ПриватБанк відмовляє у реєстрації чарджбеку (оскарженні шахрайського списання) та відправляє в поліцію
Вітання. Стовкнувся з абсолютною некомпетентністю підтримки ПриватБанку та небажанням захищати права клієнта. Іноземний сайт epicvin.com ввів мене в оману: я купував там разову послугу (звіт з історії авто), але сервіс без моєї згоди підключив приховану регулярну підписку (так звану subscription trap) і списав з моєї картки гроші. Я одразу ж написав офіційного листа торговцю з вимогою скасувати підписку та повернути кошти, проте отримав ігнорування / відмову.Згідно з правилами міжнародних платіжних систем Visa та Mastercard, я маю повне право оскаржити цю транзакцію через процедуру чарджбеку (фінансова претензія за кодом «Введення в оману / Послугу не надано»).Проте підтримка ПриватБанку в додатку Приват24 повністю заблокувала мені можливість захистити свої кошти. Автоматичний бот футболить по колу, а коли вдається вийти на оператора — отримую стандартну відписку: «Ми нічого не можемо зробити, йдіть до поліції». Яка поліція, якщо це комерційний спір з іноземним мерчантом, і банк ЗОБОВ’ЯЗАНИЙ прийняти заявку на диспут? Самостійно подати заявку через деталі платежу неможливо, цей пункт просто приховали. Офіційну скаргу з усіма скриншотами переписки з торговцем на chargeback@privatbank.ua я вже відправив.Вимагаю від ПриватБанку припинити надсилати шаблонні відмови, зв’язатися зі мною та офіційно зареєструвати заяву на чарджбек у платіжній системі! Ставлю банку найнижчу оцінку за таку якість підтримки.