ПРОШУ ПОВЕРНУТИ МЕНІ КОШТИ
16 вересня 2014р. в банкоматі Приватбанку (м. Шаргород, вул. Л.Українки, 5) при нажаті відповідних клавіш, я нажала кнопки зняття готівки в сумі 1100, 00 грн. (в 11-37 год). Мені видало чек, що кошти видано та прийшло СМС-повідомлення, що сума 1100,00 грн. списана з мого карткового рахунку. При цьому фактично кошти з банкомату не було видано. В той же день, 16.09.2014р., я звернулася у відділення Приватбанку м. Шаргород, а також на гарячу лінію Приватбанку з даною проблемою, де мені повідомили, що я повина звернутися в ПАТ «ФІДОБАНК».17 вересня 2014р. я звернулася з письмовою заявою у відділення ПАТ «ФІДОБАНК», де пояснила всю ситуацію: що я нажала кнопки зняття готівки, а фактично кошти з банкомату мені не було видано.Поскільки кошти мені не було повернуто, 16 жовтня 2014р. я знову звернулася до ПАТ «ФІДОБАНК» з проханням пояснити мені ситуацію, але станом на 09.11.2014р. мені пояснили, що ФІДОБАНК звернувся до Приватбанку, але поки з Приватбанку відповіді не має.
Дякуємо Вам за Ваше звернення.
Ваш лист на пошті взято в роботу. Також нам необхідні уточнюючі деталі для детального розгляду.
Напишіть, будь ласка, у відповідному листі Ваш контактний номер телефону.
Заздалегідь дякуємо Вас за зворотній зв'язок.
З повагою, ПриватБанк.