Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Michael Grichanyuk 12 листопада 2019, 18:45
Відділення за адресою: Київ, вул. Андрія Малишка, 5
Доброго времени суток. 12.11.19 в связи с тем что перешёл на другой банк, то возникла нужда закрывать все счета и карты в привате. К тому же у меня была голд карта и нет никакого смысла платить по 20 грн и не пользоваться услугами. Заранее начитаясь про, то как можна закрыть это все, я нашел вариант, что можно это сделать самостоятельно в приложении приват 24. Я закрыл все карты, мне пришло подтверждение про это. Но остались бонус плюс и копилка, которые я не нашел как закрыть. В тот же день, через часов 5 после этих операций пришло уведомление, что ежемесячный взнос 20 грн был снят с той карты, которую я уже закрыл и мой баланс по этой карте стал не 0, а -20 грн. Я пошел в отделение банка с просьбой погасить, это все и закрыть все. На что мне ответили, мол нужно открывать новую карту, что бы деньги смогли поступить на счёт ибо та карта закрыта и недоступна. Я неохотно, согласился и открыл новую, пополнил на 20 грн, но деньги поступили на новую карту. И теперь у меня закрытая карта с балансом -20 и новая карта с +20. Помочь в отделении мне не смогли. Так же я хотел попросить справку о том что не имею задолженность перед ними. На что мне сказали, что это стоит 100 грн. Я охр*еневаю от этого банка. Что делать? Как удалиться с привата полностью?
PrivatBankQM 12 листопада 2019, 19:40
Добрий вечір!
Ми запросили в особистих повідомленнях деталі ситуації та Ваш номер телефону, щоб детальніше розглянути Ваш випадок і розібратися в ситуації, що склалася.
sohard 12 листопада 2019, 13:59
11.11 при переводе с основной карты на виртуальную я сделал сначала один платеж, после чего никаких уведомлений или изменения счета на обоих картах не было, после чего я сделал так еще два раза. Через 10 минут пришло сразу 5 уведомлений что я 5 раз сделал перевод и за каждый сняло комиссию.
В чате поддержки отказывают в отмене операций/возврате комисии которую я оплатил из-за их неполадок (оператор чата отвечал 30 минут, и аж с 3 моего сообщения начал читать, а не давать отписку о неполадках), приват24 досихпор глючит и использовать его невозможно
PrivatBankQM 12 листопада 2019, 15:40
У зв'язку з великим навантаженням та чергою на проведення платежів, вони були проведені не миттєво, як це буває зазвичай. Але незважаючи на те, кожен платіж після його створення відображався в ахріві платежів Приват24 та був доступний для перегляду Вами. Ваше питання передане в роботу профільним фахівцям. За результатом розгляду з Вами зв'яжеться співробітник банку.
Також нами було проведено детальний аналіз наданої Вам консультації, щоб покращити якість обслуговування в майбутньому.
Игорь Орлов 12 листопада 2019, 11:32
Пользуюсь банком как ФОП, привлекаю в старну иностранные инвестиции. И вот с приходом очередного платежа нужно закрыть кредитку в другом банке, свою же. После нескольких платежей уперся в лимит 44 999 грн, написал в поддержку и получил такой вот ответ
На жаль, у Вас перевищено ліміт тижневий на переказ на картку іншого Банку на одного одержувача, ліміт фіксований 44 999 грн, лічильник буде оновлено в понеділок, даний ліміт новий, це ліміт НБУ. (а это через неделю Карл !!!). ПОСТАНОВА НБУ 02.01.2019 № 8 Про затвердження Положення про порядок здійснення уповноваженими установами аналізу та перевірки документів (інформації) про валютні операції https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/v0008500-19. Уповноважена установа зобов’язана забезпечити ефективну мінімізацію ризиків уникнення та/або невиконання вимог та обмежень, передбачених законодавством України, пов’язаних із дробленням сум валютних операцій.

Соответственно за эту неделю я не выполняю обязательства в срок перед другим банком и все вытекающие последствия, санкции штрафы проценты и т.д.

Какое постановление может ограничить меня использовать мои деньги между моими счетами.
