Наталія Андрєєва 2 жовтня 2026, 9:37
Відділення за адресою: Житомир, вул. Київська, 77
Хочу поділитися ситуацією щодо клієнтоорієнтованості та лояльності ПриватБанку, з яким співпрацюю вже багато років.
25.09.2026 року мною було зроблено платіж для закриття пільгового періоду за карткою 4149 **** **** 4424. Основну частину суми — 42 309,76 грн із необхідних 49 546,35 грн — було внесено вчасно, до 23:59. Залишок суми я донесла наступного ранку, 26.09.2026 о 07:15. Тобто фактична затримка становила лише близько 7 годин і припала на нічний час.
Незважаючи на те, що борг був фактично повністю закритий, а запізнення із залишком було мінімальним, банк повністю скасував пільговий період і нарахував 2 663,02 грн відсотків.
Я звернулася до банку із проханням переглянути це рішення та здійснити перерахунок у порядку лояльності до сумлінного клієнта з позитивною кредитною історією, який не має системних порушень. Однак у відповіді на заявку № 388972234 банк надав формальну відмову, пославшись на номер договору та відсутність технічних збоїв.
Вважаю нарахування суми 2 663,02 грн за 7 годин нічного запізнення абсолютно неспівмірним із часом прострочення та таким, що суперечить принципам чесної ділової практики (ст. 18 ЗУ «Про споживче кредитування»).
Звертаюся до керівництва банку з проханням повторно розглянути моє звернення, виявити індивідуальний підхід і скасувати нараховані відсотки у порядку лояльності. У разі повторного формального відхилення буде подано офіційну скаргу до Управління захисту прав споживачів фінансових послуг НБУ.

OkeyDoki
OkeyDoki
2 жовтня 2026, 12:28
ЧЕ?

у тебя в договоре указано до определенного числа и 00 00 на часах че за бред вообще, ты внесла деньги позже на что ты надеешься это первое

А второе тут ПБ никому не отвечает как минимум пол года так что кому ты пишешь это вопрос иди жалобу подавай короче
Arrow186
Arrow186
2 жовтня 2026, 15:44
Є договір згідно якого є дата до якої потрібно сплатити кошти, платіж внесене не часто, відсотки нараховано правомірно, в чому тоді проблема?

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Списання 2 663 грн відсотків за 7 годин нічної затримки: відсутність лояльності ПриватБанку до постійного клієнта