Не виконується замовлення готівки

Другий день ходжу у відділення банку за адресою пр.Лісовий, 23, м. Київ, та не можу зняти свої кошти, бо у банка немає доларів нового зразка. Сьогодні була другою у черзі в касу від початку робочого дня, людина переді мною зняла кошти у доларах до двох тисяч і на цьому вони закінчились. Тобто на початок дня у відділенні було меньше 2 тис доларів купюрами нового зразка на весь Лісовий масив. Що це взагалі таке? Я як клієнт маю право відмовитися від купюр які мене не влаштовують, а банк повинен виконати замовлення зроблене завчасно, але банк цього не зробив. Тепер не зрозуміло скільки я повинна знімати свої гроші у досить невеликій сумі, чи місяць чи більше. Що це за така клієнтоорінтованість. Бажання обслуговуватися в цьому банку пропало. Зазначу що вчора потрібних купюр також не було. Не маю змоги ходити кожен день в банк не отримуючи жодного результату.

SergeyNina
SergeyNina
18 серпня 2026, 14:22
Заказывайте.
Приходите к открытию так чтобы быть первыми.
Может будут.
Многие приезжают из области в Киев чтобы получить депозит и это норма уже не один год.
Лучше выбирать крупные отделения.
Весь хлам сливается в приватбанк так как через терминал можно спихнуть все подряд без проблем.
В обменниках на старые купюры заниженый курс может быть