Будьте обачні шахраї і некомпетентні співробітники банку (можливо злочинці)
Пройшло хвилин 20 і тут я зрозумів що мене розводять (ВСІХ ЗАСТЕРІГАЮ НЕ ВКАЗУЙТЕ НІЯКІ ДАНІ НЕВІДОМИМ НОМЕРАМ!).
Зразу ж зайшов чат привата і перепитався чи з такого номера могли дзвонити співробітники банку, в чаті мені співробітник Кузавкова Ксения відповіла що в їхній базі такого номера не зареєстровано, попросив поради що мені робити, співробітниця банку сказала заблокувати карту, я перепитався чи потрібно блокувати всі свої карти (4 реальні, 4 віртуальні), співробітниця написала що можете блокувати всі реальні картки і написала що віртуальні немає потреби, я заблокував свої реальні картки, і ще раз перепитувався чи потрібно блокувати віртуальні картки вона мені вже вдруге написала що віртуальні непотрібно.
Після переписки з спеціалістами приват банку, пішов в банк щоб мені перевидали ті карти які я заблокував та змінити кодове слово(черга годину).
Ідучи додому пропала мережа на телефоні, пішов сервісний центр, відновив номер(в сер центрі пояснили що хтось відновив мій моб н), прийшовши додому, через 30 хвилин знову пропала мережа, знову в сер центр знову відновив номер, прийшовши додому провірив картки на одній (ВІРТУАЛЬНІЙ)з яких пропало з рахунку 3002грн.
В кол центрі(3700) надали дані куди був платіж Аксенова Наталія Анатолієвна 4149 4978 2746 4332.
Сказали що було підтвердження з мого номера і повернути кошти не можуть, але я не здійснював даний платіж.
Так як мені порадила в чаті співробітниця банку не блокувати віртуальні картки, значить співробітниця Кузавкова Ксения, може бути пречетна до даної афери.
Заяву в миліцію написав, покищо лиш на пропажу грошей з моєї картки, думаю ще написати заяву в миліцію на Кузавкову Ксению так як вона надала недостовірну інформацію.
Номер заявки в приват 2719526.
Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з подібною ситуацією.
Наші фахівці займаються Вашим питанням, але точних термінів його рішення, на жаль, назвати на поточний момент не можуть. Ми обов'язково повідомимо Вас, як тільки отримаємо відповідь. Питання залишається на контролі і як тільки проблема буде вирішена, з Вами зв'яжеться співробітник банку.
З повагою, ПриватБанк