Позбавили стареньких можливості користуватися додатком Приват 24

snu69297670 5 жовтня 2026, 13:01
Відтепер користувачі які не мають телефона з андроїдом 7, втратили можливість користуватися додатком приват24, а це переважно тільки старенькі люди, яким взагалі важко користуватися смартфонами, не кажучи про сучасні, а вони все більш і більш важкі для розуміння людьми похилого віку! Те, що купувати нові моделі їм і не по карману не думає ніхто. Майте совість, не лишайте одиноких та стареньких можливості хоча б комунальні сплачувати не виходячи з дому! На особистому прикладі знаю, що пояснити людині якій 80, як зайти в приват через браузер, та розібратися що там і як, неможливо!!! А сплата через номер телефону то і зовсім жах, кажуть немає можливості впевнитися в спліті, квитанцій немає, тай взагалі в телефоні одні шахраї. Таких тільки моїх сусідів шість людей, а по країні сотні тисяч!!! В наш непростий час, страждають саме незахищені! Може хоть трішки тепла та розуміння знайдете в своїх зачерствілих душах!!!

Pumbovik
Pumbovik
5 жовтня 2026, 13:51
Нету ничего вечного, у меня был хороший смартфон на 7.1 андроиде, постенно сдох аккум, а производитель забил на обновления, потом проги перестали поддерживать его. 3 г назад взял себе норм телефон, на который щас 17 андроид выпустили. Поэтому 7 андроид помер много лет назад
Qwerty1999
Qwerty1999
5 жовтня 2026, 14:46
Веб-сайт https://next.privat24.ua/ вам допоможе, бо для доступу навіть смартфон не потрібен.

Достатньо домашнього ПК або телевізора з інтернет-доступом.
SergeyNina
SergeyNina
5 жовтня 2026, 15:15
Разрабы не могут продолжать поддержку андроид 7. Увы, или сайт или новый смартфон.

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Позбавили стареньких можливості користуватися додатком Приват 24