PrivatBankQM 12 листопада 2019, 14:20
Хочему звернути увагу, що в своїй діяльності банк керується законодавством України та правовими актами НБУ.
В даному разі, мова йде про постанову НБУ 02.01.2019 № 8 «Про затвердження Положення про порядок здійснення уповноваженими установами аналізу та перевірки документів (інформації) про валютні операції https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/v0008500-19». Уповноважена установа зобов’язана забезпечити ефективну мінімізацію ризиків уникнення та/або невиконання вимог та обмежень, передбачених законодавством України, пов’язаних із дробленням сум валютних операцій.
В разі необхідності проведення оплати до іншого банку Ви можете створити платіж по реквізитам отримувача, а не за номером картки, щоб виконтати свої зобов'язанням перед іншим банком.
Сподіваємось, той факт, що дотримуючись законодавства ми не змогли задовольнити Ваші вимоги, не вплине на наші подальші стосунки. Банк завжди готовий до співпраці, основою якої має бути повна відповідність взаємних дій законодавству України.
Yaroslav Klisov 12 листопада 2019, 11:20
Відділення за адресою: Київ, вул. Васильківська, 38
Сегодня в городе Киев хотела поменять старую карту на новую, так как на старой совсем не видно номера карты, да и карта уже старая, зашел я в отделение банка, спросил: к кому я могу обратиться, на что все молчат, прошел дальше снова спросил, мне говорят это вам назад нужно выйти, сидит девочка работник этого банка в наушниках и ничего не слышет, переспрашивает по 2 раза, и через время наконец сняла свои наушник, я спрашиваю могу ли я поменять свою карту, так как на ней не видно даже номера карты, спросили до какого года она действительна я отвесаю до 21 нет вы не можете ее поменять ) прикольно, я спрашиваю я бы хотел с чипом себе карту, у нас их нету вот будет завоз через месяц тогда и приходите !!)) Приватбанк хочеться обьнять и плакать!
PrivatBankQM 12 листопада 2019, 11:58
Перепрошуємо за завдані незручності.
Дане питання вже розглядають спеціалісти. Нами буде проведена детальна перевірка, щодо дій співробітника відділення. Про результати Вас одразу повідомлять.
Wel BOld 12 листопада 2019, 10:25
Доброго дня! Хоча, мабуть, не всім. Є питання. Я є дуже давнім клієнтом Приватбанку, маю 3 картки: пенсійну — 5168757399956640, соціальну — 5168757401643962 (так звану «чорнобильську») та для сторонньої допомоги — 5168757399957325. Я — учасник ліквідації аварії на ЧАЕС I категорії (посвідчення серія А № 001705), інвалід I групи і, відповідно до діючого законодавства маю певні пільги, зокрема й на оплату комунальних послуг. До цієї пори отримував квитанції на комунальні послуги з урахуванням належних мені пільг і регулярно кожного 17-го числа сплачував їх зі своєї ПЕНСІЙНОЇ картки через Приват24 (в мене певні труднощі з пересуванням) самостійно, без доручення банку. У зв’язку з нововведеннями нашого уряду вчора отримав квитанцію на воду, в якій вказано, цитую: «пільг немає» та «пільги у безготівковій формі призначатимуться усім пільговикам в автоматичному режимі, за прикладом безготівкового надання субсидій через банк». Зрозуміло, що такі самі квитанції прийдуть мені й за інші комунальні послуги, а таких послуг у мене аж 7.
От і саме питання: ЯКИМ ЧИНОМ і КОЛИ я отримаю компенсації за належні мені пільги у Вашому банку?
Примітка1. Звернутись до свого відділення у м. Житомирі за адресою: вул. Покровська, 125 (ЄДИНОГО НА ВЕСЬ МІКРОРАЙОН «КРОШНЯ») я не маю змоги, тому що саме зараз воно закрите й ДЛЯ ЗРУЧНОСТІ КЛІЄНТІВ там до 24 листопада йде ремонт і рекомендація — звернутись до відділення за адресою: вул. Домбровського, 38.
