Вітання. Стовкнувся з абсолютною некомпетентністю підтримки ПриватБанку та небажанням захищати права клієнта. Іноземний сайт epicvin.com ввів мене в оману: я купував там разову послугу (звіт з історії авто), але сервіс без моєї згоди підключив приховану регулярну підписку (так звану subscription trap) і списав з моєї картки гроші. Я одразу ж написав офіційного листа торговцю з вимогою скасувати підписку та повернути кошти, проте отримав ігнорування / відмову.Згідно з правилами міжнародних платіжних систем Visa та Mastercard, я маю повне право оскаржити цю транзакцію через процедуру чарджбеку (фінансова претензія за кодом «Введення в оману / Послугу не надано»).Проте підтримка ПриватБанку в додатку Приват24 повністю заблокувала мені можливість захистити свої кошти. Автоматичний бот футболить по колу, а коли вдається вийти на оператора — отримую стандартну відписку: «Ми нічого не можемо зробити, йдіть до поліції». Яка поліція, якщо це комерційний спір з іноземним мерчантом, і банк ЗОБОВ’ЯЗАНИЙ прийняти заявку на диспут? Самостійно подати заявку через деталі платежу неможливо, цей пункт просто приховали. Офіційну скаргу з усіма скриншотами переписки з торговцем на chargeback@privatbank.ua я вже відправив.Вимагаю від ПриватБанку припинити надсилати шаблонні відмови, зв’язатися зі мною та офіційно зареєструвати заяву на чарджбек у платіжній системі! Ставлю банку найнижчу оцінку за таку якість підтримки.

15 вересня 2026, 15:59
Гений, прежде чем ставить галочку на списание там есть внизу звездочка и причем она хороша видна?

*3 Days Trial for Unlimited Vehicle History.
In the trial membership, you can check up to five reports per day. Cancel anytime online through your account. After your 3-day trial, you will be billed $99.99 plus applicable sales tax per month.

Только не говори что ты это не видел.
Лариса Б
Лариса Б
15 вересня 2026, 18:57
Оки-доки, а вы я смотрю не вкурсе как это работает и такого добра в сети полно.
15 вересня 2026, 19:50
Там внизу страницы этот текст написан, але? оно не скрыто оно под тарифами и шрифт более менее, а не такой что нарушает потребительский закон.
Sneginsky
Sneginsky
15 вересня 2026, 19:49
Доброго дня Лариса. Мені теж операціоністка відмовила в чарджбеку, а точніше не могла щось у своєму планшеті знайти. Хоча згідно із законом це робиться за 10−15 хв.

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / ПриватБанк відмовляє у реєстрації чарджбеку (оскарженні шахрайського списання) та відправляє в поліцію