Мінфін - Курси валют України

Встановити

Доллар депозит

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
man474 30 вересня 2014, 15:16
если я захочу положить депозит, купив у вас же в банке 5000 дол., сколько я буду ждать, пока гривна превратиться в доллары?
Приватбанк
Відповідь банку
30 вересня 2014, 15:24
Уважаемый клиент, добрый день!
К сожалению, на текущий момент, в связи с повышенным спросом на валюту, операции по продаже валюты временно ограничены до уровня 1000 долл/евро в сутки.
В силу сложившейся на валютном рынке ситуации, банки Украины работают с валютой в режиме продажи от оборота, т. е. сумма проданной валюты (в том числе погашение валютных кредитов) не может превышать сумму, которую клиенты продали банку на текущий день. По этой причине мы не можем гарантировать наличие необходимой суммы в отделениях банка. Уточнять наличие валюты необходимо непосредственно в отделении банка.
С уважением, ПриватБанк

Коментарі - 7

+
+5
Nikolay1986
Nikolay1986
30 вересня 2014, 15:31
#
«ограничены до уровня 1000 долл/евро в сутки.»
ну-ну, а чего ж в приват24 ограничение 100 долл/евро в сутки. Ой нет, не в сутки, а в операциооный день, то есть субота-воскресение-понедельник будут считатся как одни сутки — улыбает)
+
0
Богдан БОГДАН
Богдан БОГДАН
30 вересня 2014, 15:36
#
Банк у своїй відповіді дав не точну інформацію за одну добу можна купити не ьільше не як 1000 доларів США, а тільки 100 доларів. ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: У зв\'язку з нестабільною ситуацією на валютному ринку України, а так само підвищенним попитом на купівлю іноземної валюти серед населення, ПриватБанк змушений ввести тимчасові обмеження на купівлю іноземної валюти: покупка безготівкової валюти: 100 доларів (або еквівалент в євро) на добу на одного клієнта, незалежно від каналу покупки валюти (Приват24, ​​платіж по телефону 3700).
Зазначений ліміт розраховується за операційними (банківськими) дням, тобто у вихідні та святкові дні його оновлення не відбувається. Іншими словами: У зв«язку з підвищеним попитом на валюту в доларах США та евро за одну добу одна людина у ПРИВАТ 24 може купити 100 доларів або 100 евро. Але якщо було здійснено у системі купівлю валюти у межах визначеного ліміту у суботу, то наступна купівля можлива не в неділю, хоча це теж доб, не в понеділок теж доба і якщо понеділок випаде вихідним, навіть і не у вівторок а вже в середу.
+
0
PrivatBankQM
Ответ банка
PrivatBankQM
30 вересня 2014, 15:39
#
Богдан, вказане Вами обмеження діє на купівлю безготівкової валюти (Приват24, платежі по телефону 3700).
З повагою, ПриватБанк
+
0
Богдан БОГДАН
Богдан БОГДАН
30 вересня 2014, 15:43
#
А готівкової валюти у ПриватБанку без замовлення клієнтами і так не має!
+
0
PrivatBankQM
Ответ банка
PrivatBankQM
30 вересня 2014, 15:46
#
Богдан, в силу сформованої на валютному ринку ситуації, банки України працюють з валютою в режимі продажу від обороту, тобто сума проданої валюти (у тому числі погашення валютних кредитів) не може перевищувати суму, яку клієнти продали банку на поточний день. З цієї причини ми не можемо гарантувати наявність необхідної суми у відділеннях банку. Уточнювати наявність валюти необхідно безпосередньо у відділенні банку.
З повагою, ПриватБанк
+
0
TOR
TOR
30 вересня 2014, 17:41
#
Круто, а как же постанова НБУ №591 от 22/09/2014 согласно которой покупка валюти в пределах 3000грн/сутки:
“2. Унести до пункту 1 постанови Правління Національного банку України від 29 серпня 2014 року № 540 «Про введення додаткових механізмів для стабілізації грошово-кредитного та валютного ринків України» такі зміни:

1) підпункт 3 викласти в такій редакції:
3) дозволити здійснювати операції з продажу готівкової іноземної валюти одній особі в один операційний (робочий) день у сумі, що не перевищує в еквіваленті 3 000 гривень у межах однієї банківської установи.
Обмеження щодо суми операції з продажу готівкової іноземної валюти не поширюються на випадок проведення такої операції банком з фізичною особою-резидентом у разі одночасного дотримання таких умов:
фізична особа купує готівкову іноземну валюту та використовує її виключно на цілі виконання власних зобов’язань в іноземній валюті за кредитним договором, укладеним з уповноваженим банком-кредитором;
банк здійснює продаж готівкової іноземної валюти в сумі, що не перевищує обсяг зобов’язань в іноземній валюті фізичної особи-позичальника за кредитним договором. Банк зобов’язаний забезпечити контроль за неухильним дотриманням фізичною особою-позичальником вимоги щодо цільового використання купленої готівкової іноземної валюти”;
+
0
Елена Сенникова
Елена Сенникова
8 жовтня 2014, 12:31
#
Постановлением №591 НБУ убрал ограничения на покупку валюты для погашения кредита только для физ.лиц, а для СПД нет, а физ.лицам НБУ запретил выдачу кредитов в валюте с 2008 года, так что для кого сняты ограничения БОЛЬШОЙ ВОПРОС.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 41.95 42.95
USD 39.3 39.9
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 41.95 42.95
USD 39.3 39.9
Всі курси банку