Примітка 2. У найближчому до нас відділенні Приватбанку за адресою: вул. Домбровського, 38 єдиний вільний на той час (11.11.2019 біля 14-30) співробітник на ім’я Андрій Головатенко на докладно викладені мною ВСІ мої обставини (див. вище) та пред’явлені мною ВСІ документи та картки, перевіривши ВСЕ, заявив: 1. Ви ще не отримали соціальну допомогу (???!!!); 2. Телефонуйте до водоканалу ???!!!..
Інших слів я, не дивлячись на багаторазове повторення моїх обставин, від нього так і не почув.
Вважаю, що таких «фахівців» і близько не можна допускати до роботи з людьми й він повинен бути НЕГАЙНО звільнений або переведений на технічне обслуговування!
PrivatBankQM 12 листопада 2019, 11:53
ПриватБанк не є відповідальним органом за розрахунок та виплату соціальної та іншої допомоги. В даній ситуації, банк є отримувачем коштів від фонду, який проводить соціальні виплати. Для уточнення інформації по питанню нарахування пільг та соціальної допомоги, рекомендуємо звернутись у відповідний орган.
Щодо інформації про дії спрівробітника, то їх буде перевірено та надано Вам інформацію за результатами.
cpk 12 листопада 2019, 10:12
Приватбанк под предлогом технической нагрузки, решил попользоваться деньгами клиентов. 11.11.19 при покупке товара на Алиэкспресс, приватбанк без подтверждения 3D-secure, списал деньги с карты, но оплату не провел (подтвердили сотрудники Али), заказ был отменен. Но приватбанк деньги не карту не вернул. Несут какой-то бред про резервирование денег на 11 дней.
PrivatBankQM 12 листопада 2019, 11:48
Дозвольте зазначити, що при проведенні оплати в інтернеті на сторонніх сайтах, на яких клієнтом були введені та збережені реквізити картки, оплата може проводитись без додаткового підтвердження. Кошти по платежу знаходяться в резерві, це означає, що вони не списані, але тимчасово недоступні для користування. Дозвольте зазначити, що банк не може користуватись цими коштами, так як очікує запит від сайту, на списання цих грошей. Якщо протягом 11-ти днів з моменту проведення операції від сайту не надходить запит на списання, банк автоматично повертає кошти з резерву на доступний баланс картки.
Нами може бути створена заявка на повернення коштів, якщо у Вас є підтвердження від сайту про те, що оплата ним не отримана та гроші в резерві не будуть запитані до списання.
Siramand 12 листопада 2019, 10:02
11.11.19 оплачивал покупку на Али Экспресс. Деньги со счета сняло два раза а товар так и не оплатился. Оператору вторые сутки дозвониться нельзя. Час держат на линии и сбрасывают. Меня не интересует какие там у вас проблемы и почему распродажа застала вас неожиданно. Это не первая распродажа в вашей никчемной жизни. Я хочу чтобы мне вернули деньги на счет и не через 11 дней а сейчас! Мошенники!..
PrivatBankQM 12 листопада 2019, 11:37
Ми запросили в особистих повідомленнях деталі ситуації і Ваш номер телефону, щоб детальніше розглянути Ваш випадок і розібратися в ситуації, що склалася.
AliNikolaeva 12 листопада 2019, 9:39
Оформляла через ПриватБанк карту Mastercard на выгодных условиях. Там мне ее и посоветовали, карту Gold, и мне все нравится. Удобный электронный кошелек и пейпас без проблем работает.
PrivatBankQM 12 листопада 2019, 11:20
Дякуємо за Ваш відгук! Для нас дуже важливий зворотній зв'язок, завдяки йому, ми розуміємо, що знаходимося на вірному шляху.
Мінфін
Відповідь адміністратора
14 листопада 2019, 17:24
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 14.11.2019).
DianaOk 12 листопада 2019, 9:39
Доброго дня! вчора намагалась оплатити замовлення в інтернет-магизині, гроші з карти чомусь списались тричі, але в магазин так і не дійшли. два рази гроші повернулись, але третій платіж не повернувся і продавцю не дійшов. так було з кількома покупками. за декілька гроші повернулись, за дві ні. мкні їх повернуть взагалі?
