ПриватБанк заблокував виплату депозиту через приховані «годинні обмеження» в останній день вікна зняття.
У мене закінчився термін дії депозиту «Стандарт» (на 10 місяців). У додатку Приват24 було чітко вказано період, протягом якого я можу зняти кошти або відмовитися від продовження: з 26.05.2026 по 30.05.2026 включно. Жодних застережень щодо годинних лімітів чи операційного часу в додатку відображено не було.
30.05.2026 (в останній день визначеного банком вікна) я спробував зняти кошти через Приват24. Проте система відмовила у проведенні операції, посилаючись на внутрішні «годинні обмеження» (операційний час). Оскільки доба триває до 23:59, а банк в односторонньому порядку обмежив доступ до коштів раніше, я фізично не зміг забрати свої гроші у визначений договором термін.
У ніч на 31.05.2026 банк автоматично пролонгував мій депозит ще на 10 місяців. Мій дзвінок на гарячу лінію 3700 нічого не дав — оператори відмовляються скасувати помилкову пролонгацію в телефонному режимі та відправляють до відділення писати заяву «на розгляд».
Наразі ці кошти мені критично необхідні для оплати страхового полісу, і я не можу чекати тижнями на розгляд паперових заяв через технічні та інформаційні обмеження самого банку. Моєї вини чи запізнення за календарними датами немає.
Прошу профільний відділ банку втрутитися в ситуацію, оперативно розглянути моє звернення в індивідуальному порядку, скасувати автоматичне продовження вкладу на новий термін та повернути кошти на мою картку в повному обсязі, разом із нарахованими відсотками за попередній період.