк любит хитрить сам списывает социальные деньги у меня списал также ребенок инвалид куда не обращалась все равно не вернули но знаю одно банк в скором времени будет банкротом я все выплаты перевела в другой банк
+
+1
Bura Tin
Bura Tin
15 січня 2015, 17:47
#
При подобных проишествиях необходимо сразу обращаться ПИСЬМЕННО., В милицию и госорганы.

То есть — если у вас нету доказательств, можете писать сколько угодно отзывов — это к делу не пришьеш.
+
0
TERAINKOGNITO
TERAINKOGNITO
15 січня 2015, 18:03
#
Всім дякую за поради! Буду пробувати далі добиватись правди в цій країні. Хоча не вірю, що кошти вернуть.
+
+1
Lana86
Lana86
16 січня 2015, 19:06
#
Не занепадайте духом! «Борітеся — поборете!»(Т.Г. Шевченко)
+
0
serhi9
serhi9
15 січня 2015, 23:10
#
А чек зберігся? Яка в ньому операція фігурує видача готівки чи переказ на благодійність? Можливо дійсно щось не те нажали, банкомати привата справді пропонують перевести кошти на благодійність? Вихід який я бачу: взяти роздруківку з банку про рух коштів і написати одержувачу листа з проханням повернути помилково перераховані кошти.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 41.9 42.9
USD 39.25 39.85
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 41.9 42.9
USD 39.25 39.85
Всі курси банку