PrivatBankQM 12 листопада 2019, 11:15
Дійсно, дубльовані платежі вже повернені на картку. Щодо першої оплати, то дана сума знаходиться в резерві та для завершення оплати може бути списана за запитом інтернет магазину. Та якщо такий запит не надійде протягом 11-ти днів, банк автоматично поверне кошти з резерву на доступний баланс картки.
PeterFr 12 листопада 2019, 9:36
Уважаемый Банк, у Вас происходят какие то сбои но поясните мне, почему я из за Вас не могу воспользоваться своими деньгами? 11 ноября 2019 года совершил покупку в магазине на сумму 500 грн., приходит уведомление что неверный пин, на терминале Ощада указывает отказ платежа, повторяю платеж в терминале Приват, приходят ДВА уведомления что деньги списаны ДВА раза и соответственно уменьшился баланс на 1000. При звонке в службу поддержки мне говорят за сбой и ждите ОДИННАДЦАТЬ дней чтобы деньги вернулись. Объясните мне пожалуйста, почему я должен ждать это время возврата средств и не иметь возможность ими воспользоваться из за ваших проблем? Верните мне мои деньги из своего личного «кармана», а потом возвращайте их себе откуда бы ни было. Я Вам плачу ежемесячно за так называемый голд клуб, от которого нельзя отказаться не закрыв карту и оформив новую, т.е. свои услуги Вы навязываете за голд и при этом еще замораживаете деньги. Мне все равно на Ваши сбои я плачу комиссии и т.п. и хочу беспрепятственно пользоваться своими же деньгами, это НЕ ВАШИ деньги, поэтому ждать не хочу, а требую НЕМЕДЛЕННО вернуть мне откуда хотите, чтобы мой баланс был +500, а там разбирайтесь и сами ждите себе 11 дней со своими сбоями и перебоями. Такая ситуация у меня уже повторно и самим же вынуждаете не держать на карте деньги и ею рассчитываться, а просто сразу снимать и пользоваться наличкой, какое после этого доверие к банку если хочешь не иметь проблем и своевременно пользоваться своими деньгами значить не держать у вас деньги? И если хотите извинится и сказать что средства не списаны, а просто заморожены не надо, у меня был баланс +500 стал -500, снять, перевести или воспользоваться ими не могу, соответственно Вы забрали у меня мои деньги, ВЕРНИТЕ мне их и НЕМЕДЛЕННО!!!
PrivatBankQM 12 листопада 2019, 11:14
Ми б не хотіли, щоб у Вас склалось неправильне враження про банк.
В даній ситуації, ПриватБанк має діяти згідно правил міжнародних платіжних систем, які актуальні для всіх банків. Кошти що знаходяться в резерві автоматично повертаються назад на доступний баланс картки на 11й день після проведення операції, за умови відсутності запиту на списання від торгової точки.
vadim199699 12 листопада 2019, 9:11
ЗДРАВСТВУЙТЕ Приватбанк беспредел я многого не хочу писать, роскажу в кратце. В один прекрасный день увидел на балансе -6700, в ПриватБанке сказали что это ошибка деньги вернутся на счёт так как у них сбои в работе. В итоге потом сказали что это вы проводили этот платеж не надо было никому давать данные своей карты, хотя я и не давал, и сказали что я должен вернуть эти деньги. Посоветовался с Юристом он сказал что это очередной беспредел, и ПриватБанк придумал прикрытие и назвал это овердрафтом.2 детей, жена ,-6700 долга которые постоянно растут.и все.отдавай как хочешь
PrivatBankQM 12 листопада 2019, 10:22
Доброго ранку!
Нам би не хотілося, щоб у Вас склалася неправильна думка про банк.
Щодо описаної Вами ситуації була створена та передана в міжнародну платіжну систему заявка на повернення коштів. Зі своєї сторони, ми завжди прикладаємо максимум зусиль, щоб питання було вирішено на користь клієнта та якомога швидше, та строки обробки даного запиту залежать від платіжної системи. При отриманні інформації про результати опротестування ми Вас проінформуємо.
