НЕ ФУНКЦIOНАЛЬНI СТРАХОВI. КОМПАНII

Eugenya1305 6 березня 2026, 17:14
Доброго дня, Шановне Панство! 4.02.2026 року стався страховий випадок — мою квартиру було повністю залито водою з вини третіх осіб.

Вода лилася буквально сильним потоком з 3-го по 1-й поверх: (ми живемо на 2 поверсi), «злива» була через стелю, стіни, розетки і навіть через вікна… Квартира була залита практично на 100!%. Внаслідок цього було пошкоджено багато речей, меблі, техніку та внутрішнє оздоблення квартири.

Страхування квартири було оформлено через ПриватБанк у страховій компанії «Княжа».

Після події мною були надані всі необхідні документи:
— офіційний акт ЖЕКу про залиття квартири,
— фото- та відеодокази,
— підтвердження масштабів пошкоджень.

Незважаючи на це, страхова компанія «Княжа» відмовила у виплаті страхового відшкодування.

Вважаю неприйнятним те, що ПриватБанк пропонує своїм клієнтам страхові продукти компаній, які фактично не виконують своїх зобов’язань і шукають будь-які причини, щоб не здійснювати виплати за страховими випадками.

У результаті клієнти сумлінно сплачують страхові платежі, але коли трапляється реальна проблема — залишаються сам на сам зі своїми збитками.

Мій висновок: довіра до страхування через ПриватБанк — нуль.

Не рекомендую оформлювати страхування через ПриватБанк.

SergeyNina
SergeyNina
6 березня 2026, 20:54
Осенью прошлого года в моем подъезде было тоже самое. Разорвало трубы и залило квартиры. Я залез в подвал и перекрыл воду через пять минут после аварии и спустил воду в подвал, но вода в системе уничтожила все в квартирах. Аварийка была через пятнадцать минут. Страховая полностью отказала в выплатах.