Natalia666 11 листопада 2019, 21:40
Приват покупает ворованные базы телефонов и использует для рассылки флуда по своим картам. Я не являлась клиентом банка, и мои номера там никак не могли оказаться. Тем не менее каждый день трезвонят роботы. А если у меня маленький ребенок только уснул? Или пожилой человек болеет? Или из-за ваших постоянных звонков телефон садится, а зарядки под рукой нет? Плевать, не так ли? На горячей линии невразумительно мычат, что это не они. А кто? Безумный робот сам решил попредлагать карты привата? Людей совсем за дебилов считаете? Буду подавать заявление за нарушение моих прав.
PrivatBankQM 12 листопада 2019, 8:36
Доброго ранку!
Перепрошуємо за завдані незручності.
Ми запросили в особистих повідомленнях Ваш номер телефону, щоб відключити подібні дзвінки.
Lurama Kurama 11 листопада 2019, 21:16
ращого банку в Україні ще досі немає. Я постійний клієнт з 2012 року, раніше бачила одну перевагу — банкомати і відділення всюди. в 2019 захтілось спробувати інші банки, спочатку взяла кредитку монобанку, потім Ідея банку, Альфа Банку і Укргазбанку.
Вони значно відстають, починаючи хоча б з мобільного банкінгу. І мабуть тільки в приват будь яку витрату можна роздрукувати, як квитанцію, взяти виписку за будь який день, моментально переказати гроші.
Навіть Iban, який зараз вводять, у них вже давним був ще в 1012, тому я дивувалась, що це щось «нове». У монобанку виписки здаєтьс теж дають, але тільки в приват можна одночасно мати картки в 4-х валютах, і найвигідніша розстрочка все таки в приват.
Переваги:
Найкращий мобільний банкінг
Найуніверсальніший перелік послуг онлайн
Ніяких незрозумілих комісій, всі витрати по картці легко відстежити
Картка ніколи не йде йде у мінус через якісь комісії, на відміну від МОНО та Альфи
За картку не потрібно платити, якщо вона просто лежить неактивна
Відділення, банкомати, термінали завжди поруч
Персонал ніколи не буває хамовитий, або зневажливий, на відміну від Ідея банк, найгірші враження від них
Недоліки:
Черги у відділеннях, але я там буваю дуже рідко, 99% послуг доступні онлайн
PrivatBankQM 12 листопада 2019, 8:34
Доброго ранку!
Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишаєтесь з ПриватБанком. Задоволений Клієнт — це показник нашої роботи, і ми раді бачити, що докладені нами зусилля дають свої плоди.
Мінфін
Відповідь адміністратора
14 листопада 2019, 17:24
Відгук не підтверджений «Мінфіном» (на 14.11.2019).
Користувач не надав документи на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Lex5 11 листопада 2019, 20:45
Спробую ще раз. ПриватБанк — банк з нетрадиційною фінансовою орієнтацією. Коли весь світ активно купує, ПриватБанк активно блокує платежі. Хто поверне різницю цін? Чайковський? Меркюрі? Сер Елтон Джон?
PrivatBankQM 12 листопада 2019, 10:37
Добрий день.
sergeu88 11 листопада 2019, 17:49
Я брал авто в 2016 году, выплатил досрочно.когда занялся вопросом переоформления авто сталкнулся с проблемой моя машина оказалась в залоге у приват банка хотя выплаты были в А банк! но я не стал впадать в панику мне было чем заняться и выбрал позицию культурного общения и в чате и с конкретными людьми,..! Моё ожидание составило немного месяца! и вот выаля, мне позвонили с площадки и в итоге я таки стал счастливым обладателем авто!!! Народ когда сталкиваетесь с сложностями переоформления не вподайте в панику! нвьеритесь терпения!!! всем удачи!
11 листопада 2019, 19:01
Доброго вечора!
Дякуємо Вам за відгук!
Раді, що Ваше питання було успішно вирішено. Задоволений Клієнт — це показник нашої роботи, і ми раді бачити, що докладені нами зусилля дають свої плоди.
Буква Ґ 11 листопада 2019, 17:45
Не можешь работать в рамках правил международных платежных систем? Закрывайся или вообще не выдавай карточек.
Правила предельно прозрачны.
Пришел запрос на снятие денег от Визы, Мастера, прочее, есть деньги? Ок, банк снимает и отправляет.
Не может банк отправить, то это проблемы банка, а не клиента, и банк отвечает за деньги клиента. И да, никакие возвраты и отмены платежа не предусмотрены. Отправляй пока не отправится. Почему кто-то должен терять деньги но не Приват? Я никаких отмен и возвратов не запрашивал, как и миллионы других граждан.

P.S. Привет, Смолию, его маме и кэшлес экономике.
pirser2012 11 листопада 2019, 16:25
Відділення за адресою: Дніпро, вул. Івана Акінфієва, 28
Переводил деньги между картами, банк деньги списал, а на другую карту деньги не зашли. Оператору дозвониться не реально. Обратился в отделении, г.днепр, ул. Фучика,28. За столом сидела женщина без опознавательных знаков, которая начала хамить и говорить на повышенных тонах, когда я спросил как ее звать, она нашла в куче хлама бейдж на котором было написано Захарова Наталья, ее это имя или нет установить не удалось. Приват банк решил меня каких либо средств существования, налички нет, деньги не зашли, домой уехать не могу, элементарно даже кофе не могу зайти попить. Всем все ровно, зато когда дозвонился до оператора мне говорят, что я должен войти в положение банка, я не понимаю, почему банк не входит в мое положение, я уже третий час стою на улице из-за того, что приват банк украл мои деньги. Мне не понятно, почему приват банк находится на территории Украины, но не подченяется законам Украины и более того, плюет на них? Кто возместит мне моральный ущерб, время и лечение, на улице +5
11 листопада 2019, 17:51
Що стосується поведінки співробітника, Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати Вас одразу повідомлять.
19315335 11 листопада 2019, 16:21
Что с сервером? Когда заработает? Немогу осуществлять транзакции.
11 листопада 2019, 17:44
У зв'язку з початком розпродажів на Алі, зафіксовані значне навантаження і черга платежів, через які ваш платіж може бути виконаний із запізненням. Це тимчасова ситуація, яка пов'язана з великою кількістю платежів в єдиний в році день розпродажів в найпопулярнішому інтернет-магазині. Якщо в будь-який магазин прийдуть в тисячі разів більше покупців, черга є природним результатом. Всі платежі будуть проведені, рекомендуємо не робити платіж кілька разів поспіль.
mcart 11 листопада 2019, 16:20
Відділення за адресою: Черкаси, вул. Сумгаїтська, 24
Перерахував на картку Універсальну гроші з Монобанка. Вийшов в плюс по кредитному ліміту, бо банк зарахував кошти, що було відображено в Приват 24. Вирішив купити доллари. Під час покупки банк повернув кошти, що були зараховані, в Монобанк. Так як доллари, купувалися вже за кредитні кошти, то списало комісію. Служба підтримки нічим допомогти не може, щоб цю операцію відмінити. Так що будьте уважні, не можна вірити всьому, що написано в Приват24.
11 листопада 2019, 17:42
Дозвольте, будь ласка, нам детальніше розглянути Ваш випадок і розібратися в ситуації, що склалася. Для цього ми запросили в особистому повідомленні Ваш контактний номер.
Полезный комментарий
mcart 12 листопада 2019, 17:02
На 16.42 12.11.2019 проблема вирішена, але не має де відмітити це
Oleksmir Oleksmir 11 листопада 2019, 16:04
Відділення за адресою: Львів, вул. Пекарська, 30
11.11.2019 в приблизительно в 13.25 я пополнил в терминале TS201524
счет на 1300грн
в результате терминал показал ошибку с предложением звонить 3700 деньги не зачислились и терминал не выдал их назад.
В отделении где стоял терминал проблему решать отказались.
Полудневная попытка связаться с оператором тоже ничего не дала — по часу на ожидании и звонок сбрасываетса.
11 листопада 2019, 17:39
Нам дуже шкода, що Ви стикнулись з такою ситуацією.
Ми звернулись до Вас персональним повідомленням для вирішення питання.

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